Veronica Palm (S) och siffror


INVANDRING. Socialdemokraten Veronica Palm twittrar om flyktingar och invandring. Jag lämnar det faktum att långt ifrån alla migranter är flyktingar denna gång, men ser att Veronica påstår att invandringen är extremt låg just nu. 

Och Sveriges befolkning är 0,00125 % av världens befolkning och således tar vi emot oerhört många fler än vad som är rimligt i förhållande till vår befolkning, ungefär 15 gånger fler.

Sedan påstår Veronica Palm i en annan tweet att Sveriges invandring är extrem låg just nu. Jag vet inte om hon ljuger eller lyssnat och tror på den store ledaren Löfven som ljuger. Årets invandring ser ut att bli den 5:e högsta genom tiderna.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

 


17 responses to “Veronica Palm (S) och siffror

 • Tony

  Klart att hon ljuger, hon är ju Sosse, hon måste ju leva upp till det som är
  en av sossarnas huvudgrenar, den andra är egenberikning!

  Gilla

 • Kenth Andersson

  I V.P:s fall är garanterat 2+2=5

  Gilla

 • rustibus46

  Personer utan utbildning ska inte inneha viktiga
  poster, har de sedan inte bildning och arbets-
  erfarenhet, då simsalabim har man (inte alla
  men många ) en svensk toppolitiker .
  Svensken står inför point of no return.
  Arma land

  Gilla

 • Kungen

  Hon missade matten i skolan

  Gilla

 • Jag

  veronica palm – en tärande – som är en ”ex politiker” som inväntar en ny ”politiker tjänst” med avlöning! Fy Fasen! Jävl@ parasit! hon tillför absolut ingenting!
  går hemma och lever på våra skattepengar, förbenade hycklare!

  Gilla

 • Henrik

  Hon har inget mellan öronen, men vilken sosse har det?
  Svetsloppan och hans utvalda är verkligen hjärnslöa. Räcker att bara titta på dem och man ser att de är begåvningshandikappade!

  Gilla

 • blabaris

  Number of refugees per 1,000 inhabitants | end-2018

  Lebanon – 156
  Jordan – 72
  Turkey – 45
  Chad – 29
  Uganda – 26
  Sudan – 26
  Sweden – 25

  libanon, jordanien, turkiet, chad och uganda och sudan får miljontals i aid money från hela världen för sina flyktingar.

  Sverige betalar alla sina själv plus att sverige SKÄNKER 3 mest i världen i bistånd till andra länder samtidigt.

  Behövs inte många hjärn celler att fatta detta är INTE hållbart.

  antal migranter
  källa: ny FN rapport :global trends forced displacement in 2018 – kom ut i somras

  pengar
  källa: UNHCR datastatistik: considers all governmental donors who fund its activities and contributions received from the private sector and national associations.

  Gilla

 • blabaris

  Refugee resettlement 2018

  Canada led the world on this measure by resettling 756 refugees per million residents. Australia (510), Sweden (493) and Norway (465) also had much higher resettlement figures per million than the U.S.

  https://www.weforum.org/agenda/2019/06/canada-now-leads-the-world-in-refugee-resettlement-surpassing-the-u-s/

  Gilla

  • Argus

   Du är medveten om att vi talar om kvotflyktingar? ”Resettled refugees do not enter their destination country until they have legal permission to do so, because they apply for refugee status while in another country. Refugees are referred by UNHCR and other nongovernmental organizations.”

   Ser man till ”flyktingar” ligger Sverige på 3848 för 2018 och ”toppåret” 2016 9136. Lägg sedan till närmare 1 miljon ”anhöriga” sedan 1980.

   Fullständigt vansinnigt!

   Gilla

 • Peter Skoglund

  Det finns tre grupper av människor.

  De som är duktiga på matte och de som är inte så duktiga på matte.

  Ett exempel på hur man kan uttrycka sig matematiskt. Förmodar att Veronica Palm skulle kunna ha redovisat det så.

  Gilla

 • ossie

  Man kan bara sucka åt detta stolpskott som troligen har ett IQ som är lägre än en fiskmås.

  Gilla

 • Fyllfinnen

  Jag är helt säker på att det är mindre än så. Dom flesta som kommer hit är inte riktiga flyktingar, som flykting åker man nog inte tillbaka till landet bara på semester.

  Det är nog dags för den där hönan att kolla upp fakta, men det är en sosse så fakta är överskattat. Bättre att leva i den där världen med rosa elefanter och enhörningar som hoppar runt på molnen, inte ens med dom bästa drogerna kan en normal människa komma in i en sossevärld

  Gilla

 • centurion

  Ena stunden har dom högskoleutbildning och specialistkompetens. De ska frälsa oss med sin mångfald och kompetensregnet ska rädda våra pensioner. Rena vinstmaskinerna ”lite längre fram”. DÅ ÄR DET DETTA SOM ÄR DET POSITIVA I RESONEMANGET.
  I nästa andetag kommer det allt mindre skaror av ”flyktingar” (läs bidragsparasiter), flödena minskar och vi (s) har minsann tätat alla läckor. Hej och hå, vad vi är bra ! DÅ ÄR DET PLÖTSLIGT DETTA SOM ÄR DET POSITIVA I RESONEMANGET.
  Är det nå´n som fattar något ? Finns det någon som helst linje eller logik i allt svammel ? Men såssar kan inte bara ljuga helt ohämmat. De kan även Ändra på ljuget från dag till dag.

  Gilla

 • Ture

  Denna dam har inte alla hästarna i hagen. Bland annat så är hon emot utvisning av kriminella utlänningar då detta, enligt henne, försämrar möjligheterna till integration i Sverige.
  Fröken Palm har visst missförstått det hela, då de allra flesta utlänningar, som vistas i Sverige, inte ska integreras i landet, utan ska istället återvända hem när skyddsbehov inte längre föreligger.

  Gilla

 • Tore

  Ok Veronica, du har rätt i att det kommer extremt lite flyktingar i år efter som merparten är lycksökare eller ska man kalla dom lyxsökare.
  Så lite rätt hade damen ändå.

  Gilla

 • valentin

  Som vanligt, inte många rätt där, sosselögnerna fortsätter

  Gilla

 • Tore

  Har den kvinnan gått i skolan verkligen?

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<span>%d</span> bloggare gillar detta: