Kan Facebook hjälpa SD till en valseger?


MEDIA. Socialdemokraten och Aftonbladets desinformatör Anders Lindberg gnäller över att papperstidningarna inte längre har monopol på åsikter och klagar över att högerextremister är stora på Facebook på Aftonbladets ledarsida idag

-Pettersson som är avstängd på Facebook sedan 2017 kan inte hålla med. Om Sverigedemokraterna går framåt ännu mer vilket är troligt beror det inte på Facebook eller Twitter utan på socialdemokraternas och de andra partiernas usla politik. Den blir inte bättre vad Lindberg än skriver,

”…Orsaken är att högerextremism, rasism och förakt för svaghet engagerar. Extremhögerns svans sprider naturligtvis inläggen men även vanliga människor som kanske upprörs och vill argumentera mot…” skriver Anders Lindberg bland annat i debattinlägget, han har inte förstått att de flesta, troligen den absoluta majoriteten av människorna på nätet är vanliga, ansvarstagande människor som är missnöjda med utvecklingen i vårt land.

Jag vet inte vad man ska kalla den politiske chefredaktören Anders Lindberg för men när han kallar mig extrem och rasism är han ute och cyklar, troligen på en subventionerad elcykel.

De största rasisterna är det importerade kompetensregnet.

Iranier hatar araber, araber hatar afrikaner, kurder hatar turkar, muslimer hatar kristna, svarta hatar vita, sunnimuslimer hatar shiamuslimer, hela högen är rasister men de har en sak gemensamt, de är mer eller mindre rasistiska mot svenskar men de gillar våra pengar.

Vilka tror ni Anders Lindberg tycker är problemet? Varför förföljer Aftonbladet en minoritet?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

 


13 responses to “Kan Facebook hjälpa SD till en valseger?

 • Anonym

  ”Facism” (i högerspalten) ??? Var det någon extra listig syftning
  på Facebook eller är författaren bara dyslektisk ?

  Däremot har ni fått det här med ”Nazism” helt rätt !

  I vissa ämnen skall kanske inte somliga uttala sig. Ha, ha !

  Gilla

 • Jenny Ek (wadyr)

  Sverige blir mer och mer likt ett land i krig. Frågan är bara när det bryter ut helt… det har puttrat länge nu… vad händer med folk som denne knasfarbrorn då? Jag hoppas iaf att det bara blir vettigt folk som överlever… och att det händer snart… för vilken vettig person orkar ha det som det är i landet nu?

  Gilla

 • Monica

  Denne Anders Lindberg pratar om förakt för de svaga som han anser alternativ media och sverigedemokrater hyser. Han förminskar därmed invandrare till svaga. Jag har sett det från ett helt annat perspektiv. Många från mellanöstern har narcissism och drag av psykopati i sitt DNA. De är klassister och ser ner på fattiga inhemska svenskar. Har träffat på en adopterad från Indien som satt i system att mobba personer med dålig självkänsla som hon uppfattade som svaga.

  Gilla

 • Tony

  Den figuren är ta mig fan inte riktigt klok, och han skäms
  inte för att bevisa det gång efter annan.

  Gilla

 • Nosferatu

  Facebook hjälper SD? De stänger ju konton som anses gynna invandringskritiker

  Gilla

 • Ingvar

  Kanske kan Lindberg bli Standupkomiker 🙂

  Gilla

 • ruben

  Förakt för svaghet bestämmer inga partisympatier. Svenskarnas mänskliga rättigheter blir inte tillvaratagna av svamlande tomtebloss.

  Gilla

  • ruben

   Anders Lindberg är kanske, som ett tomtebloss. Sprakande och glittrande för att snart slockna och bli ett återvinningsproblem. Vem vet?

   Gilla

 • Kungen

  Han är ju desperat nu när SD är lika stora eller större än sossarna. Hur kunde det gå så ? 1968 hade ju sossarna över 50% själva och nu är dom snart under 20. Dessutom är det ju SD som är störst numera. Klart det tar tid att fatta och att det svider. Sorry. Get used to it. SD kommer att bli ännu större oavsett vad lindberg tycker

  Gilla

 • Kent

  Anders Lindberg när ska polletten trilla ner och du kan inse att den politik som har förts är en katastrof?
  Det kan ju inte bero på ren dumhet det måste vara mentala blockeringar, eller?

  Gilla

 • Tore

  Så länge personer med liknande åsikter som Anders. L har får husera fritt i etern utan motargument kommer sd bli starkare och större.
  Anders. L är som dinousarie i en glasbutik han är skrattretande korkad.

  Gilla

 • The proud swede

  Jag vet precis vad man kan kalla Lindberg! Idiot!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: