Stäng

Fredrik Reinfeldt ville rasera välfärdsstaten

INVANDRING. Den moderate politikern Bo Lundgren, född 1947, var riksdagsledamot 1976–2004, biträdande finansminister, skatteminister och idrottsminister 1991–1994, partiledare för Moderata samlingspartiet 1999–2003 samt riksgäldsdirektör och chef för Riksgäldskontoret 2004–2013.

Nedan vittnar Bo Lundgren om att Fredrik Reinfeldt ville rasera den svenska välfärdsstaten genom att öppna för massinvandring, så svenskarna var tvungna att försörja sig själva.

Det är inte bara islamisterna som är ett hot mot Sverige. Fredrik Reinfeldt predikar samma politik än idag.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

25 reaktioner på “Fredrik Reinfeldt ville rasera välfärdsstaten

 1. Märkligt Reinfeldt har medvetet gjort allt i sin makt för att ta Sverige 100år bakåt i tiden alltså förstöra allt som det svenska folket i många generationer tillbaka jobbat och betalat med sitt egna blod för att det svenska VÄLFÄRDSSAMHÄLLET skulle bli en verklighet och inte bara en ouppnåelig dröm och tack vare dom så kunde Sverige utvecklas till en av dom ledande nationerna i världen inom dom flesta områden, och det är tack vare den svenska VÄRDEGRUNDEN som svenska folket blivit kända för över hela världen.
  Och av någon anledning så retar det gallfeber på Fredrik Reinfeldt och tydligen så har han som AGENDA att raserar allt ihop enda ner till grunden det är hans målsättning och tydligen så tänker han fullfölja sina planer innan han ge upp.
  ALLA VET PRECIS DET HAN HÅLLER PÅ MED MEN INTE EN ENDA GÖR NÅGRA FÖRSÖK ATT SÄTTA STOPP FÖR GALNINGEN, ALLT SOM HÄNDER ÄR ATT SVENSKA FOLKET SKRIVER SIN AVSKY PÅ NÄTET MEN MER ÄN SÅ HÄNDER DET INTE.

  MYCKET KONSTIGT

  1. Bilderbergarna Annie Lööf och Stefan Löfven är båda för tillfället fullt sysselsatta med växt- och blomodling (rosor, fyrklöver och blåsippor) …

   https://1.bp.blogspot.com/-qaTc-HNIIMk/XamE0NfCz4I/AAAAAAAAHdU/OlySc5mt_P0HlEnAV8moDBbW3scYFuP3gCNcBGAsYHQ/s640/Tra%25CC%2588dga%25CC%258Ard%2BLOW.jpg

   Jeanders bildblogg

   Bilderbergaren Reinfeldt blev ombedd att hjälpa till att bära fram vatten, men han nobbade av någon okänd anledning.

 2. Kan inte förstå att inte svenska folket (dom som är kvar 1 finner sig i dessa politikers lögner Om dom nu tycker så illa om sverig varför lämnar dom inte detta landet LANDSFÖRRÄDARE LÖVEN LÖÖV FRERIK JA ALLA DESSA KRÄK TILL POLITIKER

 3. Mycket spännande åsikter om Reinfeldt här, men trots allt är det alla idioter till väljare som har röstat för mångkulturen som sett till att han fick hålla på. Är man idiot och röstar idiotiskt, så får man idioter till politiker. Enkel matematik.

 4. Nog är det väl ändå konstigt att han fick sitta två mandatperioder som statsminister och inte röstades bort redan efter den första. Han har förstört landet på ett sådant sätt att det aldrig går att reparera det igen.

 5. Ja Fredrik Reinfeldt hade inte bara en skruv lös, frågan är väl om det fanns någon som satt på rätt plats, och den tokfan fick stående ovationer på moderatstämman senast efter sitt tal, inte en tanke på vad fanskapet har gjort Sverige för ont? Litar någon på Moderaterna? jag gör det inte!

 6. Den som inte kan försörja sig själv är quislingen Reinfeldt, stackars hans avkomma att ha en sådan far. Det är vi skattebetalare som försörjt den familjen.

 7. Jag känner skam att jag var hjärntvättad av Reinfeldts
  ”politiska religion”.
  Jag röstade t.o.m. på den idioten.

  D.v.s. jag tillhör nog den del av befolkningen som har IQ under
  medel? = 50% är ju dummare än genomsnittet.

  D.v.s. jag har trampat i samma gyttja som de jag fördömer för
  att de är hjärntvättade!
  Alla som har en ”religion”, alltså ”tror” att något finns som inte
  existerar är ju hjärntvättade.

  D.v.s. att tro att Reinfeldt hade en verklighetsanpassad politik
  var ju att ha en ”tro” att något fanns, som inte existerade.

  Moderaterna lever ännu i denna villfarelse men erkänner det inte!

  Jag ser nu fram mot att SD tar över styråran i Vårt Fosterland
  och styr oss mot verkligheten.

 8. Den hjärnlösa Reinfeldt har gjort mer illa för Sverige än vad alla Svenskar har gjort sedan Sverige blev Sverige.

 9. Reinfeldt var (och är sannolikt fortfarande) en engagerad förespråkare att välkomna Turkiet (med Erdogan) som medlem i EU.

  Hur hade det sett ut i Sverige och EU om det hade blivit av? Då hade bergsturken Özz sannolikt fått fly till det bergrika Norge, där folket tidigare i allmänna val beslutat sig för att stå utanför EU.

  I ett sådant läge hade Özz för sin försörjning kanske börjat håna norrmännen så som han flitigt gjort mot oss i Sverige i alla år.

  Men om han börjat anlita papperslösa våldsbejakande islamister för att med svartbetalning renovera sin bostad / sitt ev. fritidshus i Norge skulle norrmännen säkert bryskt utvisa honom därifrån per omgående.

 10. ”Fredrik Reinfeldt ville rasera den svenska välfärdsstaten genom att öppna för massinvandring, så svenskarna var tvungna att försörja sig själva.”

  Han har väl själv levt på bidrag ? För arbete kan han väl knappt stava till !?

 11. Den där skitstöveln gjorde många onda saker under sin tid vid makten. Som någon tidigare skrev, borde han ställas inför rätta för landsförräderi.

 12. Det blev fri invandring ja, men invandrarna försörjs av svenskarna istället för att alla skulle få försörja sig själva när välfärden försvann….

 13. Det som är förvånande är att Reinfeldt fortfarande lever, i vilket sydeuropeiskt land som helst hade han varit knäppt för länge sedan.

 14. sådär ja
  jodå Ruinfeldt har nog snart fått precis som han vill ha det
  siste man får väl ta flaggan om den inte eldats upp av Fredrik

Kommentera

%d bloggare gillar detta: