Hur mycket får en S-minister ljuga?

SKOLAN. Anna Ekström är socialdemokratisk utbildningsminister och visar tydligt att socialdemokraterna är pressade av Sverigedemokraternas framgångar i opinionsmätningarna den senaste tiden. 

I en debattartikel i Expressen påstår minister Ekström att Sverigedemokraterna vill sänka tiotusentals lärares löner med flera tusenlappar i månaden. Det är helt ofattbart, skriver utbildningsminister Anna Ekström (S).

“Därför går regeringen fram med nya satsningar på fler lärare i budgeten för 2020. Det måste bli lättare att kunna arbeta i skolan samtidigt som man läser till lärare. Lärares mandat att upprätthålla trygghet och studiero i skolan behöver stärkas ytterligare. Och lärarna behöver avlastas av andra yrkesgrupper, som socionomer och lärarassistenter”

Därför är det ofattbart att Sverigedemokraterna gång på gång föreslår att lärarnas löner ska sänkas, avslutar Anna Ekström (S), debattartikeln.

Anna Ekström (S) Foto Kristian Pohl/Regeringskansliet

-Pettersson har aldrig löneförhandlat mer än för mig själv, men jag trodde att lärarnas löner bestämdes av arbetsmarknadens partner. Alltså mellan arbetsgivaren och lärarens fackliga organisation. Jag skulle tro att det bästa sättet att höja lärarlönerna är att satsa på kommunerna och inte att ljuga.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

15 thoughts on “Hur mycket får en S-minister ljuga?

 1. I princip får de tydligen ljuga hur mycket som helst, för sin partiledning, bara det kan framställa SD i en dålig dager.
  Det är enklare att vara SD:are, Då behöver man inte ljuga alls.
  Sanningen är det vassaste vapnet mot 7-klöverpartierna.

 2. Får styrande ministrar med uppdrag att leda vårt land, se så tafatta och idiotiskt dumma ut som denna! Bara undrar…

 3. Kärringen har inte ens lagt ifrån sig sina typiska kommunist glasögon?
  Dom var moderna på 70 talet.
  Lögnen är som sagt vid sidan om egenberikningen Sossarnas absolut bästa grenar., och därför kan dom inte säga en hel mening utan att ljuga..

 4. Såssepacket tillsammans med övriga vänsterextrema (mp, vpk, c, l) börjar bli desperata och känner att makten (framför allt) sipprar ut mellan deras maktgalna “fullkomliga” fingrar (som i decennier varit i syltskålen) börjar vara på uppehällningen! de vet att risken för deras landsförräderi kommer att straffa dem, närmar sig!
  Jimmie Åkesson som Statsminister = JA TACK!

 5. Desperationen är uppenbar !

  Med detta visar Socialdemokraterna än en gång, att de gör allt för att sanningen måste tystas och då ljuger och spottar svenskar i ansiktet.
  Med en sk. ledare som visar sina Socialdemokratiska medlemmar, att ljug, förnedring samt falskhet är den rätta vägen för Socialdemokraterna att gå.

  https://youtu.be/JUpvjf_hZ4M

  Tack Jimmie och övriga SD medlemmar, att ni har ork och gnista att fortsätta för Sveriges bästa mot total idioti, förnedring och uppgivenhet. 👍👍👍👍👍

 6. Sossarna stjäl våra pensioner.
  Sossarna kommer försvaga LAS.
  Sossarna skänker bort våra skattepengar
  Sossarna höjer sina riksdagslöner
  Sossarna fyller vårat land med rasister från rasistiska klan samhällen från mellanöster
  Så Anna håll käften.

 7. Man kan ljuga utan att behöva stå till svars, om man är “ursäktad för sitt klena förstånd”. Den da´n lögnen ej längre räknas som ett politiskt argument, så upphör såssarna att existera.

Kommentera