Skottlossning i Jönköping, en tonåring skadad


BROTTSLIGHET. En person ska ha skadats efter en skottlossning på Öxnehaga i Jönköping. – Det var 19.46 som vi fick in larm om ett grovt brott där en person är skadad, säger Mats Öhman på polisen till SR P4. Enligt uppgifter ska det vara en tonåring som har förts till sjukhus. – Det pågår en stor polisinsats där, säger Mats Öhman.

-Pettersson säger att smålänningar har alltid varit skjutglada…

Steget Efter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


7 responses to “Skottlossning i Jönköping, en tonåring skadad

 • Stefan Löfven

  Det verkar bli eldupphör i Syrien…men inte i Sverige.. jag får nog ta fram min demokratiska verktygslåda, och gå från ord till handling. Men det viktigaste är att inte SD får någon makt.
  Mvh Stefan Löfven

  Gilla

 • Stefan Löfven

  Det skjuts mycket i det nya Sverige, eller som jag brukar säga ” i mitt samhällsbygge”
  Men dem siktar dåligt, nu tycker jag att vi socialdemokrater måste få in dem på våra pistol skytte banor, gå med i våra klubbar, och få lära sig hur det går till. Så ska det förhoppningsvis gå lite bättre…

  Gilla

 • Thomas

  Örebro vill gärna vara med också i skottstatistiken, en helt vanlig höstkväll i Sverige 2019. Lite pang pang är inget att oroa sig för hälsar Löfven, värre är att Sd växer.

  https://www.na.se/artikel/vittnen-till-na-sag-skott-traffa-balkong-jag-blev-jatteradd

  Gilla

 • Kattsand

  Svenskarna har alltid skjutit på öppen gata, bombat byggnader och eldat bilar dagligen. Sverige har aldrig varit tryggare än nu.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Steffes svenska trygghet anno 2019 bara eskalerar !

  Gilla

 • blabaris

  när blir det eldupphör och fred i sverige?

  Gilla

  • Kenth Andersson

   Blir det först den dagen Sverige återigen är ett homogent kristet icke mångkulturellt land men så länge fosterlandet styrs av landsförrädare och femtekolonnare så lär kriget fortsätta !

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: