Frankrike: Mer död åt yttrandefriheten

av Guy Millière • 25 oktober, 2019

 • Att försvara någon som anklagas för att vara en ”rasist” innebär en risk för att själv anklagas för att vara ”rasist”. Intellektuell terror styr Frankrike.

 • Frankrike går från en ”munkavlad press till en munkavlad press som förstör yttrandefriheten.” – Alain Finkielkraut, författare och filosof.
 • Andra författare än Éric Zemmour har dragits inför rätta och totalt uteslutits från all media, för att de helt enkelt har beskrivit verkligheten.
 • I ett samhälle där yttrandefrihet existerar skulle det vara möjligt att diskutera användandet av dessa uttalanden, men i Frankrike har yttrandefriheten idag nästan förstörts helt.
 • Snart kommer ingen i Frankrike våga säga att en attack som öppet inspirerats av islam har någon koppling till islam.

Den 28 september ägde en ”högerkonvention” rum i Paris, som anordnades av Marion Marechal, en före detta fransk parlamentsledamot och nu chef för Frankrikes institut för sociala, ekonomiska och politiska vetenskaper. Syftet med konventionen var att ena Frankrikes högervridna politiska faktioner. I ett anförande kritiserade journalisten Éric Zemmour islam och islamiseringen av Frankrike skarpt. Han beskrev landets ”no-go-zoner” (Zones Urbaines Sensibles; Känsliga urbana zoner) som ”utländska enklaver” på franskt territorium och avbildade, som en process av ”kolonialiseringen”, den växande närvaron av muslimer i Frankrike som inte integreras.

Läs vidare

3 thoughts on “Frankrike: Mer död åt yttrandefriheten

 1. Om ca 10 -15 år blir det ett sammanbrott i Europa, då Islam har ett helt annat mål än övriga religioner, dvs att erövra mark och politiskt iflytande. Frankrike har blivit perfekt att låta detta växa, lustigt nog så var det just i Frankrike som korstågen startade. Frankrike hade också mest Kyrkor..ca 20% av dessa kyrkor har nu konverterats till Moskeer. Kyrklig mark köps upp löpande av Islamiska organisationer…
  Väst Afrika ( fd Franska kolonier ) håller på att Islamiseras…språket stöder ju även importen till Frankrike som har idag reservat av muslimer som finansierar via olje kapitalet. Ett omfattande system
  som ger Islam expansion stöd. Det måste finnas hot bakom att inte få yttra sig..hur kan man annars acceptera denna utvecklingen?

 2. Det är inget annat än kollektivisternas, (dvs. [international-]socialister, fascister, national-socialister) vanliga censur av oliktänkande.

Kommentera