Sedan 1980 har det kommit 2,5 miljoner, 2 miljoner borde inte ha fått uppehållstillstånd


INVANDRING. Sedan 1980 har 2,52 miljoner uppehållstillstånd beviljats, de flesta som anhöriginvandrare 38%, det talar sällan PK-media om, twittrar Bladsten

 • 660.000 asylsökande, de ska enligt FN:s flyktingkonvention återvända hem när det lugnat ned sig eller assimilera sig. Någon mångkultur finns inte enligt FN. Dessutom är väldigt många ekonomiska migranter och inte flyktingar. De borde aldrig ha fått uppehållstillstånd.
 • 950.000 anhöriga, de som är anhöriga till asylsökande ska återvända hem eller assimilera sig.
 • 406.000, arbetskraftsinvandring av lågkvalificerad arbetskraft handlar om några få saker. Klanmentalitet, fusk och brottslighet.

Vad är det som regeringen inte förstår? Asyl och anhörinvandare använder vård och omsorg mer än de bidrar med arbetskraft, så på kort och lång sikt får vi ännu fler pensionärer & vårdbehövande.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


13 responses to “Sedan 1980 har det kommit 2,5 miljoner, 2 miljoner borde inte ha fått uppehållstillstånd

 • Kalle

  Sverabiens nationalsång kommer snart att ändras likaväl sverabiens flagga….även språket kommer med all sannolikhet att försvinna eller uppblandat…

  Gilla

 • Kalle

  Fri arbetskraft invandring trots en av EUs största arbetslöshet… Vad är det för fel på våra politiker???

  Gilla

 • Kalle

  Det är fri arbetskraft invandring till sverabien(Sverige). Korkade politiker låter arbetsgivaren bestämma vilka som ska få komma till sverabien,, ingen annan. Förstår ni vilket enormt mygel det är som pågår i detta landet,, man blir bara ledsen

  Gilla

 • andkan

  Ev värre är att det inte kommer stoppa där. Flera 100 000 kommer i den närmsta tiden. Och öppnar Erdogan slussen ligger vi riktigt illa till. Vi skall satt upp en mur i stället för att betala turkarna.

  Gilla

 • Orolig pensinär

  Man behöver inte vara raketforskare för att förstå att detta landet började kapsejsa så sakteliga för 60 år sedan och har numera kantrat och är på väg till botten. Vart tog realism, logik och sunt bonnförnuft vägen bland våra odugliga så kallade politiker? Det finns bara en som sedan länge har insett problemet och det är JÅ. En stor bov i dramat är givetvis den dagen vi gick med i EU, öppna gränser mm skulle vara så bra men vi som lever i vardagen och har verklighetsförankring har sett att det har bara skapat stora problem både här och där. När ska svenska folket vakna upp och inse att detta kan inte fortgå? Det har skrivits spaltmeter och kommentarer om hur odugliga våran nuvarande regering är så vad hände på valdagen när svenska folket kunde ha fått en förändring till stånd??? Den nuvarande regeringen borde avgå och släppa fram en handlingskraftig regeringen som har som mål att få Sverige svensk igen, ingen lätt uppgift med tanke på att landet ligger på botten och kippar efter andan….

  Gilla

 • Tore

  Jag tycker 2,5 miljoner inte borde fått uppehållstillstånd.

  Gilla

 • Kattsand

  Om bara 2,65% av de som kommer är flyktingar så är det bara att räkna ut hur många hur många det blivit om vi bara hade tagit emot just dessa (mindre än 100000), då hade Sverige sett helt anorlunda ut.
  Fast svensk politik verkar mer gå ut på att få hit så många som möjligt oavsett om de är riktiga flyktingar eller ekonomiska migranter, att ge riktiga flyktingar skydd verkar vara det mindre viktiga.

  Gilla

 • Berra Fors

  Sådär ja. Ännu ett bevis på att Sveriges regering i åratal har kränkt oss svenskar. Vi som har riktiga jobb och betalar skatt får betala för dessa parasiter. Vilken arbetsgivare anställer icke svensktalande analfabeter? Det är inte arbetskraftinvandring, det är bidragsberoende parasiter som ska leva på våra skattepengar.

  Gilla

 • Sedan 1980 har det kommit 2,5 miljoner, 2 miljoner borde inte ha fått uppehållstillstånd – Suzie Weathers

  […] publicerad på Petterssons gör Sverige lagom!: INVANDRING. Sedan 1980 har 2,52 miljoner uppehållstillstånd beviljats, de flesta som […]

  Gilla

 • ulsansblogg

  Reblogga detta på ulsansblogg och kommenterade:
  Kompetensregnet uteblev och socialbidragstagarna var den börda som svenska skattebetalare belastades med.

  Gilla

 • JEX

  Dessa jävla pk politiker har förstört Svenska folkets framtid och välfärd 😦

  Gilla

 • age

  Det bekräftar vilka LANDSFÖRRÄDARE
  regeringen är!

  Magdalena med sina ”fyllda lador” menade
  kanske inte att de var fyllda med pengar
  utan med obrukbara människor?

  Gilla

 • Kvark

  Det var den pensionen, jajamensan.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: