Stäng

320.000 kronor på solstolar i oktober

ANDRAS PENGAR. På Hamntorget i centrala Kungsbacka har det sen i början av veckan stått solstolar och parasoll som skydd mot den gassande solen. Något som fått flera Kungsbackabor att ställe sig samma fråga – ”Varför i slutet på oktober?”

Bild från Kungsbacka kommuns Facebook

”Kom och häng på hamntorget! Innerstadens nya Playa del Sol” lyder facebookinlägget som Kungsbacka Innerstad under måndagen gick ut med. Solsofforna kostar 320.000 kronor, och är en del ut av ett större satsning där kommunen går in och satsar på att göra Kungsbackaån till en mer attraktiv plats.

– Nu kom solstolarna upp lite sent, men vi är så himla glada att det har hänt. Det känns underbart och härligt att kunna göra något på den här lilla och bortglömda platsen, säger Jessica Blume, platsutvecklare på Kungsbacka kommun.

-Pettersson säger att det går bra att vara dum och generös med andras pengar, även i oktober!

Jag tittar i bloggens arkiv och konstaterar att Kungsbacka borde koncentrera sig på andra saker än solstolar och står stolarna kvar till nästa sommar är risken stor att de ockuperas av andra än Kungsbackabor…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

12 reaktioner på “320.000 kronor på solstolar i oktober

 1. Sängar till hemlösa svenskar,?
  Någon mening måste det här ha annars tycker jag att de som har beslutat om vansinnet måste avskedas.
  Hoppas någon i kommunen polisanmäler händelsen bara för att få pröva om det är möjligt att tvinga kommuntjänsteman ta sitt ansvar.

 2. Det är något fel i skallen på dessa politiker!
  Ni måste avgå nu…inte i morgon…..
  Ni är en skam för oss sverige vänner…..
  Ni med era löner oxå…hur fan tänker ni .något innanför har ni ju inte heller….
  Nä lämna Sverige och flytta till Påskön.

  .

 3. Kungsbacka har viktigare problem än solstolar. Ännu ett bevis på att kommunen styrs av inkompetenta idioter som bör bytas ut snarast

 4. Säkerligen någon politiker som köpte någon kompis restlager på höstkanten som han annars skulle bränna inne med.
  Kanske politikern även han fick en hagga av pengerna.

 5. Kungsbacka trodde jag var en bra kommun. Var det inte Moderatstyrt och de köpte massa lägenheter under Reinfälts tid. Eller så blandar jag ihop kummunerna.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: