Oroligt i det nya landet


BROTTSLIGHET. I västra Götaland har det varit oroligt i natt med flera knivskärningar och bråk mellan grupperingar. Det är spännande tycker Stefan, berikande säger Morgan, har aldrig hänt om man tar hänsyn till de socioekonomiska effekterna påstår Jerzy. Så här tryggt har det aldrig varit tjatar Magnus. Ett litet urval från polisen nedan. 

22.50 Mölndal, grov misshandel
Vid Katrinebergsskolan är det bråk mellan två olika grupperingar av ungdomar och i samband med bråket är det fyra killar som blir knivskurna. Två av dessa tar sig på egen hand till Mölndals sjukhus och två körs till Sahlgrenska sjukhuset. Ingen gripen och platsen spärras av i avvaktan på teknisk uindersökning.

23.42 Hisingen, bilbrand
Vid Backavallen/Katjas gata börjar det brinna i en parkerad bil och branden sprider sig till ytterliggare tre bilar. Polisen inleder en förundsersökning gällande skadegörelse genom brand.

01.26 Vänersborg, misshandel
På torget vid fontänen är det flera personer som börjar slåss efter att tjafsat en stund. Polisen kommer till platsen och de skriver fyra anmälningar gällande misshandel och en anmälan gällande skadegörelse på en bil.

02.13 Lerum, grov misshandel
Vid Stationsvägen vid Taxifickan är det en kille i 20-årsåldern som blir knivskuren av två killar som avvek från platsen på en moped. De två greps senare i Partille runt Oluff Nilssons Väg. Den knivskurne kördes av anhörig upp till Östra sjukhuset för vård.

04.13 Göteborg, rån
Vid hållplatsen på Seminariegatan är det en man som blir rånad av tre okända peresoner. Han blir i samband med rånet knivhuggen i ryggen. Han körs till sjukhus för vård. Han blev av med mobiltelefon, plånbok och jacka.

Steget Efter, bakom kulisserna på SVT som inte rapporterade om tre sprängningar i Stockholmsområdet på ett dygn.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


9 responses to “Oroligt i det nya landet

 • Maja

  https://www.realtid.se/dom-mot-tva-bloggande-ekonomistudenter

  ”Tingsrätten ansåg att de hade gjort sig skyldiga till otillbörlig marknadspåverkan, grovt brott. Straffvärdet motsvarar 1 års fängelse men på grund av deras unga ålder stannande påföljden vid villkorlig dom och böter.

  Domstolen förverkade också drygt 900 000 kronor vilket motsvarar vinsten på dessa aktieaffärer. Det förverkade beloppet tillfaller staten.”

  Staten snodde 900 000 av två ekonomistudenter .Statskassan behöver påfyllning, inte bara mina 450 tusen i fjol.Har inte sett röken av pengarna fast de bör återbetalas.

  Gilla

 • Käppästen

  Stefan, Morgan, Jerzy och så käpphästen Magnus. 😀
  Tråkigt att det naturliga urvalet är satt ur spel.

  Gilla

 • Maja

  En bekant fick en massa post i en utländsk killes namn. Hon stoppade postiljonen och sade att hon inte har inneboende.
  Det har du .Mannen är skriven hos dig.
  Vid kontroll på SKV och polisen är mannen ,som är en fängelsekund och narkoman skriven hos henne.
  Hon kan inte få bort hans namn på ett år!
  Nu sitter hon orolig för låssmeden kan komma när som helst och bryta upp låset och släppa in den okända fantomen.Kronofogde sade att eftersom han är så skuldsatt kan de också komma att hälsa på ,vilket är mycket sannolikt.
  Så nu avbokade hon julresan för att vakta sitt hem.
  Det här kan drabba vem som helst.
  Är inte landet fantastiskt?
  Har någon kännedom om detta ?

  Gillad av 1 person

  • Maja

   Jag skulle vilja att alla som kommer hit skriver sig in hos våra politiker och andra tomtar,som vill ha dem hit !
   Hur kan man ge dem råd om detta.
   Plötsligt skulle Reinfeldt ha några inneboende, Lööf 5 afghaner i sitt hem, Kjell Bergqvist som vistas i Thailand halvårsvis skulle kunna hyra ut sina rum till dem har vurmar för,
   Anders Lindberg har säkert stora ytor så han skulle kunna hysa in ett antal och kanske få till en thriller vid sidan om sin ljug propaganda. Osv osv
   Vad lätt det skulle ordna sig med den sk bostadskrisen.
   Jag bör arbeta i Riksdagen med mina kvicka lösningar.

   Gillad av 1 person

   • rune

    Jättebra ide, Reinfeldt , Löfven och Lööv kommer att jubla och göra handhjärtan tills de kräks.

    Gilla

 • JEX

  Tv4 är et tyst om detta . Inte ett ord på nyheterna .

  Gilla

 • grunehetgrot

  Sådana här händelser läser jag inte. Det står 6-7-stycken sådana här grejer varje dag så det är lika vanligt som temperaturen i landet.

  Gilla

  • Lisa.

   Det står 6-7 stycken sådana på fri media, men inte på PK-media.
   Det är viktigt att veta om hur verkligheten ser ut, inte stoppa huvudet i sanden. Tyskland och Belgien mörkar så mycket de kan.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: