11-åring våldtogs och blev gravid

BROTTSLIGHET. En man i 20-årsåldern i Ronneby döms till tre års fängelse för våldtäkt mot barn efter att ha genomfört flera samlag med en elvaårig flicka, som blev gravid, rapporterar SVT

Det var i början av september som mannen åtalades för våldtäkt mot barn mellan sommaren 2018 tills att mannen greps i början av juli i år. Sedan gripandet har han varit häktad för brotten.

Flickan blev gravid och en rättsgenetisk undersökning visade att det är mannen i 20-årsåldern som är fadern. Mannen har erkänt att de haft en relation men hävdar att han inte förstått att flickan var under 15 år och nekar till brott.

Men Blekinge tingsrätt tror inte på mannens version och dömer honom nu för tre fall av våldtäkt mot barn till tre års fängelse samt att betala 235 000 kronor i skadestånd till flickan. Förutom fängelsestraffet utvisas mannen i tio år.

-Pettersson läser om att mannen hade en relation med flickan och undrar hur det gått till. Inga föräldrar som reagerade?

Sedan borde utvisning alltid vara på livstid.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

10 thoughts on “11-åring våldtogs och blev gravid

 1. 11-åring, vet inte denna vidriga kriminella parasit och grottvarelse att i Sverige är man byxmyndig först vid 15 år ?
  Denna upplysning borde stå rasistkorten som delas ut till alla perfekta importer vid svenska gränsen eller det kanske är kränkande och skulle strida mot de mänskliga rättigheterna ?

 2. ”Tre års fängelse och utvisning i 10 år” ……. ? !!!

  Kanske dags att Vårt Fosterland gör en revision av
  hotell – verksamheten?

  Vi kanske inte måste bedriva ”all inclusive” – gratisboende
  med tillgång till all vår välfärd?

  Kanske dags att ”Grannsamverkan mot våld” gör punktinsatser
  och hjälper gratisgästerna att få en intensiv hemlängtan?

  – men tänk på att medborgargarden är förbjudet!
  – tänk på att det är förbjudet att aktivt försvara sig och sitt!
  – tänk på att det är den underbemannade polisens uppgift!

  – tänk på att Vårt Fosterland är ockuperat av sekten som
  våra LANDSFÖRRÄDARE, socialdemokraterna, har kontrakt
  med sedan 1999!

 3. Det måste vara nära släkt. Han visste väl hon är 11 i svenska papper. Frågan är hur gammal är hon på riktigt.
  Det vara att dem vill graviditet för då han kan åberopa familjeanknytning. Jag skulle förbjuda honom homma hit i 20 år. Smutsig historia

 4. “Inga föräldrar som reagerade?”

  Kanske ett så kallat “ankarbarn”? I så fall “fick vi” vårt första “ankarbarnbarn”.

Kommentera