Stäng

Ångrar sig Leif Östling eller överdriver PK-media?

DEMOKRATI & YTTRANDEFRIHET. Leif Östling ångrar nu att han ställde upp på en intervju i Swebbtv, skriver Expressen.

– Det var inte helt bra med tanke på hur det har rullat runt, säger Östling. Han säger att han inte gjorde någon riktig research innan intervjun men att han nu tittat på inslaget efter att uppståndelsen blivit stor.

Den förre Scania-toppen säger vidare att han fick fram helheten i sina åsikter hyfsat bra i programmet, men att det är olyckligt att några av citaten plockats upp av ryska medier som Sputnik och Russia Today.

Östling har tvingats bort från sitt uppdrag som ordförande i Science Park i Södertälje efter intervjun där han bland annat sade att människor från Mellanöstern och Afrika ”lever i ett samhälle som vi lämnade för ungefär hundra år sedan”.

-Pettersson ser inte att Expressens rubrik om att Östling ångrar sig stämmer.

Ångrar du att du ställde upp på intervjun i Youtube-kanalen ”Swebbtv”? – Ja, det var inte helt bra med tanke på hur det har rullat runt. Å andra sidan så är det här en viktig fråga att diskutera mer faktamässigt. Det finns mycket fakta. Men det blir mycket en rasfråga, mycket känslor i diskussionen.

Men, det viktiga är att Leif Östling inte backar om några påståenden/fakta. Programmet är visserligen klippt, men det tycker han är självklart, men helheten kom fram hyfsat bra säger Leif Östling. Det är långt ifrån att ångra sig och Östling tänker inte hålla tyst i framtiden.

Synd att inte klimat och miljöfrågorna som Östling också diskuterade har fått mer plats i media.

Om Leif Östling på bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

23 reaktioner på “Ångrar sig Leif Östling eller överdriver PK-media?

 1. Jag vill korrigera 70-talet med 90-talet. Att skinheadsen försvann på 90-talet och därmed begravdes vit makt rörelsen.

 2. Östling har absolut inget att ångra. Tvärtom kan han vara stolt över vad han har åstadkommit i sin karriär och den erfarenhet han samlat på sig som gör att han förstår situationen mycket bättre än någon karriärpolitiker. I sin intervju i SWEBB-TV var han saklig och verkade vara väl påläst. Oavsett hur rätt någon har så står det horder med Motvallare som skall käftar emot.
  Östling står högre i kurs än någon svensk politiker (undantaget Jimmie).

  1. Varför hyllar du en kappvändare?
   Läs istället vad den falske gubben Östling sade 2006 & 2010:

   https://www.svt.se/nyheter/inrikes/scaniachefen-norden-ar-rasistiskt
   ”Norden är rasistiskt”

   https://www.nyteknik.se/karriar/ostling-mangfald-naturligt-i-exportindustrin-6407335
   ”Mångfald är helt enkelt nödvändigt för välfärden, anser han och beskriver Scanias mångfaldsvision: Genom att respektera och använda sig av varje medarbetares speciella kunskap, egenskaper och erfarenhet förbättras Scanias produkter och kreativitet.”

   1. 2006 var MENA ett ganska okänt begrepp men han har tagit till sig av verkligheten och ändrat uppfattning, något som få politiker har kurrage eller intelligens nog att göra.

   2. @baba:
    Lita inte på Timbrofolk som låtsas att de är emot immigration. Reinfeldt står i kulisserna.

 3. Fantastisk intervju! Substans! En kunnig, erfaren person uttalar sig.

  Jämför t ex med intervju av en politiker. Summera 349 riksdagsledamöters
  uttalande under 1 år.
  Summan inte i närheten av det Leif Östling producerade på 1 timme, det skulle jag säga.
  Där är det papegojaktigt upprepande av meningslösa floskler och allmänt svammel.

  Uppståndelsen nu beror på att friheten i Sverige blir allt mer beskuren.
  Åtskilligt är förbjudet att säga, alla grundlagar till trots. Frisläppt galenskap!

  100 bombattentat hittills i år. Mitt i städer och tättbebyggda områden. Beskjutning av villor och lägenheter där människor vistas. Etc, etc, etc.
  Personer bedömda som farliga för rikets säkerhet släpps FRIA!

  Och vårt fokus är vad någon sa i en intervju och plastpåsar!

  FÖRSVARA DETTA DEN SOM KAN!

 4. Vad har du för belägg för dina påstående om Somalier och
  Araber frågar hönset till reporter på SR?????
  Men herre jisses människa, har han varit chef på Scania i
  många år så är det av sin erfarenhet därifrån som han uttalar
  sig om dessa människor, att dom med sin bristfälliga utbildning inte
  hänger med i en tekniskt avancerat jobb.?

  Det är inte lika dant som att få jobb som reporter på SVT/SR
  där man bara behöver ha rätt politisk uppfattning för att bli
  antagen!

 5. Det intressanta är om Östling hade klart för sig vilken skitstorm som drabbar dem som går emot PK-agendan? Kanske är det så att han ångrar intervjun endast för att det blev otrevligt med påhoppen från statsmedia (avser alltså även publikationer som uppbär presstöd). Vilket ju är exakt vad kulturmarxister och vänsterliberaler vill uppnå med drevet.

 6. Gäller det Expressen så lär inte saltgruvorna i Sibirien räcka till . Någon mer förljugen journalistik tror jag inte existerar . Mvh Sjöström

 7. Expo går ut med att Swebbtv är en del av eller har kontakter med vitmakt rörelsen.
  Vad har man för belägg för det påståendet?
  Nu när rasist, fascist och nazist har kastats runt på alla och en var och värdet i orden har debalverats till jaså. Ska nu alla som inte applåderar extremkommunisternas åsikter ska de nu försöka implementera tillhör/del av vitmakt rörelsen som stigmatisering av meningsmotståndare.
  För övrigt så tycker jag inte att Leif Östling ångrar någonting utan står för vad han sagt men tycker att det har blivit för stort rabalder efteråt.

  1. Att hänvisa till Expovänstern och vad stollarna där tycker visar ju tydligt var Expressen står !

 8. Leif Östling ”pudlar inte”.

  Han säger ju att han inte ångrar inte sina uttalanden i intervjun. Han står ju upp för det han har sagt och framfört.

  Expressen vill ju framställa det på ett helt annat sätt. Är någon förvånad?

  Sedan har ju TT förmedlat detta vidare, på ett ännu sämre och enögt sätt. Genom att stycka ner det till, något som passar deras agendajournalistik.

  För övrigt en mycket bra intervju. Där det som de ”PK-trogna” har gått i taket för. Var några minuter på slutet av intervjun, när lite migrations politik diskuterades öppen hjärtligt. Vad som sades under övriga 56 minuter var man tydligen inte intresserade av att berätta.

  Som sagt en bra och intressant intervju, från ”Luleå-killen” Leif Östling.

 9. Men för f-n Östling pudlar inte, det är ju det regimmedia och övrig skitmedia vill. Du har ju status och mängder med ”dra åt helvete pengar”. Använd detta faktum.

 10. Om han verkligen pudlar så är han pinsam men skitkloaken Expressens trovärdighet är ju väldigt låg så man ska nog ta det med en nypa salt än så länge.

 11. Det gäller att stå rak när vindarna blåser. Han har inget att ångra och dessutom sa han sanningen.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: