Pettersson en del av den internationella och organiserade brottsligheten


INSÄNDARE. Den kände samhällsomstörtaren Pettersson måste stoppas. En gång för alla. Hur länge ska den ansvarige bakom Petterssons blogg tillåtas publicera och kommentera utdrag ur offentliga handlingar som domstolsdomar, polisanmälningar etc.

Pettersson tycker Sverige ska bli lagom igen.

Det är visserligen tillåtet och en föreskriven och använd arbetsmetod i all Sveriges media, men det är skillnad. Eller skillnad och skillnad.

Det som skiljer är att media är oförvitliga, enligt egen utsago, Pettersson är en fähund, även detta enligt medias utsago.

Säkert, nästintill sannolikt, är Pettersson även rasist, eftersom han förespråkar en långsiktig och seriös invandrings- och migrationspolitik.

Det är visserligen tillåtet, alla har rätt att ta del av handlingar som är offentliga, enligt tryckfrihetsordningen i Sveriges grundlag – men ett ofog är det.

Åtminstone när den fräcke kanaljen Pettersson brukar sina lagliga rättigheter som samhällsmedborgare i Svea rike.

Pettersson bör för lång tid förpassas dit han hör hemma: bakom lås och bom, serverad vatten och bröd. Likaså bör han utvisas till Östergötland på förslagsvis tio år.

Tidigare har det svenska rättsväsendet slagit fast i domar hos Nyköpings Tingsrätt och Svea Hovrätt rörande Petterssons blogg:

 • att Petterssons blogg är att jämställa med journalistisk verksamhet.
 • att värderingar av innehållet på Petterssons blogg ur rättslig synvinkel saknar relevans.

I dessa tider när krutröken ligget tät runtom i Sveriges land och antalet anmälda (grupp)våldtäkter slår rekord känns det lugnade att Riksenheten mot internationell och organiserad brottslighet kraftsamlar mot Pettersson och hans blogg för att ha publicerat en privatbild utan tillåtelse.

Förresten: Varför inte kalla in Insatsstyrkan och storma Petterssons idylliska sörmlandstorp?

Ego lego


18 responses to “Pettersson en del av den internationella och organiserade brottsligheten

 • Peter Sjöström

  Kan ‘ Göran ‘ heta Betnér i efternamn och vara bror till till en som kallas komiker och heter Betnér ? Något seriöst kan jag inte läsa i ‘Görans ‘ inlägg. Utbildad ? När hela regeringen saknar utbildning , vad menas Göran ? Mvh Sjöström

  Gilla

 • Roland Salomonsson

  Det lär finnas en dom nyligen som diskuterar ansvaret för en kontoinnehavare , om det för utomstående finns ett ansvar när det är möjligt att förfalska inlägg eller ändra dem etc.
  MEN MAN SKALL INTE ERKÄNNA NÅGOT. INTE HELLER VÄGRA ”SAMTAL”, MEN UTAN ATT EG SVARA/ERKÄNNA NÅGOT, MEN PASSA PÅ ATT SKAFFA INFO OM VEM SOM ANMÄLER, ANKLAGELSETEXT, FRÅGA OM DU ÄR GRIPEN. OM INTE, SÅ KAN DU AVBRYTA OCH GÅ NÄR SOM HELST DU SJÄLV VILL. LÅT INTE POLISUTREDARE KOMMA IN I HEMMET UTAN BEGÄR MÖTE PÅ POLISSTATION OCH TA MED 1-2 VÄNNER (VITTNEN). SPELA IN SAMTALET. ÄR DU INTE GRIPEN HAR DU LÅNGT GÅENDE RÄTTIGHETER. VIKTIGT! LJUG ALDRIG – MEN ANVÄND ”NO COMMENT” VID BEHOV.
  Vad du säger kommer att användas för att nysta vidare.

  Gilla

 • ruben

  Det är mer PK-mässigt med bränder, granater och automatvapen kanske. Jag kan inte tolka det eventuella hatet på de här sidorna på annat sätt än att man hatar brott, våldtäkter, mord, upplopp, granatsprängningar och automatvapen. Dessutom att invandrare från vissa länder står för största delen av de brotten och myndigheterna fortsätter mata in okontrollerade främlingar till Sverige. Vem tycker inte att brott är avskyvärda och att det räcker med inhemsk brottslighet? Varför importerar våra myndigheter brottslighet. Det är omåttligt hatiskt kan jag tycka.

  Gilla

 • Bajen666

  Heja Pettersson du innehar en av Sveriges bästa blogg tillsammans med Thoralf, allt annat är bara simpelt förtal och avundsjuka.

  Gilla

 • Grune

  Sanning är väl förbjuden i detta land

  Gilla

 • Kungen

  Hördu göran: Detta är inget skoj. Det är såna trångsynta som du som ska fängslas. Håll dig till expo istället. Eller flytta till nordkorea.
  Pettersson är folkets röst antingen du vill eller ej. Vi växer och ni krymper. SD är redan Sveriges största parti och växer för varje dag

  Gilla

 • Kungen

  Till vissa saker som makten ser som obekväma finns obegränsade resurser. Otroligt.
  Jag är dock övertygad om att förnuftet kommer att segra och står bakom Pettersson.
  Detta vansinne måste få ett slut. 😃😃

  Gilla

 • Hanna

  Samma uppgifter som står på den här ”hatbloggen” kan man ofta läsa 2-3 dagar senare i Aftonbladet, Expressen osv. Sen när blev sanningen hat?

  Gilla

 • Rustrik

  Pettersson is the man!

  Lille Göran är skojig, hoppas han är snäll mot djur.

  Gilla

 • Bengt Andersson

  Som styrande statsminister skulle Pettersson få vårt arma land på fötter igen!

  Gilla

 • Bengt Andersson

  Skulle gärna se Pettersson som statsminister! Hela Sverige skulle en rejäl push uppåt få!

  Gillad av 1 person

 • Onkel Björn

  Vänta bara Pettersson. En vacker natt kommer du att väckas av att insatsstyrkan spränger bort din dörr och stormar in.
  Sen blir det Östergötland på minst 10 år.

  Gilla

  • Onkel Björn

   Märkligt, 30 st som inte fattar att detta jag skrev var på skämt och för att travestera på Petterssons egen text, där han skriver ”Pettersson bör för lång tid förpassas dit han hör hemma: bakom lås och bom, serverad vatten och bröd. Likaså bör han utvisas till Östergötland på förslagsvis tio år.”

   Gilla

 • Stenbock

  Göran:
  Önskar att du fått uppleva det samhälle som dog ut,för i dagarna 30 år sedan.
  DDR som det kallades,där andra ”D:et”,stod för demokratiskt….
  Stenbock har upplevt detta och otal andra totalitära stater,som du vurmar för…
  Skäms o. var ar god skölj….

  Gilla

 • Pettersson en del av den internationella och organiserade brottsligheten — Petterssons gör Sverige lagom! – Life, Death and all between

  […] via Pettersson en del av den internationella och organiserade brottsligheten — Petterssons gör Sverig… […]

  Gilla

 • Conny Lundberg

  Sverige har drabbats av vansinne eller som ordspråket säger; ”Den som gudarna vill förgöra gör de först vansinnig” vilket torde passa in bra på myndighetssverige i stort!
  Stå på dig Pettersson, du har många som vill ha dig kvar!!!

  Gillad av 1 person

 • Tore

  Det finns inget farligare än sanningen i Sverige.

  Gillad av 4 personer

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: