SD är rasister


SD är i grunden ett rasistiskt parti. Vi vet var de kommer från. Läs noga på Expos hemsida. Partiets ideologi säger allt.

Orden är hans som kallar sig Sveriges statsminister och som gjorde ett mycket slätt intryck i gårdagens partiledardebatt i SVT2. Socialdemokraterna tappar allt fler väljare till Sverigedemokraterna. Uppskattningsvis 140 000 S-väljare har gått till SD sedan valet i höstas. I Svensk väljaropinions senaste sammanställning ligger S på historiskt låga nivåer, samtidigt som SD ligger på historiskt höga. I Demoskops senaste förtroendemätning fick Jimmie Åkesson den högsta förtroendesiffran någonsin hos väljarna och ligger nu hack i häl på Stefan Löfven. I gårdagens debatt landade Åkesson på tredje plats med 2,9 poäng av 5 möjliga, samtidigt som Stefan Löfven bara fick 2,74.

Naturligtvis är Stefan Löfven rädd och nervös över sitt kapitala misslyckande och Sverigedemokraternas ständiga framgångar. I ett sådant läge väljer man förstås att kasta epitet kring sig istället för att sakligt bemöta sin debattmotståndare med fakta och hederliga argument. Man kan kort säga att så agerar en förlorare.

Fast om Stefan Löfven nu älskar epitet och partiers historia, borde han kanske någon gång byta fokus och titta till vänster.

Vänsterpartiet är ett kommunistiskt parti, oavsett vad Jonas Sjöstedt och hans partikamrater hävdar. Vänsterpartiet har sett utbrytargrupper, precis som SD. 1967 bildade en utbrytargrupp Kommunistiska Förbundet Marxist-Leninisterna (KFML). Den utbrytargruppen splittrades i sin tur och en utbrytargrupp kom 1973 att bilda Sveriges kommunistiska parti. Arbetarpartiet Kommunisterna är en annan sentida utbrytargrupp. Dessa nya partier bröt sig ut från det som kallades Vänsterpartiet Kommunisterna (VPK) och som idag kallas Vänsterpartiet. Inte förrän 1990 tog partiet bort ordet Kommunisterna från partinamnet.

Så det står helt klart med Jonas Sjöstedts och Stefan Löfvens retorik att Vänsterpartiet är ett kommunistiskt parti, oavsett vad deras företrädare hävdar.

Med andra ord har Stefan Löfven och Socialdemokraterna inga problem att ta stöd av ett parti med rötterna i kommunismen. Låt oss därför göra en väldigt kort sammanfattning av kända kommunister och vad de åstadkommit.

Josef Stalin och Sovjetunionen. Stalin regerade under samma epok som Hitler. Mellan 1924 och 1953, då Stalin regerade i Sovjetunionen, föll mellan 10 och 30 miljoner människor offer för hans totalitära styre. Antalet varierar beroende på vilka forskare man refererar till, men på Wikipedia finns mer att läsa.

Mao och Kina. Kina var under Mao lika stängt som Sovjetunionen under Stalin och därför är siffrorna över antalet avrättade lite diffusa, men på Wikipedia kan man läsa om allt från 26 till 70 miljoner.

Andra kända kommunistdiktaturer är Laos, Kuba, Nordkorea och nu också Venezuela. Knappast några länder man förknippar med öppenhet, demokrati och välmående.

Jonas Sjöstedt och Stefan Löfven ska därför akta sig för att kasta ur sig epitet mot politiska motståndare. Fast är man desperat så är man…


24 responses to “SD är rasister

 • sva990

  Du missade Lenin som var en minst lika stor mördare som Stalin.

  Gilla

 • Conny Lundberg

  Reblogga detta på Life, Death and all between och kommenterade:
  Att kalla andra rasist straffar sig

  Gilla

 • Maja

  ”Med andra ord har Stefan Löfven och Socialdemokraterna inga problem att ta stöd av ett parti med rötterna i kommunismen”

  Det där bör Jimmie påpeka vid ett lämpligt tillfälle .

  Gilla

  • grunehetgrot

   Men på ett lugnt och städat vis, för annars så kan den där individen som kallar sig statsminister missförstå det hela.

   Gilla

 • Magnus Eriksson

  Men EXPO är ju en fascistisk organisation.

  Gilla

 • Kungen

  Sossarna borde titta på sin egen smutsiga historia och sopa rent framför egen dörr först. Samarbete med nazityskland och lobotiseringar samt tvångssteriliseringar. Rasinstitutet som forskade på samer och zigenare bl.a. Detta skulle löfven ha i ansiktet direkt när han anklagar SD för att vara rasistiskt. Detta gäller även kommunisten sjöstedt vars parti också har en smutsig historia

  Gilla

  • K-E Carlsson

   Under den s.k. ”Barnhemsperioden” (1945-1980) kränktes, misshandlade, utnyttjades och vansköttes över 300,000 svenska barn på välfärdsstatens barnhem. De utsattes för fysiska, psykiska, verbala och sexuella övergrepp. Ingen kontroll gjordes, ingen kontaktade dem, ingen såg eller skyddade dem, ingen tillsyn eller uppföljning utfördes. Under den här perioden var Steffe ”kund”. Är det därifrån han fått sin bitterhet?

   Gilla

 • Kattsand

  Han har väl slut på argument. Den som oroar sig över att invandringspolitiken går överstyr röstar på SD för att de vet att de andra partierna inte kommer göra något åt problemet, och inte nödvändigtvis för att man tycker om SD annars.

  Gilla

 • blabaris

  då inleder moderatorn gruppsamtalet genom att ge regler. Inga påhopp eller kalla varandra vid ord. Då bryter vi och den som inte håller sig vid reglerna får gå här ifrån.

  Men svt……..tralalala……

  Gilla

 • Stefan Löfven, svinet alla hatar! | eskilstuna i fokus

  […] sinnessjukt sätt mot bl.a Jimmie Åkesson. Kallade honom för ”den mannen” fortsatte trakassera Jimmie, med att SD vill att att invandrare ska gå på bidrag i stället för att jobba, nått som […]

  Gilla

 • Thorsten Schütte

  Jag ser på denna asymmetri mellan höger och vänster så här:
  https://www.salaallehanda.com/artikel/insandare-ingen-grans-till-vanster

  Gilla

 • Svensk lösen

  Jaha, det fanns alltså ca 140.000 rasister hos socialdemokraterna? Kanske rasisterna som är kvar också går över snart. Vem vet, det kanske snart inte finns några sympatisörer alls? Bara invandrare som röstar på S.

  Gilla

 • rune

  Stefan o Jonas är två riktiga svinskitar som bluddrar o svamlar en massa nonsens.

  Gilla

 • Matte är enkelt

  ”Uppskattningsvis 140 000 S-väljare har gått till SD sedan valet i höstas.” Inga problem, lika många blivande vänsterväljare har ju Stefan importerat bara i år. Nu återstår enbart att i raketfart ge dom allihopa svenskt medborgarskap så dom kan rösta i nästa val. Ett yttepytte litet problem bara: tänk om alla dessa miljoner importerade röstare inte röstar på Stefan, utan istället på t.ex ett nybildat muslimparti eller dylikt..? Väntasnuuu… ett plus ett…kan det vara tvåååå??? Inte kan det väl herreguuuud gå SÅ att dom allihopa röstar så att muslimpartiet blir störst va??? Nääääääääääää. AAAAAALDRIIIIIIIIIG att det kan gå såååå tokigt.

  Gilla

 • Tore

  Den där tjockskallade sk statsministern borde ta och slå upp ordet rasist i Svenskt ordlexikon så kan han lära sig vad det betyder.
  För det betyder definitivt inte det han tror.
  Jonas Sjöstedt är en kalle anka kommunist han är en högavlönad fd östmalmsbo som säger sig representera dom svaga och förakta vita medelålders män i Danderyd.
  Med andra ord föraktar han sig själv.

  Gillad av 1 person

 • peerpede

  Jag gillar inte fästingar, invaderar min kropp och kan vara farliga; är jag då rasist?

  Gilla

 • blabaris

  årets svensk 2016 – en kurdisk gerilla soldat.

  Från kurdisk gerilla soldat till att sitta i regeringen….

  Så undrar ni varför svensk media tycker mest synd om kurder som olagligt ockuperat mark i norra syrien och tagit 100.000 krigsfångar för att ha som spelbricka och utpressning för att bli erkända som land.

  Fast nu är allt turkiets och usas fel enligt svensk media…….Hur många kurder har vi i regeringen och inom svensk media? MÅNGA !

  https://www.fokus.se/2016/12/arets-svensk-4/

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: