Stäng

”Det är själva poängen med att ha rejäla fängelsestraff. Farliga människor ska inte gå fria i samhället.”

INRIKES. ”Det är själva poängen med att ha rejäla fängelsestraff. Farliga människor ska inte gå fria i samhället.” Jimmie Åkesson förklarar för dem som inte förstår i partiledardebatten i SVT.

-Pettersson säger att det bästa sättet att långsiktigt komma åt brottsligheten, problemen i skolan, bostadsbrist med mera är en restriktiv migrationspolitik, med nettoåtervandring under överskådlig tid. Stäng gränserna och börja återvandring i stor skala för dem som inte kan eller vill assimilera sig.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

7 reaktioner på “”Det är själva poängen med att ha rejäla fängelsestraff. Farliga människor ska inte gå fria i samhället.”

  1. Det skulle vara väldigt enkelt minska kriminalitet. Utvisa alla utlänningar, som begår brott. Är de minderåriga, ska målsmän/föräldrar ta utvisningarna där deras minderåriga följer med. Varför kommer de hit och gör brott? Sverige ska inte importera och öka kriminaliteten. Sedan fortsätter lagningen med det Pettersson beskriver om återvandring. Sverige behöver det nu.

  2. Vänstervridna fattar INTE såna här saker. Det visar dom tydligt gång på gång. Senast i gårdagens debatt

  3. de flesta andra länder är de kriminella äldre som 30 år och plus för att andra länder har inte haft straffrabatter där de kriminella kunnat bygga upp ett våldskapital i 21 år utan att någon stör dig. I andra länder har ungdomsbrottslingar åkt in i fängelse och blivit straffade mycket tidigare vilket gör att det tar längre tid att bygga upp ett våldskapital.

    Sweden is at about the average level of lethal gun violence among males 30 years and older, while Italy and Ireland had the highest rate in that age category.

    https://media.springernature.com/lw785/springer-static/image/art%3A10.1007%2Fs10610-018-9387-0/MediaObjects/10610_2018_9387_Fig6_HTML.gif

  4. Då är det bäst att Sverige ersätter Kriminalvårdens fina fullservade hotell med riktiga fängelser !

  5. Totalstopp för immigration från tredje världen, dessutom 1-2 miljoner måste ut, nu enda chansen för Sverige.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: