Vad gör Reinfeldt på moderatstämman i Västerås?


INRIKES. Mellan 17-20 oktober 2019 håller Moderaterna partistämma i Västerås. Där minglas och diskuteras framtidens moderata politik. Moderaternas partiledning har tagit avstånd från förre partiledaren och statsministern Fredrik Reinfeldt ”öppna era hjärtan”-politik men ändå är Reinfeldt inbjuden för att tala och framhäva samma politik som blev en katastrof för Sverige. 

Fredrik Reinfeldt fortsätter att vara för en nedmonteringen av Sverige.

Mångmiljonären Reinfeldt fokuserade på det amerikanska valet nästa år, som han håller på att skriva en ny bok om. Reinfeldt varnar för Donald Trumps nationalism samt den nya ”världsordning” som den amerikanske presidenten sägs stå för. Moderatledaren anser att framtiden ska vara globalisternas.

– Trump har plockat ner USA:s styrande över världen. I stället ser vi etablerandet av en ny världsmaktsordning. Och det är något som vi bör haja till för, en världsmaktsordning handlar ju trots allt om förutsättningarna för mänskligt liv där vi finns. Det är därför det här valet spelar roll, sade Fredrik Reinfeldt under stämman.

– Ska det fortsätta i fyra år till med en nedmontering av den världsordning som inte minst det här partiet kämpat för att upprätthålla?, fortsatte han undrande.

Reinfeldt hävdade att de ”globala svaren” behövs eftersom den så kallade klimatpolitiken inte kan lösas genom nationalism. – De behövs därför att världshandeln inte handlar om att sätta sitt eget land först och att med protektionism få ordning på handelsflöden.

Enligt Fredrik Reinfeldt blir världen rik när handeln är öppen och fri, inte genom handel som utförs med hjälp av ”hot”.

– Trump försöker lära oss att i vår tid är svaret enögd nationalism, att sätta sitt eget land främst. Och det har spritt sig över världen, han är inte ensam om detta synsätt. Kom bara ihåg vad det utmanar. Om det handlar om enögd nationalism och att sätta nationen främst, då utmanas idén som kom efter andra världskriget, att viktigast och finast i världen inte är nationer utan människor, individer, fortsatte Fredrik Reinfeldt.

Tanken om ett nationellt kollektivt folk är en ”usel och dålig idé”. Den är rentav farlig, förklarade han under talet. – Den får oss att tro att vi tillhör ett folk som är något sorts väsen där vi genom kollektiv tillhörighet får ett värde, sade Fredrik Reinfeldt samtidigt som han såg ut att spricka av förakt mot nationalismen.

-Pettersson undrar om moderaterna verkligen har ändrat sig, Reinfeldt får stora applåder när han talar om det som partiledningen säger att de tagit avstånd från.

Jag tycker Fredrik Reinfeldts första år vid makten 2006-2010 var skapliga men när Sverigedemokraterna kom in i riksdagen 2010 blev han som förbytt, han svek sina vallöften och gjorde upp med miljöpartiet om massinvandring. Hatet mot SD styrde politiken och han slapp kritik och granskning för sina svikna vallöften.

Att värna om sitt land och folk kan aldrig vara fel och det går alldeles utmärkt att kombinera med öppenhet och handel med omvärlden utan att globalister ska bestämma.

-Pettersson är inte med i något parti eller politiskt aktiv mer än på och med bloggen. Som konservativ nationalist har jag en grundinställning att samhällsförändringar ska ske så långsamt och försiktigt att man inte råkar slå sönder något som fungerar väl.

En så dramatisk demografisk förändring som dagens invandring till Sverige innebär är allt annat än långsam och försiktig, och det vi råkar slå sönder på vägen kan visa sig omöjligt att reparera i efterhand…

Expressen.se

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


25 responses to “Vad gör Reinfeldt på moderatstämman i Västerås?

 • Hemlaren

  Reinfeldt, som jag en gång röstade på, äcklar mig!
  Hans deltagande vid M-stämman kommer att dra ner partiets opinionssiffror rejält.
  Det är inte fel att kalla honom förrädare, för drt är vad han är.
  En undring bara: Är han en hycklare eller är han inte riktigt frisk? Jag tänker på hans jubel när Sverige för något år sedan gjorde 4-4 mot Tyskland. Då var han nationalist. Vad menar karlen?

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Vad gör landsförrädaren Reinfeldt överhuvudtaget mer än skapar mycket onda tankar genom sin existens ?

  Gilla

 • Kent

  Fredrik Reinfeldt är en tung börda att bära för moderaterna.
  Att en enögd och egencentrerad nationalism är av ondo så långt har han rätt men bedragaren, mutkolven och idioten Fredrik Reinfeldt ska inte uttala sig alls med de förbrytelser han har åstadkommit mot Sverige.

