Jimmie Åkesson och Louise Erixon intervjuas av Niklas Svensson

INRIKES. SD-ledaren Jimmie Åkesson och partitoppen Louise Erixon framträder tillsammans i Expressen TV:s nya program ”Direkt med Niklas Svensson”.

– Jag upplever inte att vi är särskilt kulturellt engagerade. Vi lyssnar mest på hårdrock hemma, faktiskt, säger Jimmie Åkesson om det egna kulturengagemanget. Paret berättar också om femåriga sonen Nils ovanliga specialintresse.

8 thoughts on “Jimmie Åkesson och Louise Erixon intervjuas av Niklas Svensson

  1. Jag vill veta vad SD till 100% kommer att utföra politiskt i verkligheten om partiet får möjligheten, inte att J.Å lyssnar på hårdrock och annat trams.

  2. Jag måste vara synsk.Kunde ge mig f_n på att vänsteretablissemanget skulle hitta något att kritisera.” Stjärnskottet”Jonna Sima var tvungen att kritisera parets femårige son för att han gillar att lyssna på PerAlbin Hanssons tal.SKANDAL !! enligt henne.Ja herregud vad små människor det finns !!

  3. Leif Östling i bild.
    – Varför inte Leif som statsminister? Vii behöver en stark, tuff person som ledare för nästa regering bestående M, KD och SD. Kanske L om de klarar 4 % och ett reformerat S som tvingas återgå till Karlebyndan när Nyans tar invandrarrösterna.

  4. Nu får alla vänsterblivna problem.Två fullständigt normala och trevliga människor blir interjuvade.Inga brunskjortor och inga hakkorsemblem och inget heilade syntes till.Aj,aj vilken missräknng.Vad ska dom kritisera nu ! Sättet att sitta på ? frisyrerna eller klädseln ? musiksmaken ?

Kommentera