Isbjörnarna har det bra


Susan Crockford, är professor vid ”University of Victoria” Kanada. Hon är ut den som mest försökt att bekämpa det så kallade ”isbjörnsljuget” som klimat clownerna på PK media, samt Världsnaturfonden, kört med i över 30 år.

”Ingen klimatkris i Arktis och är det inte klimatkris där så är det int klimatkris någon annan stans heller”


12 responses to “Isbjörnarna har det bra

 • Fyllfinnen

  Om vi inte haft internet, hur hade världen då sett ut efter alla lögner som blir påtvingade på oss. Med internet börjar lögnerna krackelera lite i fogarna, inom en väldigt snar framtid kommer det nya lögner och ett kontrollerat internet

  Gilla

  • Staffan

   Världen ser ju ut precis som den gör pga alla lögner (((som påtvingats oss))). 😉 Däremot är det mångdubbelt fler som genomskådar dem tack vare internet. Jag föreslår för alla, då lagringsmedia är så billigt, att ladda ner allt och spara som fortfarande är tillgängligt och som läggs upp för kommande generationer och familje och vän-distribution mm. Det kan mycket väl bli så att (((de))) lyckas censurera internet till slut.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: