Har Zlatan humor?

GOTT OCH BLANDAT. Zlatan Ibrahimovic född i Malmö kritiserar förbundskapten Janne Andersson i en intervju med Expressen. Zlatan tar bland annat upp avsaknaden av spelare med utländsk bakgrund i Anderssons första startelva 2016. -Då förstör han det jag har byggt upp i 20 år, säger Ibrahimovic.

Janne Andersson har dock varit glasklar med att det handlar om en sak, att vinna matcher. Var man kommer ifrån eller var man har sina rötter spelar ingen som helst roll. Dessutom har Zlatan inte tagit ut eller byggt upp något lag, även om han har haft stort inflytande. Men jag är inte säker på att det inflytandet varit bra för lagsammanhållningen för även om Zlatan varit en av världens bästa spelare så har landslaget presterat bättre utan honom.

-Pettersson tycker Zlatan låter bitter och pratar en hel del strunt, han har varit duktig men har också haft en hel del tur. Med lite otur och en fungerande polis hade han blivit inlåst som ung man, läs om cykeltjuven.

Nåväl, idag klockan 15 ska en staty av Zlatan täckas av på Stadiontorget i Malmö, och säga vad man vill Zlatan har humor och självförtroende och kan Greta ge elever ledigt så…

 

Twitter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

22 thoughts on “Har Zlatan humor?

 1. Personligen anser jag att det finns många gamla svenska hjältar som skulle ha förtjänat en staty (Nacka Skoglund, Ingemar Stenmark , Björn Borg) om nu Zlatan gör det.
  Statyn är för mycket. Som en annan jesus står han där ,2 (? ) meter hög.
  Slöseri av skattemedel men passar såväl in i tiden,när Sverige blir en mångkulturell stat 2022 och utbytet av folket är klart.
  Jag tror att Zlatan garvar åt Sverige ………….

 2. Zlatan är vedervärdig. Hur kan folk lyssna på den skitdryga nollan som numera huserar i en korpliga eftersom ingen vill ha honom längre.
  Zlatan har ordet och då får vi visdomord- “Janne bajsade på sig”

  Den första truppen hade Janne ingen med utländsk bakgrund sedan bajsade han på sig och tog med några för att vara pk”
  Han ljuger och kommer aldrig ändra sig.
  Jimmy Durmaz,Emir Kujovic, Isak Kiese Thelin var med i truppen men sånt bekommer inte Zlatan för han har alltid rätt oavsett verkligheten och han vet att de flesta journalisterna rullar fram röda mattan för honom oavsett.

  Och hur kommer det säg att Zlatan kommer undan med att håna och kränka damfotbollen?
  Tänk liknande uttalande från Marcus Berg eller Emil Forsberg och det hade varit uppståndelse från feministerna,nu när Zlatan säger “dumma saker” är det bara kul. Ingen vågar kritisera Z. Så taffligt.

 3. Rätt. Han har stark vilja att lyckas. Men han har inte läst en bok i livet. Han använder ca 200 ord. Jag bor i Sverige i 26 år och aldrig hörde för fjotboll. Han behöver hjälp av logoped. Folk i sport efter honom kom inte på grund av honom men p å grund av ökat invandring och ökat utvandring av infödda svenskar. För min del han är kvar en 16 årig pojke som vill bli något och vet väl bata att det går genom fjotboll och aldrig genom böcker. Kyrka bussnes är inte från hans hjärna. Det är något dåligt rådgivare. Jag tycker om honom som ett barn jag aldrig fick och ville uppfostra, lära om böcker. Han är en bosnisk kille. Jugge fins inte längre

 4. Nej då Slatan slatanson behöver inte tänka på andra eller bygga för förförslag
  Handikappade , gamla, barn med rullstolar, vuxna med diagnoser
  Nej då vad fint att du bygger till dig och din familj, i.vestera du glöm allt annant
  Kommer glömma dig du när du dör

 5. Efter att ha läst hänvisningen till cyckeltjuven.
  Vilket jävla kräk. Jag säger som Dan Eliasson, man vill kräkas. Och fatta att vi har hundra tusentals av såna idioter i Sverige, kanske miljoner. Hur tänker den största idioten av alla, Stefan Löfven? Är han också en kriminell förortsgalning?

 6. Zlatan köpte en gammal kyrka i Stockholm, en av de bästa adresser på Östermalm för 40 miljoner till sin mamma. Det är ett kraftigt reapris. Mutor eller kontakter eller båda delarna.
  Sedan sålde han/mamman den vidare till sig själv för 110 miljoner.
  Huset står tomt mestadels .Det hade kunnat styckats till flera lägenheter till ett värde av 200 miljoner från början men av någon anledning fick Zlatan köpa det.

 7. Ser man till herrlandslagets placeringar i mästerskap så vet jag inte om jag vill påstå att Zlatans sejour där har varit en framgångssaga.

 8. Det krävs en skåning för att förstå Zlatans humor, det är för mycket begärt av norrlänningar.

  Zlatan personifierar i mångt och mycket Malmösinnets stöddighet visavi Stockholm.

  • Rätt. Han har stark vilja att lyckas. Men han har inte läst en bok i livet. Han använder ca 200 ord. Jag bor i Sverige i 26 år och aldrig hörde för fjotboll. Han behöver hjälp av logoped. Folk i sport efter honom kom inte på grund av honom men p å grund av ökat invandring och ökat utvandring av infödda svenskar. För min del han är kvar en 16 årig pojke som vill bli något och vet väl bata att det går genom fjotboll och aldrig genom böcker. Kyrka bussnes är inte från hans hjärna. Det är något dåligt rådgivare. Jag tycker om honom som ett barn jag aldrig fick och ville uppfostra, lära om böcker. Han är en bosnisk kille. Jugge fins inte längre

 9. Det handlar bara om två sak och det är att Zlatan är så j…… a sur att han inte fick vara med i VM-18 när det gick bra för Sverige samt han måste synas som reklam för sina hittepå saker
  Janne vinner inte alla matcher men de vinner de viktigaste

Kommentera