Censur


Dags att på allvar fundera över vilka, varför och om man överhuvudtaget ska besöka Youtube i fortsättningen.

SwebbTV


16 responses to “Censur

 • Ourgon

  Använd Peertube [1] istället för Youtube och problemet försvinner. Jag har speglat *swebbtv* sedan förra censurincidenten, Morgan kommer att bli besviken om han tror att censur funkar i denna modiga, nya världen.

  [1] https://joinpeertube.org/en/

  Gilla

 • Tony

  Det verkar att vara Pyggmeens enda uppgift idag att
  montera ner folkets rätt att yttra sig.

  Gilla

 • Roland Salomonsson

  Ni måste fatta att Youtube får ta skott för något som utförs av Socialdemokraternas censurorganisation. Socialdemokraterna har tvingat flera sociala media att ge admin-behörighet över Sverigeverksamheten till skattefinansierade censurorganisation, vilka via aktivister skannar media efter ”politiskt farliga” uttalanden eller helt enkelt anger på rent djävulskap, varvid admin stänger.
  Först i efterhand får det sociala mediat veta vad som hänt. När ett överklagande inkommer (det gör det väl?), så lär de ändra stängningen som förra gången.
  Youtube tar gärna skott eftersom de får 100-tals miljoner kronor i skattelättnader varje år av svenska staten orkestrerad av Socialdemokratin.
  Det är inte de sociala medierna som skall kritiseras utan de 5 kommunistiska Riksdagspartiernas LEK med av gräsrötterna ”stulna” skattemedel.

  Gilla

 • Baba

  Man skall nog inte lägga all skuld på Youtube och Facebook utan även på vår desperata och odugliga regering som är full av yttrandefrihetshatare.
  SWEBBTV har förklarat vilka hållhakar regeringen har på Google med otroligt låga elpriser till deras serverhallar. SWEBBTV ser jag lika gärna på deras egen hemsida som på Youtube och dessutom så finns det andra plattformar så FB och Youtube är inte oumbärliga.

  Gilla

 • Klas.

  Bojkotta Youtube och Facebook.

  Gilla

 • Tony

  Man såg senast igår prov på hur illa ställt det är när
  AFS höll möte, som givetvis stördes av dom enfaldiga vänsterkräk, som lärt sig en ramsa på 30 års tid, detta är givetvis störande av ordning och störande av mötesfrihet, givetvis blev det polisanmält, men en egenmäktig glitterpinne till polischef tog beslutet att det gällde inte här, han jagar förstås en streck till på axeln, och med nära band till Sosseadeln, så han/hon skickade fram en Dialogpolis att meddela detta, att det var inte störande av ordning. I vilket fall så är denne polischef en ynkrygg.

  Gilla

 • Thomas Tvivla'r

  Stora samlade demonstrationer för yttrandefriheten behövs. Detta borde kunna ordnas, som upplyser om den röd-svarta utvecklingen och hur negativt det påverkar oss alla.

  Bort med hatlagar. Bort med censurister som verkar mellan privata bolag och regeringar.

  Sverige! stå upp för världens äldsta tryckfrihetsförordning och bevarandet av fria ordet i media såväl som på torgen.

  Det är här kampen kommer stå. Ingen riktig yttrandefrihet, ja då finns inget riktigt liv, ett kuvat samhälle o folk finns då.

  Ta även upp alla hatbrott. Även behandlingen nu senast av Bilyana Martinovski. Visa hur stats-tv o -radio brännmärkt människor, hela folket upprepande under årtionden, hur många tusen gånger har orden predikats… främlingsfientlig, rasistisk!

  Få ut socialister och likadana folkföraktare ur riksdagen. Visa på vad de gör. Banta ner (S)vt o (S)r el lägg ned dem. Ta bort skattefinansieringen för dessa är regimmedia och har inte vari s k public service alls, eller på svenska allmänhetens tv och radio (i helvetet nej).

  Upplys varann om nätsäkerhet gentemot svenska myndigheter och google bl a samt ge förslag på alternativ till just youtube google o liknande censurister.

  Gilla

 • per22

  Youtube och Facebook har förverkat sitt förtroende, på grund av att de uppträder likadant som DDR/Stasi gjorde på sin tid. Det enda sättet att möta dessa ”totalitära” antinationella företag är total bojkott. Det är det enda språk de förstår.

  Gilla

 • Kent

  1984.
  Storebror ser dig.

  Gilla

 • Mike E

  Precis som i Kina så böjer sig Google & Co. för censurkraven.

  Gilla

 • Käpphäst

  Youtube hoppar käpphäst.

  Gilla

 • blabaris

  Nya lagar 2019 inom Justitiedepartementets områden

  mer cencur vätnar……kolla databaslagarna

  https://www.regeringen.se/pressmeddelanden/2018/12/nya-lagar-2019-inom-justitiedepartementets-omraden/

  Gilla

 • centurion

  Swebb-TV är minst lika stora som SVT. Det klarar inte regimen att ta in. Att ha fräckheten att ifrågasätta den statskontrollerade propagandan är som att svära i den Stasi-kontrollerade kyrkan / moskén. DDR, Kina, Nordkorea, Venezuela…Vi är där nu. Dags att slå tillbaka…eller ?

  Gillad av 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: