Emil Johansson våldtog, misshandlade och tände eld på kvinna – döms


BROTTSLIGHET. Mannen hotade och misshandlade kvinnan. Våldet kulminerade en dag i juli i år när mannen under ett långt och utdraget förlopp misshandlade, våldtog och hotade kvinnan. – Snälla lägg av. Jag har inte gjort dig ett skit. Jag vill bara härifrån, ska kvinnan ha sagt under händelseförloppet. Idag dom i Göteborgs tingsrätt – mannen får sex års fängelse.

Så här skrev kvinnan på Facebook den 18 oktober: ”Detta är jag den 20e juli detta året. Jag levde under hot varje dag i 8 månader av mitt ex han kontrollerade mig slog mig och jag kunde inte ta mig därifrån oavsett hur mycket jag ville det. Det som hände den 20e juli va att han helt oprovocerat attackera mig slog mig i 4 timmar och våldtog mig med massa sjuka föremål, han eldade mig i håret han eldade mina byxor jag hade på mig. Gjorde jag inte som han sa skulle han döda mig. Tjejer va rädda om er och VÅGA ANNÄLA! Har haft 3 rättegångar och nästa vecka kommer domen”

En av flera bilder på kvinnan som Emil Johansson torterade.

-Pettersson tycker ibland att det är synd att Anders Gustaf Dalman har slutat arbeta. sex år ute efter fyra är alldeles för lågt straffa för gärningsmannen Emil Johansson.

Medan Emil Johansson uttalade dödshot mot henne misshandlades hon med sparkar och slag, bland annat med en gardinstång och toalettborste som han förde upp i vaginan. Han tände även eld på kvinnans hår.

På rättsintyget framkommer 48 olika skador på hennes kropp som noterats av läkaren. Det var då inte första gången han ska ha gjort något liknande, ungefär en månad tidigare ska mannen ha attackerat henne inne på en toalett på ett gym i Göteborg, något han också åtalats och nu döms för.

Kort innan den brutala misshandeln ska han också ha jagat henne med en hammare i en annan kommun i Västsverige och uttalat dödshot något tingsrätten slår fast att han är skyldig till.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 


14 responses to “Emil Johansson våldtog, misshandlade och tände eld på kvinna – döms

 • Kenth Andersson

  Inte 6 års fängelse !
  Döms till en icke besvärlig vistelse på något av Kriminalvårdens fina fullservade hotell och inte till 6 år, efter avräknad häktestid och villkorlig frigivning efter 2/3 av hotelltiden är denna krikriminella parasit snart ute igen.
  Efter 35 år som fångvaktare på Kumlafängelset vet man hur dagens mångkulturella lekstuga och hotellverksamhet fungerar innanför murarna.
  Skönt att ha nu ha tagit pension och slippa se och höra dagens totalt respektlösa kriminella parasiter.

  Gilla

 • Tony

  Hette fanskapet Emil, eller är det ett tagit namn? Beteendet stämmer annars in på figurer från vissa områden, men det föds även idioter i detta land.

  Gilla

 • Lellego

  Ut med honom i skogen så kan han agera villebråd.

  Gilla

 • Kalasbetalaren

  Och nu kommer han att få säckvis med kärleksbrev till Kumla! Ta emot den ena efter den andra i besöksrummet!

  Sen när han kommer ut så kommer en ny idiot att gråta ut och vilja att man tycker synd om henne för att hon har fått trynet inslaget!

  Gilla

 • Bajen666

  Vilken jävla psykopat lås in dåren eller skicka han till USA så dom får ge han en sista spruta.

  Jag saknar den gamla goda tiden då vi hade giljotiner för såna här stolpskott.

  Gilla

  • Stig Bergman

   I Sverige har en giljotin (importerad från Frankrike som jordbruksmaskin) endast använts en gång och det var 1910. Dalman skötte maskinen och Ander blev huvudet kortare.

   Den här giljotinen stod f ö fullt uppmonterad i slutet på 50-talet på dåvarande polismuseet högst upp i gamla polishuset i Stockholm. Numera ligger den nedmonterad i Kriminalvårdsstyrelsens gömmor.

   Gilla

   • Bajen666

    Har den används en gång så kan den användas fler gånger, så det är bara att montera upp den igen.

    Gilla

 • ruben

  Ska inte en sån vara inlåst på en sluten avdelning livet ut? Eller prioriterar rättsmyndigheterna återigen att skydda brottslingen hellre än brottsoffret?

  Gilla

 • Cirkus Sverige.

  Finns inte straff nog !

  Ytterligare sjukt… IS terrorister som våldtagit, torterat, mördat, huggt huvuden av människor och bränt människor levande, de får boende, bidrag och allt de tänkas behöva, samtidigt som de rör sig fritt i vårat samhälle, för att där fortsätta att planera än mer djävulskap i Sverige och övriga världen.
  Detta sker med Sveriges sk. ledares accepterande.
  VILL NI HA ETT SÅNT STYRE !?

  Övrigt:
  Nu ska Socialdemokraterna ta våra insparade pensionspengar till personer som inte har jobbat i Sverige, men levt/lever på bidrag nu, och kommer alltid att göra.
  Tycker ni att: Socialdemokraterna vill ert bästa…vill du bli spottad på !?

  Gilla

 • Martin.

  Oavsét om denna gärningsman är svart, brun el. vit i huvudet bör straffet el. bättre sagt ”omhändertagandet” av denna mannen vara livstid fängelse.
  Primärt för att skydda våra kvinnor/flickor. Livstid är så länge äcklet Emil Johansson lever.

  Gilla

  • Tore

   Våra kvinnor/flickor!
   Vilka är det?
   Är det dom som blir hjälslagna av sina utländska män eller #metoo eller #intedinkvinna eller feminister.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: