112 barn rånade i Göteborg, bara i år

BROTTSLIGHET. Det har varit en kraftig ökning av rån mot privatpersoner under de senaste fem åren i Göteborgs kommun. Den ökningen gäller inte minst också barn och ungdomar och det gäller inte bara Göteborg utan stora delar av landet. 

Nya siffror för de senaste fem åren visar att det hittills i år, fram till och med september, anmälts 112 rån mot barn och ungdomar under 15 år i Göteborgs kommun.

2015 var den siffran 62 – det vill säga nästan hälften mot i år.

– Rånare söker ofta enkla offer. De vill gärna vara dubbelt så många och ger sig gärna på yngre personer, säger polisen Thomas Pettersson till Expressen/GT.

-Pettersson säger att ofta handlar det om dominanskriminalitet. Grupper av invandrare rånar ensamma svenskar på skitsaker som skor, en jacka eller liknande för att visa vem som bestämmer.

När problemet sedan diskuteras av politiker och PK-journalister så beror det rasistiska svenskar och alternativmedia som talar klarspråk om brottsligheten.

Film från Samnytt och Annie Lööfs tidigare gymnasieskola i Småland. Ett område centerledaren har framhållit som ”ett framgångsexempel för integration”

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

7 thoughts on “112 barn rånade i Göteborg, bara i år

  1. Feghetsapostlarna uppträder alltid i ett gäng mot en ensam
    då känner dom sig stöddiga. Svenska flata myndigheter tittar
    åt annat håll, lika fega dom.

  2. Frågan måste ställas.

    Hur många ”barn rån”, anmäls överhuvudtaget inte alls”?

    Förmodligen ett stort mörkertal där. På grund av rädsla och skam.

  3. Alla icke muslimer ska betala skatt till muslimer i områden som kontrolleras av muslimer. Du ska tvingas betala skatt för att inte dödas eller exempelvis förslavas tills du konverterar till islam. I modern tid har islamister använt Koranens påbud om jizya för att själva utkräva denna skatt, då demokratifrämjande muslimska stater inte regelmässigt krävt in skatten statligt.

    Jizya är en speciell skatt som åligger män icke-muslimska personer i områden kontrollerade av muslimer. Jizya har varierat i storlek beroende på var och när den krävts in. Skatten kan vara upp emot 10-50% av inkomstskatten per år. Den kan också krävas med ett tidsbegränsat ultimatum på att betala in beloppet ifråga, inom en vecka eller månad.

    ”Kämpa mot dem [djihad] som, trots att de [förr] fick ta emot en uppenbarad Skrift [judar och kristna], varken tror på Gud eller på den Yttersta dagen och som inte anser som förbjudet det som Gud och Hans sändebud har förbjudit och inte iakttar den sanna religionens bud – [kämpa mot dem] till dess de erkänner sig besegrade och frivilligt betalar skyddsskatten.” (Koranen 9:29)

    Varför tror ni det bara är vita som blir rånade hela tiden?

  4. Och sedan diskuterar PK-sekten varför SD ökar i opinionen, övertygad att dessa rån mot yngre personer är en del av förklaringen. Varje sådant rån påverkar inte bara offret och hans närmaste familj utan grannar och deras nätverk, skolkamraters föräldrar och deras nätverk, föräldrars arbetskamrater och deras nätverk. Säkert ett hundratal personer vid varje tillfälle som får ett smakprov på mångkulturen och börjar tänka självständigt trots regimmedias maningar.

  5. Fega kräk som ger sig på små barn. Hur tänker man då man hävdar att dessa kommer bli lönsamma för Sverige?

  6. i sverige är vi ju baaarn till 21 år pga strafffriheten. undra hur många som blivit rånade då?¨

    112.000 kanske?

Kommentera