Stäng

EU-parlamentet inte nöjt – Ylva Johansson får 48 timmar

EU. Sveriges tillträdande EU-kommissionär Ylva Johansson blir inte omedelbart godkänd av EU-parlamentet.

Den svenska parlamentarikern Tomas Tobé (M) säger att svenskan kommer att få svara skriftligt på ett antal frågor som parlamentet vill ha svar på inom 48 timmar.
Vi behöver få en mycket tydligare bild kring hur hon vill formulera den nya invandringspolitiken, säger Tobé. Det kan bli så att Johansson får komma tillbaka till en ny utfrågning, men det är ännu inte bestämt, säger Tobé.

Ylva Johansson, som har nominerats till inrikeskommissionär med ansvar för migrationsfrågor, fick kritik under dagens utfrågning för att hon gav få klara besked.

-Pettersson hör Ylva Johansson (S) ljuga och säga att Sverige har lyckats med sin integration och invandring samt fått invandrarna i jobb. Men jag tror inte några i EU går på det. En dansk frågade om hon tänkte införa det svenska systemet i EU…

32 reaktioner på “EU-parlamentet inte nöjt – Ylva Johansson får 48 timmar

 1. Jag som trodde att vilken idiot som helst kom in. Det verkar ju så när man ser vad dom hittar på hela tiden

  1. Just detta påvisar kunskaps-och intelligensnivån hos Johansson.
   Såg hur vissa länder skrattade hånfullt till hennes eskapader .
   Det är bara i Sverige som man kan ljuga och säga att man inte vill svara på frågor, för här ifrågasätts dem inte.
   Jag förstår att ingen EU land vill ha den i Sverige förda invandringspolitiken och som grädde på moset åkte en sosse dit för smuggling mot pengar.

 2. En a) svensk b) kvinnlig c) socialdemokrat att sköta migrationsfrågor?!
  Snacka om att sätta räven att vakta hönshuset.

  Jag hoppas för EUs skull att hon inte godkänns men för Sveriges skull att hon blir det (så blir vi av med henne på hemmaplan).
  Inom EU kommer hon i alla fall granskas hårdare än någonsin i Sverige och kanske halkar den kvoterade glorian på sniskan ännu mer än efter gårdagens magplask.

 3. En av Sossarnas floskelpapegojor som ska pådyvla svensk asylpolitik på resten av EU, låt aset göra Strandhäll sällskap och friställ henne.

   1. Hon gör större skada i EU än här hemma.
    Med hennes hjälp blir vi av med sossarna.

   2. Jag vill se henne krypa tillbaka hit …………..Absolut ingen EU.Fast det som glädjer mig är att andra länder har inget förtroende för Sverige. De vill inte ha en svensk feminist styra migrationspolitiken. Helt sjukt alltihopa.
    Undrar hur många den sossen som har mot betalning hämtat hit flyktingar tjänat , då han tar 20 `per barn och 30`per vuxen.
    Svenskt pass är som en biobiljett.Lätt att skaffa och förfalska och smuggla utomlands.

  1. Ingen utanför begåvningsreserven är naturligtvis inte ett dugg förvånad över att kommunisten Y.J misslyckas som s.k EU-kommissionär !
   Y.J=1:a April

  1. Hon som varit med och raderat ut Sverige från världskartan skall inte ha någon pension.

  2. Instämmer !
   Den hycklande vidriga kommunisten Ylva kan aldrig lyckas, hon skulle inte ens platsa som Narr vid hovet.
   Vissa är förpassade till absolut lägsta begåvningsreserven.

 4. Alla dessa inkompetenta svenska damer klarar sig dåligt utanför Sverige när de möter personer med ett betydligt högre intellekt än de lågutbildade och obildade svenska journalisterna.

  1. Kvinnorna i Sverige verkar ha ett betydligt lägre IQ än männen.
   Enligt opinionsinstituten så blev SD absolut störst om man tittar på hur männen skulle rösta, medans kvinnorna som tror att invandringen är något bra vill ha kvar det kriminella gänget som styr nu.
   Skall vi avskaffa kvinnlig rösträtt igen????

  1. @Kattsand
   Är det därför det hotas med ofattbara oljepriser,enligt Exessen och AB igår???
   Känns högst sannolikt att dessa parametrar hänger ihop…
   Ingen invandring,Ingen olja.

 5. Hur ett välfungerande EU-system för asyl och migration ska se ut kunde hon inte svara på. Eller snarare så ville hon inte.

  ”Jag kan inte svara så konkret som ni önskar”, förklarade hon för utskottsledamöterna och bad flera gånger om att få återkomma.

  Det fick en och annan i lokalen att muttra.

  ”Du riskerar att bli känd som komma-tillbaka-kommissionären, för på många nyckelfrågor har du systematiskt svarat att du måste återkomma med svaren”, sade den portugisiske högerpolitikern Paulo Rangel.

 6. DET skriftliga svaret vore intressant att få läsa, och den nya utfrågningen likaså. Blir det ingen ny utfrågning så…lägg ner hela projektet, peta henne för all framtid och skrota EU. Det är så jag känner. Vilka frågor är hon för eller emot, känner någon till? Maximalt inflöde av migranter och sprida Socialdemokraternas gift står säkert högt på agendan, är det något jag missat? Vad säger den vidrige Tobé?

Kommentera

%d bloggare gillar detta: