97 oktan bensin höjs 28 öre

95 oktan och diesel oförändrat pris, 4,87 respektive  5.18 i Svenska pengar. 2,08 och 2,18 i Malaysiska Ringit.   97 oktanig bensin kostar efter höjningen 6,25 Skr = 2,79 RM.

LÄNK

FjärranÖsternRedaktören undrar; Här i Malaysia har vi säkert mer än 3 gånger så många fordon som i Sverige, är det därför priserna på drivmedel är cirka en tredjedel av priserna i Sverige?

 

7 thoughts on “97 oktan bensin höjs 28 öre

  1. Sänk bensin och diesel priserna och låt folk ha rådd med annat också än bara betala bensin och diesel räkningar hela tiden! Satsa på dom stora företagen som släpper ut mer än vad befolkningen gör och tänk på hur regeringen tillåter transporter av varor!!!

  2. Det blir alltfler som skall försörjas av staten. Därför måste skatterna höjas på allt som går att beskattas.

  3. Höj priset på bensin och diesel i stora städer sen sänker ni priset på bensin och diesel i glesbygd samt på landet där alla som verkligen behöver pendla varje dag långt så får vi se hur miljö partiet säger om att bensin och diesel, vart högt i pris då. De flesta i stor städerna går till jobbet och inte behov av färdtjänst på samma sätt.

  4. Bensin priset har alltid varit en mjölkko för regeringen men det är jävligt konstigt att det blir stigande marknadspriser vid sportlov, jullov, påsklov, sportlov och semestrar. Vi svenskar är inte dumma i huvudet som dom i Rosenbad verkar tro.

  5. Tufft att ha bil, skönt med bara cykel, drar 0 liter/milen.
    Glesbygden får lita på finansminister Magdalena Anderssons löfte om stöd.

Kommentera