Ung man skjuten i Uppsala

BROTTSLIGHET. En man i 20-årsåldern har skjutits i Stenhagen, Uppsala. Polisen larmades efter att mannen kommit in till akutmottagningen på Akademiska sjukhuset. Händelsen rubriceras som försök till mord och ingen misstänkt är gripen.

Den skottskadade mannen är enligt polisen i 20-årsåldern och brottsplatsen är i korsningen Herrhagsvägen och Stenhagsvägen.

Polisen larmades om skjutningen vid 19.02 när mannen påträffades inne på Akademiska sjukhusets akuttmottagning, dit han blivit skjutsad av en privatperson.

Skadeläget är oklart. Händelsen rubriceras som försök till mord. Polisen är på plats i Stenhagen för att knacka dörr.

3 thoughts on “Ung man skjuten i Uppsala

  1. Invasiva knarklangare skjuter numera i alla “svenska” städer med skattebetalare som kulfång. Jfr att Skjutbanorna blev med tvång nedlagda runt år 2002, t.ex. Järva och Pampas i Solna, av myndigheterna som då även började trakassera sportskyttet, t.ex. med återkommande hembesök av med elaka tokiga “civilpoliser” heltidsanställda på Kungsholmen. Även nonchalans mot ansökningar användes, tills JO kritiserade att ca 600 personers ansökningar om tillstånd dröjde mer än 6 månader utan åtgärder.
    8 sep. 2019 – Skjutning med automatvapen i Nacka, där två utomstående personer kom till skada, hade samma måltavla som när Ndella Jack

    Polisen trakasserade vita, men utfärdade samtidigt svenska pass till 1,6 miljoner ointegrerbara oidentifierade av utomeuropeiska aliens. Förvånad att kronan och svenska pass sjunker i värde, och att Danmark vill kontrollera inresande så kallade svenskar?.

  2. de skriver inte att han är “talbar” eller lindrigt skadad eller blivit skjuten i en kroppsdel som de alltid gör annars så man kan förmoda att han är avliden.

    • Det står: “Händelsen rubriceras som försök till mord”, vilket ändå tyder på att offret skulle vara vid liv.

Kommentera