245.000 i månaden plus tillägg blir Ylva Johanssons nya lön

EU. För några dagar sedan blev det klart att socialdemokraten Ylva Johansson blir EU-kommissionär med ansvar för EU:s migrationspolitik. Damen kommer att få skapligt betalt, 245.000 kronor plus tillägg per månad att jämföra med statsminister Stefan Löfvens lön som är 176.000 kronor, enligt Aftonbladet.

Foto: Pixabay

Tillägg som går att söka är utlandstillägg, hushållstillägg och tillägg för barn, skola och resor. Dessutom har den tidigare arbetsmarknadsministern rätt till ett flyttbidrag motsvarande två månadslöner.

På lönen ska betalas skatt, EU-skatt och olycksfallsförsäkring dras på lönen, sedan ska svensk skatt betalas.

Jag hoppas att reglerna är ändrade, när Margot Wallström (S) arbetade i EU var skatt frivilligt och Margot betalade inget, läs om Margots miljoner. Vänsterledaren Jonas Sjöstedt arbetade som EU-parlamentariker i tio år, när han slutade tog han drygt 2,5 år ledigt med att softa i New York med knappt 40.000 i månadslön som fullt frisk 40-åring.

Både Wallström (S) och Sjöstedt (V) samt alla andra som arbetat i EU har rätt till pension från Bryssel.

-Pettersson menar att dessa löner och förmåner är fullständigt orimliga och bevisar att EU behöver reformeras kraftigt, går inte det så lägg ned…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

18 thoughts on “245.000 i månaden plus tillägg blir Ylva Johanssons nya lön

 1. Det är sinnessjukt att vara med i världens sämsta förening EU.
  Den som vill det är inte alls vid sina sinnes full bruk och borde sättas in på mentalsjukhus omedelbart.

 2. Är det någon som röstat på detta parti och inte undrat varför de plockar fram gammal skåpmat till kärring och sen ger henne en plats i EU.
  Alla inom S som de gett sådana här fina uppdrag är oftast paria i sitt eget parti men de kan inte bli av med dem, och då blir det till uppdrag långt bort för att befolkningen inte skall behöva höra dem.

 3. Vi betalar väl ca 40 miljarder / år till EU . Får / tar tillbaka ca 20 miljarder . Hur kan man driva något på det viset , någon annan betalar ? Vi skattebetalare så klart . Moral och etik existerar ej bland politiker , undantag finns . 240 000 / mån , vad f-n får vi för pengarna ? Mvh Sjöström

  • Jo men det stämmer bra med hur Ekonomi ska skötas enligt Ylva Johansson, hon lekte företagare ett år med miljonförluster och företaget gick givetvis i konkurs, men detta hindrade inte henne från att plocka ut en miljonlön ur företaget.

  • De som jobbar i EU har C:a 200 000 kronor för mycket betalt i månaden. Detta sagt på grund av att dom inte arbetar.
   Utan arbete (alltså arbetslösa) så har dom alldeles för hög fantasilön.

 4. Ylva är en av de allra jämlikaste av jämlika svenskarna.
  Man kan undra varför regeringen skickar alla tokkärringar till Bryssel?
  Borde väl vara de skarpaste knivarna som sänds ner dit.

 5. Om Svenska pensionärer fått en månadslön som bestod av en femtedel som denna inkompetenta kvinna får, så hade dom klarat sig väldigt bra.?

  Partibok i Sossarna är en lönsam investering

 6. Svammelmoster blir rikt belönad för att sitta o prata skit.

  Ser med spänning fram emot när hon ska tvinga Ungern, Polen o Tjeckien
  att ta emot fler flyktingar, samt att betala mer till Monsterbygget EU..

  Vihörde när Helen Fritzon i högtravande ordalag sade samma sak att dessa länder skulle TVINGAS att ta emot fler flyktingar?
  Hur det gick vet vi, hon tvingade ingen.

  • Hur kan det komma sig att hon får lika mycket i månadslön som en fattigpensionär i Sverige har i lön på tre år och det utan att göra ett enda dugg ????????

 7. ”Hon har också rätt till ett flyttbidrag som motsvarar två månadslöner. För Ylva Johansson blir det närmare en halv miljon kronor.”

  Med så fet lön behövs inga bidrag !!!

 8. Vem vet det kanske är värt dessa pengar för att bli av med henne i Sverige , för hon kanske hade kostat oss skattebetalare mångdubbelt mera om hon fått husera i regeringen .

  • Vi blir ju tyvärr inte av med henne. Hon kommer där hon sitter i EU att bekosta Sverige mycket mer än Sverige betalar nu.
   Ni vet väl att denna individ skall syssla med integrationsfrågor och det kommer nog att gå bra så länge hon ser till att Sverige får fler och fler militärer från Mena länderna att försörja.

 9. Jag blir spyfärdig på dessa hycklare. Hur fan kan vi bara fortsätta tolerera dessa individer ?

 10. Att få äckligt mycket betalt endast för att förstöra och ställa till djävulskap är HELT sjukt och borde stoppas omedelbart.

  Ett första steg är att gå ur denna sekt som EU har blivit.

Kommentera