  Gilla

 • Töny

  Vad fan har denne samhällsförstörare med att göra
  vem som väljs till president i USA ?Har man betett sig
  så illa som han gjort mot Sverige, så borde han inte
  få uttala sig överhuvud taget.
  Jag vet vad den mannen förtjänar för slags straff, men
  det får man inte uttrycka här, men där är en lyktstolpe
  inblandad.

  Gilla

 • MrR

  I vart fall kan man inte påstå att Moderaterna är ett ”ärligt” parti !

  Gilla

 • ponnsan62

  Hur kan man lysna på den individen !
  Han har biidragit med att göra Sverige otryggt
  Nu ska lösa det med massa skitsnack..lysna på vad han säger här….För att göra Sverige mer tryggt tycker jag han borde lämna landet.
  Påskön tror jag han skulle passa att leva på

  Gilla

 • Kvark

  I princip öppnade R den halvgläntande dörren. Tillsammans med Borg delades det lungnande medlet skattesänkningar ut. Nu måste det det styras upp då migrantpolitken börjar ifrågasättas, lite kritik och agerande får det vara det ser bra ut. Bakom sig har han den nuvarande regeringen som tackar för stödet i tysthet..

  Gilla

  • Maja

   Jag tror aldrig att Anders Borg var på god fot / överens med Reinfeldt.
   Borg hade nog ingen aning om vilken getingbo M blev med Reinfeldt som ledare.

   Gilla

 • SvenskMan77

  Lita ALDRIG på en moderat!

  Gilla

 • Billy Boy

  Expressens Nicklas Svensson intervjuar en svamlande, osammanhängande och verklighetsfrånvänd Fredrik Reinfeldt på en parkbänk i Kungsträdsgården i Stockholm. (Publicerades den 14 okt. 2019)

  Fredrik Reinfeldt borde överges på parkbänken och lämnas där ensam att reparera alla de fruktansvärda skador som han själv åstadkom för medborgarna i hela Sverige under sina 8 år vid makten.

  Gilla

 • andkan

  Det globalisterna inte kan förklara är hur alla som kommer skall försörjas. Jag har inget emot att det kommer folk så länge de är skötsamma och bidrar till vårt samhälle.

  Gilla

 • Kungen

  Landsförrädare

  Gilla

 • Maja

  Reinfeldt styr M fortfarande .Hans onda skugga skapar en osäkerhet i partiet.

  Gilla

 • SVENSK

  Att han inte slängs ut därifrån antyder starkt vad moderaterna egentligen är för parti!

  Gilla

 • centurion

  Helt logiskt att förrädaren F.R. är där som en våt och möglig filt. Den s.k. ledningen i partiet är ju bara marionett-dockor i deras vilsna tillvaro. Fredde`s dogmer gäller än.

  Gilla

 • Lisa.

  Håret växer på insidan.

  Gilla

 • turrim

  Reinfeldt Fan Club måste fortfarande vara stark som kan tvinga alla ombuden att lyssna på sin tidigare chef ännu en gång. Det är som SVT som M nu påstår att man ska utreda och få objektiv. Det är bäst att börja sanera i det egna boet.

  Gilla

 • villervalle03

  Han borde ständigt få en Varningsskylt, på sig. En fördärvare av landet som därtill får betalt för vad han gör och gjort, av nedmontering av landet och den välstånd folket och deras förfäder byggt upp. Han borde åtalas och sättas fast skampålen.

  Gilla

 • Göran

  Fredde Äggtopp kom till makten på en politik och skiftade sen över till raka motsatsen!
  Efter mötet med Bilderberg!
  Han lyckade med det Vidkun Quisling misslyckades med!
  Ockupation av importkriminella rasistapor med ”Herrefolksambitioner”!
  Full acceptans hos Svenska Åklagare för omfattande hot, misshandel och kriminella trakasserier av kritiker eller de med Empati för brottsoffer!
  Han korrumperade o kriminaliserade Svenskt Rättsväsende!
  Juridiska system med dubbla måttstockar!
  Sociala system med dubbla måttstockar!
  Enbart rättigheter med ”rätt” icke Svenska rastillhörighet, enbart skyldigheter med ”fel” Svenska!
  Tvivlar starkt på att denna pling-plong baneman för demokrati och Sverige är efterfrågad som föreläsare?
  Han håvar in den kamouflerade belöningen för Landsförrädari åt främmande makt!
  Moderaterna visar att de fortfarande är lika oärliga!
  Troligen vill de inte växa, bara komma i läge för kommunal o statlig korruption!
  (S) garanterar fortsatt acceptans av grov korruption och stölder av fattiga Svenskars pengar!

  Gilla

 • Bajen666

  Den psykopaten har ju inte tillfrisknat i alla fall…en obotlig dåre som borde ställas inför rätta för landsförräderi.

  Finns ingen politiker som jag föraktar/ade mer än den jäveln.

  Gilla

 • rune

  ”Enligt Fredrik Reinfeldt blir världen rik när handeln är öppen och fri”…

  Det blir nog så att de rika utsugarna blir ännu rikare, medans de fattiga förblir fattiga.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: