En rejäl örfil hade inte skadat…


UPPFOSTRAN. Glenn Hysén skulle lösa mycket av dagens problem i skolan på en vecka. Det måste bli slut med psykologer, genustrams och lågaffektivt bemötande. Det funkar inte, backa till den tid när skola och samhälle fungerade.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


12 responses to “En rejäl örfil hade inte skadat…

 • Br

  Multikulti levererar!! Vilket fint samhälle s,m,mp,c,l,v har lyckats med till oss!

  Gilla

 • ponnsan62

  Tack Glenn!
  Skönt att det finns några män. kvar !

  Gilla

  • Golonka

   Tack Glenn!
   Ungar ska lära sig veta hut. De mår de bra av (och det gagnar resten av samhället också).

   Gilla

 • Käpphäst

  Det hoppas mycket käpphäst på skolverket och på lärar”utbildningarna” i vårt land.

  Hopp hopp.

  Gilla

 • ossie

  Nä de små blattarna får ju inte kränkas de får göra vad de vill finns inga gränser. Om läraren gör nåt åt dom så blir de kränkta och ska ha skadestånd. Detta är ju så sjukt så man kan spy. En rejäl snyting och sen avstängning från skolan på lång tid vore lämpligt.

  Gilla

 • Olof.p

  Nej, vi ska inte backa utvecklingen till det muslimska 1500-talet.
  Det är väldigt enkelt. Kontraktet är att elever sitter i sina bänkar och studerar, lugnt och stilla. De som inte klarar det får förflyttas till annan lokal och lära sig att sitta still och arbeta. En annan möjlighet är att skicka tillbaka dem till Mellanöstern.

  Gilla

  • grunehetgrot

   INFÖR SKOLAGAN I SKOLAN IGEN. Ge ungjävlarna en riktig örfil om dom inte sköter sig.

   Gilla

   • Olof.p

    Problemet med att bli slagen är att man vill slå tillbaka, och den man slår vill slå tillbaka, och den som i sin tur blir slagen slår tillbaka. Titta hur det ser ut i Mellanöstern.

    Gilla

 • Baba

  Skolan lär barnen att dom inte behöver respektera auktoritet för det finns ingen auktoritet. Hur skall det funka när det är dags för militärtjänstgöring eller dom kommer ut på en arbetsplats och inte klarar av bli tillrättavisade av någon annan. Skolans uppgift är att förbereda eleverna för livet efter skolan men detta kommer att misslyckas om man inte lär dom att respektera auktoritet. Bort med velourtänket.

  Gilla

 • havemydoubts

  Nej, en örfil hade inte skadat. På 50-60 talet kunde man få det även om man var skyldig. Ibland tog läraren fel och en oskyldig drabbades. Här blev det inga rättegångar o skadestånd, utan livet gick vidare. Om alla hade fått skadestånd på den tiden, hade de haft en bra slant på banken.

  Gilla

 • Bajen666

  Väl talat Glenn…en örfil har ingen dött av…:-)

  Gilla

  • Tony

   Nej då, jag är precis som va va va vanlig människa,,
   nej skämt åsido, en lusing eller två har ingen dött av, men samhället håller dessa små ligister om ryggen och lärarna har ingen auktoritet längre, utan låter dessa ungar härja fritt,dom förstör inte bara för sig själva utan även för andra.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: