Stäng

Illegal invandrare skjuten i foten

BROTTSLIGHET. En man i 45-årsåldern har blivit skjuten i foten i Angered, Göteborg. Polisen har kört mannen till sjukhus. – Därefter är han förd till polishuset eftersom han inte har någon rätt att vistas i landet, berättar Peter Adlersson, polisens presstalesperson i region Väst.

Polisen

 

 

6 reaktioner på “Illegal invandrare skjuten i foten

 1. I polishuset kommer man att tala om för vederbörande att han vistas här illegalt, troligen med hjälp av en svindyr tolk som vi skattebetalare står för. Därefter släpper man honom i avvaktan på att utvisningen ska verkställas, och så snurrar cirkusen vidare…………………

 2. Det är inte ”människor” som blir skjutna eller knivhuggen bara människodelar – organ – lemmar för att AVHUMANISERA brottet.

  Vi är inte hela människor längre bara en massa enskilda kroppsdelar

  Det är inte hus – bilar – byggnader som blir sprängda längre utan bara ”dörrar” ”fönster” ”altaner” ”balkonger” ”portuppgångar” ”marken” ”däck” ” gräsmattor” etc för att FÖRMINSKA sprängningen.

  Fast bara i sverige. Skjuts det utomlands eller sprängs det utomlands är det människor – mammor – barn som blir skadade eller hela hus – byggnader etc som blir utsatta för sprängdåd…..

 3. Om hans huvud inte klarade av att fatta
  att han inte fick vistas i Vårt Fosterland
  var kanske foten den enda vägen att få
  honom att förstå.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: