Skottlossning i Jönköping, en tonåring skadad

BROTTSLIGHET. En person ska ha skadats efter en skottlossning på Öxnehaga i Jönköping. – Det var 19.46 som vi fick in larm om ett grovt brott där en person är skadad, säger Mats Öhman på polisen till SR P4. Enligt uppgifter ska det vara en tonåring som har förts till sjukhus. – Det pågår en stor polisinsats där, säger Mats Öhman.

-Pettersson säger att smålänningar har alltid varit skjutglada…

Steget Efter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

7 thoughts on “Skottlossning i Jönköping, en tonåring skadad

  1. Det verkar bli eldupphör i Syrien…men inte i Sverige.. jag får nog ta fram min demokratiska verktygslåda, och gå från ord till handling. Men det viktigaste är att inte SD får någon makt.
    Mvh Stefan Löfven

  2. Det skjuts mycket i det nya Sverige, eller som jag brukar säga ” i mitt samhällsbygge”
    Men dem siktar dåligt, nu tycker jag att vi socialdemokrater måste få in dem på våra pistol skytte banor, gå med i våra klubbar, och få lära sig hur det går till. Så ska det förhoppningsvis gå lite bättre…

  3. Svenskarna har alltid skjutit på öppen gata, bombat byggnader och eldat bilar dagligen. Sverige har aldrig varit tryggare än nu.

    • Blir det först den dagen Sverige återigen är ett homogent kristet icke mångkulturellt land men så länge fosterlandet styrs av landsförrädare och femtekolonnare så lär kriget fortsätta !

Kommentera