Två svårt knivhuggna av män med utländsk utseende i Göteborg


BROTTSLIGHET. Två män hittades under morgonen allvarligt skadade på Stampgatan vid Svingeln i centrala Göteborg. Händelsen utreds av polisen som misstänkt mordförsök.

Männen har huggits eller stuckits med ett vasst föremål och har förts till sjukhus. De hade skador i ben och armar, men uppges ha varit vakna och talbara när de fördes till Sahlgrenska sjukhuset i ambulans.

– Båda var vakna och talbara den ena har fått flera knivhugg och den andra fått färre. men jag har inget uppdaterat skadeläge, säger polisens presstalesperson Peter Adlersson.

Två män med utländskt utseende sågs fly från platsen efter händelsen. De uppges ha varit klädda i Adidasbyxor, den ena med svart jacka och den andra i beige.

-Pettersson noterar att både Aftonbladet och Expressen hade med ”utländskt utssende” på förmiddagen men det är nu bortplockat, men Adidasbyxorna står kvar och det är i princip samma…

Polisen

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


9 responses to “Två svårt knivhuggna av män med utländsk utseende i Göteborg

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: