Frankrikes hemodlade terrorism

av Giulio Meotti • 23 oktober, 2019

 • Den franska polisen som utredde en kvinna för misstänkta kopplingar till IS hittade ett USB-minne som innehöll personliga uppgifter, inklusive hemadresser till tusentals franska poliser. Vem hade gett henne denna information?

 • ”På gatan är beslöjade kvinnor och män som bär djellaba de facto propaganda, en islamisering av gatorna, precis som uniformer tillhörande en ockuperande armé påminner de besegrade om deras underkastelse. – Den franska journalisten Eric Zemmour, den 28 september 2019.
 • Le Monde, Frankrikes mest prestigefyllda tidning, publicerade en krönika efter den senaste tidens attack som anklagade landet för ”islamofobisk McCarthyism”. Harpon, den terrorist som mördade sina kollegor på polisens högkvarter, hade hållit med.
 • Problemet är att Frankrike i åratal har befunnit sig i ett tillstånd av förnekelse angående fortplantningen av det radikala islam.

Denna gång använde terroristen inga skjutvapen; hans offer var inga oväpnade barn, karikatyrtecknare eller judar – utan poliser.

Platsen för attacken den 3 oktober var också slående: ”Insidan av Parispolisens högkvarter ska vara en fästning; det är symbolen för allmän ordning i Frankrike och för den antijihadistiska kampen som har blivit skakad”, sa den franska vetenskapsmannen Gilles Kepel till Le Figaro.

”Vi har gått in i en … terrorism från Frankrike … med en blandning av fredagspredikningar av extremistiska imamer, sociala nätverk och instrumentaliseringen av sköra individer. Det handlar om att skapa en ny panik i samhället genom att rikta in sig på ikoniska … platser … Attacken är en stor vändpunkt inom islamistisk terrorism.”

Läs vidare

4 thoughts on “Frankrikes hemodlade terrorism

 1. ”Det är gott att det finns gula fransmän, svarta fransmän och bruna fransmän. De bevisar att Frankrike är öppet för alla raser […] men på villkoret att de förblir en liten minoritet; annars skulle Frankrike inte längre vara Frankrike. Vi är trots allt främst ett europeiskt folk av den vita rasen.” (Wikipedia, Charles de Gaulle, 1890 -1970, fransk statsman, politiker och militär; brigadgeneral 1940, regeringschef 1944-1946 samt 1958-1959, president och furste av Andorra 1959-1969)

 2. Vi är på samma väg;

  Muslimerna ”tar mark” i Vårt Fosterland!
  Muslimerna förökar sig som kaniner!
  Muslimerna har egna stridsledningscentraler i Sverige!
  Muslimerna har kontrakt med våra LANDSFÖRRÄDARE,
  socialdemokraterna, tecknat redan 1999!
  Muslimerna åtnjuter vår välfärd trots att de inte accepterar
  oss eller vår civilisation och moral!
  Muslimerna har en egen ”lagbok”, som de MÅSTE leva efter!
  Muslimernas ”lag” säger att de ska betrakta oss (infidels),
  icke-muslimer som deras fiender!
  Muslimernas ”lag” säger att de ska döda eller skada ”infidels”!
  Koranen, 9:123
  ”Make war on the infidels living in your neighborhood!”

  Vill vi ha sekten i Vårt Fosterland?
  Kan vi ha sekten i Vårt Fosterland?
  Känner du dig trygg med sekten nära dig?
  Vågar du låta din fru och din dotter gå ut på kvällen?

  Håll Sverige rent!

 3. Och de europeiska journalistasen döljer att det ligger muslimska terrorister bakom så länge de kan så att nyheten hinner dö innan sanningen kommer fram.

 4. Kanske dags att byta ut den skitviktiga Makronen, han är Globallisternas främste företrädare i Europa och vill skänka bort alla Europas länder
  till globallist maffian, genom massimport av förstörande element.

Kommentera