Ingen av flera hundra journalister tycker invandringen är för stor


YTTRANDEFRIHET. Bokmässan i Göteborg pågår 26 till 29 september. Om några oliktänkande och alternativa åsikter tillåts i år vet jag inte men tvivlar. Enfald råder bland åsikterna. 

Expressen refererar vad som sägs på scenen och där bekräftar Janne Josefsson mina farhågor om att journalister är flockdjur som gör och tycker lika utan förmåga att tänka självständigt.

-Pettersson noterar att enligt Janne Josefsson så tycker ingen av några hundra journalister att invandringen är för stor.

Det borde vara statistiskt omöjligt men vi vet hur det ser ut. Det kanske ska vara 99,9 % nedan.

Janne Josefsson vid tidigare bokmässa…

Journalisthögskolan, kallades kommunisthögskolan…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


13 responses to “Ingen av flera hundra journalister tycker invandringen är för stor

 • Andreas

  Well thats correct!

  Gilla

 • Berra Fors

  Enfaldiga människor håller oftast med enfaldiga likasinnade. När fan ska svenskarna öppna ögonen. Det här vansinnet såg jag för 20 år sedan och jag fick rätt. Stefan Löven är en stor jävla idiot som inte har någon som helst verklighets förankring. Dags att VAKNA upp innan inbördes kriget är här. Vi arbetande skattebetalande människor är jävligt trötta på att våra skattepengar går till parasiter. Ut med skiten nu.

  Gilla

 • Ingen av flera hundra journalister tycker invandringen är för stor — Petterssons gör Sverige lagom! – Life, Death and all between

  […] via Ingen av flera hundra journalister tycker invandringen är för stor — Petterssons gör Sverige la… […]

  Gilla

 • Conny Lundberg

  Enfalden är monumental!!! Bara ett uns mer hjärntvätt så faller de i koma!

  Gilla

 • Kungen

  De har ju gått kommunisthögskolan allihop….

  Gilla

 • Magnus Eriksson

  Var bor dessa journalister? Vi kanske borde lyckiggöra dem genom att skicka till dem invandrare.

  Gilla

 • ruben

  Svenska journalister har inget engagemang för utsatta svenskar nu för tiden. Ingen omtanke om de, som betalar kalasat. Det ger inga poäng i PK-hysterin för den globala mångfalden. Likadant med valda politiker. Synd men sant och kräver ett snabbt nyval.

  Gilla

 • ossie

  Nån som är förvånad ? Dom kommer snart att vara arbetslösa hela gänget för färre och färre vill läsa och betala för deras censur o lögner.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  De tycker naturligtvis att den totalt okontrollerad massinvandring är på tok för liten!
  Måtte straffet för alla landsförädare och femtekolonnare bli hårt framöver.

  Gillad av 2 personer

 • SVENSK

  Det man kan säga om Janne J är att han åtminstone gör ett visst skäl för att benämnas journalist, till skillnad från nästan alla övriga som till en mycket stor andel är rena propagandister!

  Gillad av 1 person

  • Nisse

   Jag har sagt det förut, Sveriges sista och enda journalist dom senaste 20 – 30 åren är Ulf Nilsson på Expressen. Janne J är ok, men hästlängder ifrån Ulf Nilssons kaliber.

   Gilla

 • blabaris

  ser inte en enda sjal klädd människa i någon av bilderna.

  Gilla

 • blabaris

  de lever ju mest segregerat i hela sverige i sina egna kuddfilterbubblor och träffar bara varandra på kändis event. Klart de inte ser någon skillnad. De släpper inte in några invandrare själva i sin egna kuddbubbla och de varken bor eller jobbar med invandrare.

  Som att fråga en amish vad de tycker om att rap musik påverkar samhället……Inget alls. För de tror inte på el eller radio och umgås bara med varandra.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: