Ett århundrande med klimatkris


Ibland värmepanik, sen istids skräck, blandat med de vanliga hoten om stigande havsnivåer!  Tony Heller gör en genomgång av ett sekels klimat ljugeri!


6 responses to “Ett århundrande med klimatkris

 • Gunnar Edlund

  Det börjar bli dags för psyket.

  Gilla

 • Tony

  Kan någon upplysa mig om vilka landområden som försvunnit i havet, vilka öar har försvunnit från jordens yta, var har vattnet stigit flera meter, och varför hade vi fler stormar på 80-och 90 talet än idag, men alarmisterna bevisar inget, dom bara påstår, och när man framhäver en 16 års tjej som någon slags expert på området klimat visar det på att alarmisterna inte är seriösa!

  Gilla

 • ossie

  Stängde just av nyheterna vid åsynen av en rent hysterisk Greta. Tål inte denna skitungen som ju är utnyttjad till max. Undra på att BUP går på knäna här ungar tror ju på dessa domedagsprofetior som dessa klimathysteriker kör med.

  Gilla

 • Maya

  Varför tar så många okritiskt till sig denna kimathysteri ? Klimat kan man inte göra så mycket åt , däremot kan man göra något åt miljön.Man kan börja på hemmaplan med att försöka stoppa sitt skräp i papperskorgar utomhus.Man demonstrerar glatt och villigt för klimatet men sina sopor slängs på gatan helt ogenerat.Hur går det ihop ??

  Gilla

  • blabaris

   en podd jag lyssnade på en som vill avskaffa allmän rösträtt sa att det finns tre sorters människor.

   Hobbitar som vill lala omkring i sin egna hemmiljö och bara bryr sig om att gotta sig med goda bruncher och fester och tjenixa med grannar. Vill leva med sig själva och sin familj för sig själva och bryr sig inte så mycket om något annat. ca 60 % av befolkningen

   Huliganerna: Lever – brinner – slåss för EN sak som:
   fotboll – arbortfrågor – hbtq – rasism – klimatet.
   De organiserar sig i grupp och bråkar och slåss mot andra grupper som hejjar på fel lag. De njuter av att vara gruppmänniskor och hålla sig till sin tribe. De känner starkare och bättre i en grupp än själva. ca 30% av befolkningen

   The borgs: det är en ”folkgrupp” i star trek. Borgs suger in all kunskap och alla lärdomar från alla olika kulturer – länder – folkgrupper och växer sig starkare och smartare hela tiden. Borgs vill utveckla – förändra och bevara det som funkar bäst och smartast och mest effektivast. Hitta det bästa läget för allt och alla. ca 10% av befolkningen

   Några få hobbitar kan bli huliganer om någon lägger tid och kraft på att hetsa upp till till ilska. Hobbitar kan inte bli borgs. De har inte det intresset och orkar inte lägga den tiden. Varför då? Det är ju lets dance snart och mello och Mallorca semestrar

   Huliganer kan bara vara huliganer då de får näring och livsmening att kämpa för något och tillhöra en grupp. De kan bara byta ämne – intresse de kämpar för. Som alla welcome refugee har blivit greta aktivister. Samma människor men de vill vara inne och populära. Ingen älskar en welcome refugee människa idag. Lite som ett sill stim. Man följer liksom med i vändningarna för den som blir särskild från gruppen riskerar att bli uppäten själv.

   Borgs kan bli huliganer för att kämpa mot en korkad grupp eller kämpa för en hjärtefråga men när de inser att huliganerna bara vill bråka mer än lära sig så blir de borgs igen. En borg döööör mentalt i hobbitlandet. Kan vara mysigt att götta sig ett tag men sedan när de pratat om hur snabbt gräset växer och om senaste festen och och lets dance så tar det liksom stopp i samtalsämnen. Är mer lärare för hobbitarna – Har ni tänkt på att ni kan köpa en en digital robotgräsklippare som klipper allas gräsmattor så får ni mer tid att kalasa? Åhhhhh…….

   Gillade denna förklaringen av ”folk” . Vem vill du ska sitta i din jury? vem ska rösta i ditt land?

   Gilla

 • blabaris

  Jag känner mig mer orolig för att ebola ska komma till Europa. Massa folk flyr kongo.

  Hjälporganisationer åker skytteltrafik mellan nordafrika och europa.

  Dumhet och låg IQ är den största faran i människan historia

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: