Stäng

Aftonbladets Anders Lindberg påpekar…

MEDIA. Aftonbladets desinformatör och politruk Anders Lindberg är rätt kul. Han tvekar inte att svinga trots att han borde veta att det kommer en rekyl. Nu ska vi vara snälla och påpeka att när Aftonbladet skrev nedanstående var det andra ägare och Anders var inte ens född.

Däremot hade Lindbergs parti en hel del med Hitler och nazisterna att göra. Det är än idag inte utrett hur många socialdemokrater som kom från den bruna sidan. Det är kanske något för Anders tidning att utreda, jag har en bra början HÄR

Nåväl, Sverigedemokraterna grundades 1988 och dagens SD-ledare hade knappast något med nazisterna att göra men det verkar herr Lindberg inte ha förstått.

Ovan en ledare som publicerades av Aftonbladet samma dag som Hitler inledde kriget mot Sovjet – den 22 juni 1941.

En av århundradets stora var massmördaren Mao enligt Aftonbadet. Då var Anders född och LO var ägare.

En stor statsman enligt Anders Lindbergs företrädare

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

21 reaktioner på “Aftonbladets Anders Lindberg påpekar…

 1. Idag avlar Sossarna sina ny partikamrater och nya partiledare i lönndom ifrån svenska folket.
  Dom gifter sig med varandra och drillar sina barn att bli Sossar. Kolla Söderköping och alla andra kommuner runtom i Sverige!

 2. Igår Nazi idag Ännu värre!!

  Det räcker med att kolla på Syrien idag.. 2019-10-18…

  Fantisera om 2029-10-18 eller 2039-10-18…

  Kolla Sverige idag…. Vilka är det som spränger frisersalonger, kebaber och pizzerior??

 3. Alla som undrar över varför Hitler inte invaderade Sverige som han gjorde med Danmark och Norge, borde se Samtidens film om socialdemokraterna, så kanske det går upp ett och annat ljus.

  1. A.H. gjorde detsamma som vilken idiot som helst hade gjort i hans position.
   Vinnaren skriver historien. Hela Finland/Sverige och Estland/Lettland/Litauen höll på Tyskland när det begick!.
   Se hur det gick!
   Stalin fullkomligt utrodade hela etniska grupper! Bla Ingermanländarna….Med god hjälp ifrån Sossarna-Sverige!

 4. Anders, Llndbergs affärsidé och födkrok är uppenbar, ljug som en häst travar och Skyll allt på SD.
  82:an pucko kräver inte mer fakta än så.
  Detta upplägg kan universums uslaste journalist leva på.

 5. AL skriver som han får betalt för och även lite efter eget huvud, där det inte finns någon som påtalar vad som är rätt eller sant. Freud hade haft mycket intressant arbete med en hel del skribenter och politiker.

 6. Har precis börjat läsa en av Lars Gyllenhaals nyutgivna böcker ” Andra världskriget i Sverige”. Han tar i boken upp bla den tyska närvaron i landet, som var mer omfattande än vad folk i allmänhet nog var medvetna om.
  Det handlade inte bara om divisionen Engelbrekts transport genom landet, Det var fler transporter än så. Och Tyskarna tilläts lägga upp förråd, på flera olika platser i landet, med materiel för sin krigsföring i norra Finland.
  Sverige sålde vapen och annan materiel, nödvändigt för den Tyska krigsföringen.
  Och allt skedde under en regering ledd av en socialdemokratisk statsminister.
  Så sossarna ska nog inte vara så snabba på att brunmåla alla som kritiserar dem

 7. Hr Lindberg lider av grav dyssemi, inte hans fel. Tycker ändå han skall ta avstånd från de som uppbär arvode från EU men som ändå inte orkar närvara. En sådan kritik innebär skillsmässa.

 8. Herr Lindberg ska nog inte sätta sig på för höga hästar.Socialdemokratin har en mycket mörkbrun historia i bagaget så Herr Lindberg ska nog ta och ” tagga ” ner lite med sina utspel mot SD.och övriga s.k.högerextrema.

 9. han kommer skylla på att han fick falska nyheter och desinformation och att han varit naiv. Sååååååå vänder vi blad……som kungen sa

 10. Anders lindberg är mer och mer snurrig. Man får ha överseende med en vänstervriden stolle som sakta håller på att inse att den värld han levt i snart inte finns längre. Vad ska han ta sig till stackarn när INGEN längre vill betala för hans skitblaska. Såna som han har ingen plats i ett demokratiskt samhälle

Kommentera

%d bloggare gillar detta: