Stäng

Bråk mellan svenskar och invandrare på skola i Ystad

BROTTSLIGHET. I Ystad är kommunens ekonomi ansträngd som på många andra håll, man har bland annat fått spara på varm mat och städning för de äldre. 

 

Parkskolan, gymnasium. Bild. Ystads Kommun

En av anledningarna till kommunens dåliga ekonomi visade upp sig vid ett storbråk å Parkskolan i Ystad. Enligt Ystads allehanda handlar det om ett bråk mellan 20-30 personer, enligt Kvällsposten rör det sig om 70-100 inblandade ungdomar.

Bråket lugnade ned sig efter att flera polisbilar anlänt. Ingen är gripen men polisen har upprättat en anmälan om brott mot knivlagen då två stycken knivar hittats på platsen.

Skolchef Lars-Inge Persson säger att bråket ska ha trappats upp på sociala medier. Parkskolan ska även ha låst skolans dörrar i samband med händelsen.

Bråket verkar ha varit mellan svenskar och invandrare, med invandrare i överläge till antalet.

Eftersom knivarna är tagna i beslag menar polisen att det inte finns någon anledning till oro för allmänheten längre.

-Pettersson hoppas att det bara fanns två knivar i Ystad, annars skulle jag vara orolig. Men det är bra att svenskarna börjat försvara sig mot gästerna…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

25 reaktioner på “Bråk mellan svenskar och invandrare på skola i Ystad

 1. Tycker fina texter är bra. Men osanningar ska inte spridas.
  Varm mat till pensionärer består i Ystad. Det fanns ett förslag om kall mat som inte gick igenom.
  Mvh
  Ystadbo

  1. Varför sprider du osanningar då Thomas H. Kommunen backade efter att inlägget skrevs och ska utreda frågan mer. Bra om du håller dig till sanningen när du kommenterar så ska jag försöka när jag skriver inlägg.

 2. Det ordet ” invandrare” innebär att människor som kommer var som helst:
  1. Iraq
  2. Iran
  3. Syria
  4. Turkiet
  5. China
  6. Thailand
  7. Armenia
  8. Ryssland
  9. Kongo
  10. USA
  11. Grekland
  .
  .
  .
  Snälla definiera vilken invandrare.

 3. Först ska vi ta emot dom. Vad gör dom när dom kommer hit . Slåss med våra svenska söner och rånar dom. Ut med dom. Och hela släkten för att dom inte kan ta hand om deras. Och våldtar våra döttrar.

 4. Du kan snacka men jag kan slåss. När ska vi ta bladet från munnen och prata öppet om de problem som följer med en befolkning med låg IQ? Invandring är inte ett problem i sig; se invandringen på 60-70-talen. Dessa européer har/hade liknande IQ som svenskar och utförde våld i ungefär samma utsträckning som svenskar. Intag av alkohol sänker IQ temporärt och våldet ökar motsvarande. Därför ser vi hur svenskar, ryssar, finnar och andra folk som dricker sig berusade blir våldsamma, snarare än medelhavsfolk som endast dricker sig en smula ”tipsy”. Jag generaliserar men det finns ett mönster här, baserat på vetenskap om IQ.

  1. Folk från exempelvis Afghanistan har lägre IQ i genomsnitt än folk från Nordeuropa. Det finns mängder av forskning om kriminalitet och IQ. Hela den frågan tycks ha förbjudits, eller så vill ingen börja prata om det eftersom det anses icke PK. När intelligensen inte räcker till för en saklig diskussion så kopplas nästa funktion in, vilket då blir att ta till våld för att övertyga sin meningsmotståndare.

 5. Detta är bara början. Detta har SD varnat för i tio år och nu är vi där. Nu har vi facit på den förda politiken. Hur många vill ha mer av detta

 6. Att Svenska ungdomar börjar revoltera är inte en dag för tidigt.Varför ska det vara tillåtet av ” mångfalden ” att bete sig dåligt ? och att dom få Svenska eleverna ska acceptera beteenden och glåpord ? Här kan vi snacka om rasism.Men jag antar att det är dom Svenska eleverna som får sig en åthutning av pk_lärarna och rektor.

 7. Skönt att Svenska ungdomar äntligen säger ifrån även om dom är mindre i antal.

  Nu blir det väl värdegrundssamtal hos rektorn (för Svenskarna)….som jag skulle gissa är en kvinna eller ”kvinna” (en feminiserad och vänsterliberal man).

  1. Det är väl inte så svårt att räkna ut att chokladtomtarna var fler, det är ju så i hela Sverige.

  2. Att svenskarna var betydligt mindre än invandrarna betyder bara att det då blev rättvist för enligt mina erfarenheter så kan en svensk som inte är född bakom ladugården åtminstone ta tre stycken av dessa svensk HATARE.
   För ett tag sedan såg jag på Youtube en filmsnutt från Frankrike det hela utspelades i ett invandraområde. En fransk kille och hans tjej gick igenom området och det dröjde inte länge tills 5 svarta killar kom fram till dom och 3 stycken av dessa började tafsa på hans tjej vilket måste ha varit deras största misstag, för denna killen viste hur man ta hand om dessa parasiter och mycket riktigt så tog han den ena efter den andra till slut så låg det 5 stycken svarta män helt knockade och utslagna på marken runt omkring killen och hans tjej.
   Det jag la märke till vad att han i praktiken bara behövde en riktig träff på hakan och dom föll direkt så jag tänkte att alla 5 måste ha haft glglaskäke vilket vissa människor faktiskt har.

   1. Jag ska göra allt vad jag kan för att hitta inlägget som var på Youtube men som sagt så är det en tid tillbaka som jag hittade detta inlägg men jag ska göra vad jag kan för att hitta den igen och gör jag detta så skicka jag länken direkt till dig.
    Mvh Nallen

  3. Hej jag läste att du gärna ville ha länken till det jag skrev om, men det var en tid tillbaka som jag hittade detta inlägg på Youtube men jag ska göra vad jag kan för att hitta den igen och gör jag detta så är du den första jag kommer skicka länken till så håll tummarna. Mvh Nallen

 8. Svenskar mot ockupanter! Det ser man inte ofta! Ystad måste vara otroligt lite berikade om svenskar fortfarande vågar säga ifrån! Nu måste vi genast uppfostra svenskarna i den rätta värdegrunden! Rasister! Ockupanterna får däremot hållas!

 9. Undrar vilka som får hela skulden för detta bråk, svenskarna ?
  Naturligtvis, eftersom Steffes och den övriga landsförädiska 7 klöverns importerade Sverige-räddare och raketforskare är fredliga stackars utsatta missförstådda och orättvist behandlade s.k individer.
  Nu stoppar Migrationsverket utvisningar på grund av Turkiets offensiv i Syrien.
  Inte lätt det där med utvisningar, däremot är import från Syrien till Sverige busenkelt !!!!!!

  1. Detta är bara början. Inbördeskriget kommer närmare och närmare. Helt fantastiskt att det bara finns 2 st knivar i hela Ystad då kan ju befolkningen känna sig trygga. Svenska poliser är verkligen flata och bakbundna av massa idiotiska lagar och väldigt rädda att bli kallade rasister. Krafttag mot dessa parasiter är ett måste och fler måste utvisas.

  2. ”Nazisterna” misshandlade unga invandrarpojkar. …

   Jag undrar vilka gener afrikaner bär när de alltid måste slåss.
   Jag var på playan i Spanien.En liten apunge som min väninna och hennes man hade adopterat var med i sällskap .Hon hade åkt till Sverige.
   Hon tydde sig till mig .

   När svarta gick på stranden skrek hon förtvivlat och gömde sig bakom min rygg. Det skedde många gånger under dagen.
   Önskade jag kunde ha talat med henne.
   Det var smått pinsamt periodvis. Och roande samtidigt.

 10. Dessa konflikter mellan svenska och invandrade elever finner ofta sin grund i att en SVENSK gosse tittat på (fel ställen på), flirtat med eller inlett en vänskapsrelation med en invandrad syster, kusin eller annan besläktad person. Detta är essensen i skillnaden mellan det svenska öppna samhället och det klansamhälle som följer med främmande kulturer. Det är lätt för invandrarklanen att medelst sms skapa en manstark trupp för att läxa upp svensken.

  Ett stort antal flickor från andra kulturer uppskattar de svenska flickornas frihet; men det blir de svenska pojkarna som ska läxas upp i dessa regler och lära sig att hålla sig till sina egna flickor; samma flickor som de invandrade pojkarna själva ivrigt uppvaktar (eftersom de är tillgängliga).

  1. Dominans är en grundläggande del i vissa kulturer. Har de inget skäl att starta bråk, hittar de på ett. (Gäller iofs bråkstakar i allmänhet, men just dominansen och dra in mycket folk är karakteristiskt för vissa kulturer.)

Kommentera

%d bloggare gillar detta: