Stäng

SR P3 görs om, byter målgrupp

MEDIA. Sveriges Radio P3 kommer lägga ner nästan samtliga program för att byta målgrupp, rapporterar Dagens Nyheter

Kanalen har länge förknippats med en ung målgrupp, med mycket musikjournalistik, humorprogram och koncept med ungt tilltal.

Kanalen ska rikta in sig på en bredare publik som inte bara består av unga. De flesta program som finns med i tablån för de linjära FM-sändningarna kommer att försvinna och ersättas av ett format som beskrivs som flytande.

-Pettersson tycker hela kanalen borde läggas ned och personalen skaffa sig ett jobb, tyvärr verkar det som Morgonpasset blir kvar…

Jimmie Åkesson fick i augusti 2018 kritik för att han ville lägga ned P3, politiker och media yrade om yttrandefrihet. Ingen berättade dock vad de sagt på Morgonpasset i P3.

Nedanär Åkessons reaktion

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

10 reaktioner på “SR P3 görs om, byter målgrupp

 1. P3 är lika med Ungdomsförbunden hos V, Mp och S som sitter och flamsar och tramsar med interna skämt i en studio!
  För att med diverse ”smartheter” hjärntvätta sina lyssnare!
  Bagdad Bob bleknar!
  En kombo av ovanligt låga kunskaper och ovanligt låg intelligens!
  Och detta för fattiga människors skattepengar!

 2. Gud vad skönt om dom b la lägger ner morronpasset och man slipper höra codjios målbrotts röst och flams och hästgnägg då kanske jag kan byta från P1 till P3 igen

 3. Betr. Morgonpasset i P3 med Jimmie Åkesson den 29:e aug 2018.

  Den s k ”satirens” hela längd var i själva verket c:a 320 sekunder (d v s 5 min och 20 sekunder) med mycket mer odrägligheter än vad som hittills publicerats av SR & SVT i diverse mycket korta ljud- och videoavsnitt, som senare raderats ffa av SVT.

  Kolla på länken nedan till Morgonpasset SR P3 mellan tidskoderna från c:a 45:10 till c:a 50:30 då själva det s k ”satiriska” inslaget (d v s angreppet på Åkesson) pågick.

  Därefter tog man emot Jimmie Åkesson i P3-studion för vidare utfrågning och samtal från tidskod c:a 50:50 ända fram till tidskod c:a 1.23.30 då Jimmie slutligen lämnade P3-studion.

  ”Kodjo återberättar The Meg, Jimmie Åkesson och Kodjo fortsätter återberätta filmer ons 29 aug 2018 kl 06.30.

  Kalle, Kodjo och Hanna fortsätter intervjua partiledarna inför valet. Den här gången har det blivit dags för Sverigedemokraternas Jimmie Åkesson.

  Länk till HELA Morgonpasset den aktuella dagen 29:e aug 2018 finns att lyssna till här:

  https://sverigesradio.se/sida/avsnitt/1138312?programid=2024

 4. Och den skocken skojare försörjer vi ofrivilligt.
  Hoppas att de blir arbetslösa och får söka vanligt jobb .Tyvärr har cirkusen försvunnit

 5. Talesättet lyder ”omvändelse under galgen”. Här verkar det vara ”liten anpassning under galgen”. För att behålla det gamla gänget.

 6. Jag kan förstå. Barn och flabbradio som riktar sig till tonåringar finns ju redan i andra kanaler. Kan man sen göra om tiggarradion P4 till något seriöst så kanske lyssnarna återvänder!
  /Kenneth

Kommentera

%d bloggare gillar detta: