”Svensk” artist jagas för mord


BROTTSLIGHET. Polisen jagar en framgångsrik svensk artist för mord, rapporterar Expressen. I intern kommunikation beskrivs artisten som farlig och potentiellt beväpnad med skjutvapen.

Enligt uppgifter till Expressen jagar polisen sedan flera dagar en framgångsrik svensk artist. Mannen, vars låtar har flera miljoner spelningar på Spotify och Youtube, är efterlyst och anhållen i sin frånvaro misstänkt för mordet. Enligt information som gått ut till tjänstgörande poliser betraktas han som farlig och potentiellt beväpnad med skjutvapen. Artisten har tidigare dömts till flera fängelsestraff för flera grova brott, bland annat misshandel och narkotikabrott.

-Pettersson noterar på andra bilder än ovanstående att ”artisten” är en så kallad Adidaskrigare och absolut inte etnisk svensk.

Lyssna på Alex Ceesays texter, han står till vänster. I början hälsar han till kompisarna på Kumla, jag tror han träffar dem snart igen. Märkligt att detta räknas som konst och inte hets och hot.

Märkligt att Expressen pixlar en misstänkt och farlig mördare, häromdagen hängde tidningen ut 17 personer med namn och bild som de kallade nazister och var misstänkta för hets mot folkgrupp. Fem dömdes sedan för våldsamt upplopp, de andra tolv friades. Det är bara att konstatera att pressens egna regler används precis som de vill och när det passar deras agendasättande journalistik.

TIDIGARE 2019-10-15. Två män och en kvinna häktas efter mordet på nummer 30 i lördags

BROTTSLIGHET. Två män och en kvinna har häktas på sannolika skäl misstänkta för mordet i Knivsta söder om Uppsala, där en man i lördags hittades död, skjuten och bränd. 

Brottsrubriceringarna för männen är grovt skyddande av brottsling och brott mot griftefriden. Även en kvinna häktas, på sannolika skäl misstänkt för skyddande av brottsling samt brott mot griftefriden. Åklagaren ville häkta för mord men det ogillade rätten.

En stor polisinsats inleddes i lördags efter att en kropp hittats utanför ett hus. Mordet ska ha skett på en annan plats och sedan ska kroppen ha förts till Knivsta med bil.

-Pettersson säger att som vanligt hamnar vi i Mellanöstern, i varje fall delvis, männen födda 96 och 99 lystrar till namn som inte känns ursvenska, kvinnan född 99 har ett dubbelnamn svenskt+mena.

Männen har gedigna meritlistor på den brottsliga karriären medan kvinnan är ostraffat.

TIDIGARE 2019-10-13. Fem anhållna misstänkta för mord i Knivsta

BROTTSLIGHET. Fem personer har anhållits skäligen misstänkta för mordet i Knivsta, skriver Åklagarmyndigheten i ett pressmeddelande. På söndagen kommer de fem personerna att förhöras.

Under lördagen har en stor polisinsats pågått efter att en person larmat polisen om att han hittat en död person i närheten av Ledinge. Åtta personer greps i samband med en insats i Gävle. Fem av dem är anhållna på den lägre misstankegraden.

Enligt media är den döda personen bränd.

Polisen

-Pettersson skulle bli förvånad om vi inte hamnar i Mellanöstern när detta är klart. Inte som kartan nedan som visar Ledinge/Knivstas placering.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 


18 responses to “”Svensk” artist jagas för mord

 • Nossrettep

  Petterson, din lilla tomte! Du kritiserar Expressen för vad den skriver, samtidigt som du själv i din toppbanner propagerar för yttrandefrihet. Vilket jävla hyckleri! Om du ska ha rätt att uttrycka dig som du vill (vilket du har), så ska väl Expressen ha det också? Om det är så här lätt att slå hål på din argumentation, ja, då är ditt användande av yttradefriheten kanske inte så relevant ändå.

  Gilla

 • Ariel

  Men är du störd? De får inte vissa bild på människan för att de kan öka hans lyssnare på Spotify och Youtube. Men även öka hans skivförsäljningar. För att han som du sa han gör låtar om sitt kriminella liv.

  Gilla

 • compulsoryunion

  Afro”zvensk”, och jättemånga afrikanska Ceesay sitter dömda i fängelser för grova narkotikabrott. Kanske langaren blev till i en besökssoffa på Kriminalvanvården?

  Gilla

 • compulsoryunion

  Apartheid för folkhälsans skull, skulle rädda många vita liv. Exempel: Ikea Västerås knivavdelning och Göteborgs våldtäktsmordSpårvagn. Vitas liv är av lägsta klass, här i socialismens Sverige.

  Gilla

 • Bhoman

  Svensk är du inte förrän efter tre generationer i Sverige .
  Samerna har den regeln , ingen kan bli Same utan att ha levt tre generationer som Same , så den som inte håller med är Rasist gentemot Samerna .

  Gilla

 • andkan

  Adidas-svensk säger allt. Jag köper allt, Helly Hansen och Haglöfs. Skulle aldrig köpa förortskosym, dvs tre ränder. Aka Adidas.

  Gilla

 • Ture

  Denna förbannade ”försvenskning” av ickesvenskar hela tiden. Jag blir spyfärdig på allt detta. Om dessa är svenskar, då är jag jugoslav.

  Gilla

 • Käpphäst

  Hur fungerar det nu för tiden i Sverige? Hoppar både skurk och polis käpphäst när de jagar varandra eller är det bara polisen som hoppar?

  Gilla

 • blabaris

  så expressens värdegrunder är att framgångsrik = kriminell?

  Gilla

 • ossie

  Artist ? Är troligen nån babberappare.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Svensk ???????
  Tveksam.

  Gilla

 • rune

  ”Svensk artist” … hahahahaha jo pyttsan, säger jag.

  Gilla

 • hajo

  Ultima Thule eller Sabaton skulle ALDRIG få spela i svensk TV eller sitta i en TV-soffa….

  Däremot får våldtäktsmän, mördare, sk komiker och kriminella från all världens störda hörn sitta och böla….

  Gilla

 • SVENSK

  Denna propaganda är världsomfattande, dvs att man pixlar eller klipper filmsekvenser, selekterar mm så att det verkar vara en stor majoritet Vita som är grova brottslingar trots att det är precis tvärt om! Har varit borta igen och tittat på TV bl a Jail m fl där vita är, uppfattade jag det som, ca 80% av de kriminella i Amerikanska häkten och fängelser. Sen har vi den svenska ”i huvudet på en mördare” hittills bara vita, ser det ut som!?

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<span>%d</span> bloggare gillar detta: