Anders Myten Lindberg påminner om ett ordspråk av Einstein


MEDIA. Socialdemokraterna och Aftonbladets desinformatör Anders Lindberg famlar desperat efter något som kan stoppa Sverigedemokraternas framgång. Det är ”Nog mycket luft i Jimmie Åkessons siffror” skriver Anders Lindberg, politisk chefredaktör på Aftonbladet. 

-Pettersson noterar att herr Lindberg påstår att det är en myt att SD alltid växer. ALLA opinionsinstitut redovisar alltså falska siffror och valresultatet är fejkade, enligt socialdemokraten Anders Lindberg.

Sjuklövers taktik vid tidigare val och SD:s valresultat:

 • SD 2002: 1,44 %. SD nämndes knappt
 • SD 2006: 2,93% Sjuklöverns taktik: Vägra samtala och snacka skit
 • SD 2010: 5,70% Sjuklöverns taktik: Vägra samtala och snacka skit
 • SD 2014: 12,86% Sjuklöverns taktik: Vägra samtal och snacka skit
 • SD 2018: 17,53% Sjuklöverns taktik: Vägra samtal och snack skit, nu utökad med att SD har fel värderingar.
 • SD 2022: Här vet vi inte, men något säger mig att Anders Lindberg drömmer när han tror det är luft i siffrorna.

Anders, Albert Einstein lär ha sagt att en idiot är en person som gör samma sak om och om igen och förväntar sig olika resultat.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


10 responses to “Anders Myten Lindberg påminner om ett ordspråk av Einstein

 • Peter Skoglund

  Varför skriver Anders Lindberg så mycket trams om SD?

  När han har sin socialdemokratiska regering att vara stolt över och skriva massor om. Han kan ju berömma den och på det fenomenala sätt som de styr landet. Uppslagen och berättelserna måste finnas i en oändlig rad.

  Gilla

 • Aftonbladet – SD rekordstora | Petterssons gör Sverige lagom!

  […] I går skrev Aftonbladets politruk Anders Lindberg att det nog var mycket luft i Jimmie Åkessons siffror, idag skriver Aftonbladet att SD är […]

  Gilla

 • Billy Boy

  Lindberg ser inte orsakerna till de gigantiska problemen i det svenska samhället som hans egen extrema vänsterfalang inom politiken har åstadkommit.

  Efter 8 år med de två misslyckade Reinfeldt-regeringarna 1 & 2 (som Lindberg ogillade) så fortsatte det med …

  Löfven 1-regeringen DÖ (S + extremistpartiet MP) med stöd av extremistpartiet V i 4 år. Den fortsatte vålla stora skador för Sverige.

  … därefter …

  Löfven 2-regeringen JÖK (S + extremistpartiet MP) tar nu stöd av extremistpartierna C & L. Skadorna för Sverige fortsätter.

  Och medan allt detta pågått / pågår inför öppen ridå så yrar Lindberg en massa nonsens om SD, som hela tiden haft en sund och riktig politik men hela tiden utestängts från inflytande av de livsfarliga extremist-partierna.

  Gilla

 • ponnsan62

  Äcklig typ!

  Gilla

 • Tony

  Ja Luft i dom övre regionerna är väl just det som är
  Anders Lindbergs problem?

  Gilla

 • Kungen

  Anders Lindberg är en patetisk, vänstervriden, verklighetsfrånvänd, trångsynt typ som alltid tror han har rätt. Alla som inte håller med har fel och är rasister. Idag när SD snart är största partiet blir han desperat och hittar på allt möjligt för att förneka verkligheten

  Gilla

 • Maja

  Sökte en nattplats för en polsk man , som har kommit hit för att arbeta. Han skall få en bostad via jobbet om ett par veckor när han börjar sin tjänst.

  Alla platser fördelas av socialtjänsten och då ingår inte hederligt folk i gruppen som behöver en säng att sova i.
  Svenska kyrkan med flera organisationer värnar utomeuropéer. Helt horribelt säger t.o.m en person som arbetar med hemlösa.

  Gilla

 • Kent

  Många vill nog rösta på ett annat parti än SD men med samma politik som SD.
  Vilket parti erbjuder det, inget!
  Så de som vändas av att åse vanstyret av den skräckministär som leder landet idag med en osjälvständig svammeltratt till statsminister måste välja SD.
  Men detta begriper inte Herr Gobelles på Aftonbladet därför att han är en del av problemet.

  Gilla

 • Maja

  SD 2022 med den växande invandringen och växande våldet 51%.
  Hoppas på det!
  När allting försämras för ursprungsbefolkningen och när t.o.m sjukhusen måste stoppa livsnödvändiga operationer då är det kört för landet.

  Gilla

  • Svensk lösen

   Det får gärna gå bra för SD men kommer att fortsätta rösta på AfS ända tills de kommer in. Gjorde likadant med SD, röstade på dem tills de kom in. Alternativ för Sverige har den bästa politiken för att, om möjligt, rädda nationen!

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: