Två svenskar har häktats för rånet av S-toppen i Borlänge


BROTTSLIGHET. På söndagen häktades två män, på sannolika skäl misstänkta för rånet av mot Borlänges kommunalråd Jan Bohman (S). Enligt Socialdemokraternas dalaordförande Lars Isacson finns inga tecken på att händelsen har politiska kopplingar.

-Pettersson noterar att de två häktade födda 1996 och 1999 har namn som tyder på att de är på hemmaplan, alltså inte från icke skidåkande nation.

TIDIGARE 2019-10-18. S-topp rånad i Borlänge

BROTTSLIGHET. Den socialdemokratiske invandrarförespråkaren, politikern och ordföranden i kommunstyrelsen Jan Bohman har utsatts för personrån utanför sin bostad i centrala Borlänge. Bohman fick uppsöka sjukhus, dock inte allvarligt skadad.

Rånarna lyckades komma över kontanter. Efter ett intensivt spaningsarbete kunde polisen gripa två män, misstänkta för brottet, på en annan plats i centrala Borlänge.

Polisen 

-Pettersson gratulerar polisen som efter ett intensivt spaningsarbete lyckades gripa rånarna. Det är inte så ofta rånare grips direkt…

Borlänge har hög arbetslöshet och många människor som behöver utbildning. Jan Bohman säger att det är M-budgeten, som stöddes av Sverigedemokraterna och Krisdemokraterna, som är roten till vad som hänt. Den som importerat outbildade analfabeter som det är begränsad efterfrågan på har tydligen inget ansvar.

Jan Bohman (S) kommunstyrelsens ordförande Foto: Ulrika Eriksson Lundholm


13 responses to “Två svenskar har häktats för rånet av S-toppen i Borlänge

 • Thomas Tvivla'r

  Jag har så svårt känna glädje att Jan Bohman (S) fått intensivt polisspaningsarbete utfört åt sig av Borlängepolisen.

  Det är politiker som Bohman som förorsakat en våldsspriral i Sverige. Helt klart är detta bottnat i politiken som förs och förts de senaste årtiondena.
  Neddragningar inom polisen och en eskalerande brottslighet där polisen många gånger inte finns för skattebetalande medborgaren.

  Jävligt svårt läge i landet och våldet kommer öka än mer.
  Nu utför kriminella gäng hotaktioner mot bl a näringsidkare och ingen polis finns tillgå emellanåt p g a resursbrist. Brottsklaner kommer dominera vissa områden. Bombdåd och skjutningar ökar och utmärker Sverige jämfört med många länder i Europa.
  Så ser närmaste framtiden ut. Och detta steg inte bara upp från helvetet av sig självt, det är politiskt skapat.

  Vad har ni gjort Bohman och gelikar…………

  Gilla

 • Tony

  Jobben står det på en av skyltarna på bilden???? Vi behöver väl inga kamelskötare i Sverige??

  Gilla

 • ruben

  Det är klart det finns en politisk koppling, men kanske inte till honom personligen. Den vansinniga politiken har försett Borlänge och Sverige med dessa rånare. Vad säger de politikerna till sina försvar och hur åtgärdar de den aktuella säkerhetsbristen nu?

  Gilla

 • Nils Dacke

  Snickesnacki och Mogge meddelar, deras slutsats är att om man bortser från socioekonomiska faktorer så har sossen rånat sig själv.

  Gilla

 • andkan

  Varföer la de ner ärendet. Så hade han fått uppleva hur många sveskar upplever rättsväsändet. Hur skall politekerna se verkliget med en sådan gräddfil.

  Gilla

 • Martin

  Lukter ordentligt ruttet om det fallet; Och att det kan vara ett p.r. stunt som helt och hållet är arrangerat för att tysta skeptiska och vakna individer.
  Jag personligen tror inte én sekund på denna fjant historie.

  Gilla

 • blabaris

  vi är alla svenskar…….svenskar bombar i köpenhamn……svenskar har mord och tortyrliga i spanien……

  Gilla

 • rune

  ”intensivt spaningsarbete”
  Det är väl inte så svårt att hitta två blekansikten bland en massa mörkhyade. 😁

  Gilla

 • Cirkus Sverige.

  Sossepampen hittar säkert på.
  Dessa VINST FÖR SAMHÄLLET, är ju baaaarn som är både hjärnkirurger och raketforskare, och vill alla i världen bara gott.

  Gilla

 • volse

  Idioten har nog tammejfan råd att bli rånad några gånger om året.

  Gilla

 • tlidforss

  Jag tycker dett är lite lustigt att med ”intensivt spaningsarbete” så grips två personer. Jag har nästan aldrig läst om att någon gripits i Stockholm och Götegborg som har haft hundratals knivrån i år (det är kanske närmare 1000 tillsammans)? Så jag har en känsla av att polisens prioteringar varierar starkt beroende på vem du är…

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: