Stäng

Vem är Robert Nilsson, säkerhetsansvarig i Nyköpings kommun?

Från Joakim Lamotte

Undrar ni varför många kommuner inte klarar att garantera tryggheten för invånarna? Titta då på exempelvis Nyköping. Detta är personen som är anställd som säkerhetsansvarig.

Hans arbetsbeskrivning är att arbeta för en säkrare och tryggare kommun, och att samordna det brottsförebyggande arbetet. Han är även ansvarig för kommunens arbete mot våldsbejakande extremism.

Är det konstigt att de kriminella tar över allt fler bostadsområden? Och nej, detta är inget skämt. Robert Nilsson är på allvar säkerhetsansvarig i Nyköping.

Joakim Lamotte

-Pettersson säger att om Robert Nilsson arbetar kvar på måndag är de som bestämmer i Nyköping…

Lite om Robert Nilsson på bloggen tidigare:

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

21 reaktioner på “Vem är Robert Nilsson, säkerhetsansvarig i Nyköpings kommun?

 1. Svaret blev alltså, att ingenting görs enligt arbetsbeskrivningen. M a o skulle kommunen kunna dra in tjänsten och spara 500000:- till något vettigt.
  Kameramannen verkar komma från extremvänstern med tanke på signalementet.

 2. Och detta är bara en fjant i Sveriges kommuner som fått ett välbetalt jobb, ponera sen att det finns tusentals av dem med liknande inskränkta ideer?

 3. Det kan knappt vara sant. Jag trodde det var ett skämt. Väljarna i kommunen får nog tänka om när deras förtroendevalda väljer säkerhetsansvariga. Kommunen verkar följa samma oförskämda mönster som regeringen i att vanära och skända svenska medborgare.

 4. Det talar för sig självt . Om jag inte visste att Petterssons är en seriös sida så skulle jag inte tro på vad herr Nilsson säger . I övrigt har ni andra här sagt det som skall sägas , Tack . Mvh Sjöström

 5. Ska vi skratta eller gråta, vad är detta ? Driver S-ledningen med Nyköpingsborna är den stora frågan.

 6. En pajas med en tvivelaktig bakgrund får en totalt onödig tjänst på skattebetalarnas bekostnad, för så länge våra odugliga politiker tror sig lösa detta problem genom att anställa en fullkomlig idiot, så har man naturligtvis bara förvärrat skiten…

 7. Grattis Nyköping att en fullblodspsykopatsfeminist ska ta över säkerheten i kommunen….haha jag tror jag dör.

  1. Ja det är för dråpligt eller kanske mer skrämmande, det viktiga är ju dock att alla i Nyköping kan vara säkra på att tokfan har ”rätt” värdegrund.

 8. ”En dåre och en klok man ser inte samma träd”, skrämmande vilket skämt de har anställt, tar kommunen verkligen problemen på allvar?

Kommentera

%d bloggare gillar detta: