Kissade vid vägkanten – åtalas


SKATTER. En man i 60-årsåldern ställs inför rätta sedan han stått och kissat vid en väg utanför Askersund i somras, rapporterar Nerikes Allehanda, bakom betalvägg. 

Mannen hade stannat vid vägkanten vid den södra infarten till Askersund och en polis körde förbi och såg hur han uträttade sina behov. Detta leder nu till ett åtal vid Örebro tingsrätt, där mannen anklagas för förargelseväckande beteende. I förhör har han nekat till brott.

-Pettersson undrar om inte polisen och åklagaren i Örebro borde få minskade anslag, de verkar ha för lite att göra…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


31 responses to “Kissade vid vägkanten – åtalas

 • irene andersson

  Väcker minnen från norr.. Den plikttrogne, anmälningsbenägne unge polismannen,
  körde hem till sin moder, som var boendes i fjällvärlden. Under nattens bäcksvarta timma,
  med endast månskärans dunkla belysning,
  förutom billyset, slog lagens långa arm till.
  Den äldre mannen, hade parkerat prydligt.
  När pinkeriblåsan hade trilskats ordentligt,
  hade nöden tillslut ej längre någon lag..
  Att slå en stilla drill, helt ensam, under midnattstimman, borde vara en mänsklig rättighet..Då kom Dick.Dessutom, var den åldrade mannen från polismoderns hemby.
  Gripande och bötfällning.Efter denna händelse,
  fick polisen ett nytt namn som förpliktar:
  ”PisseDicken.” Bybornas hämnd.

  Gilla

 • robbcos

  Swebtv matti o erik tar upp detta. Polisen gör dessa patetiska brott till en stor grej för att framstå bra i statistiken. Hade en mohamedan våldtagit en get längre ut på åkern samtidigt så skulle fokus ändå ligga på pinkaren som är snäll o tar sitt straff.

  Gilla

 • Kungen

  Det var säkert en äldre vit man. Det är självklart att han ska straffas. Så här kan vi ju inte ha det…… 😄😄😄😄

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Förr sade man alltid, nöden har ingen lag men det gäller naturligtvis inte infödda äkta svenskar idag bara raketforskare med ett rasistkort i bakfickan !

  Gilla

 • Onkel Björn

  Känner att jag bara måste försvara polisen trots att det säkert ger en massa tumme ner.

  Det är egentligen ganska märkligt att i Sverige där vi har en förhållandevis ganska bra poliskår om man jämför med andra länder, så i ett läge där polisen behöver allt stöd de bara kan få, så gör man allt för att klanka ner på dem.

  Här har en polis gjort sitt jobb. Och plötsligt så haglar glåporden över polisen. Jag var inte på plats och jag gissar att ingen annan här på forumet heller var på plats. Men allt för många tar mannen, som är i 60 års ålder, i försvar utan att egentligen veta vad som hände.

  Enligt tidningarna hade mannen stannat vid den södra infarten och där uträttat sina behov. Tittar man på kartan ser man att det på vägen finns skogspartier, bensinstation, motell mm bra platser att stanna och kissa på om det nu är så bråttom.

  Med tanke på att polisen i det här landet inte har provision på sina böter eller att de får någon form av poäng per utfärdade böter, så gissar jag att mannen stod helt öppet och kissade. Eller kan det vara som så att han är en blottare och stod och onanerade? Hur som helst, varför gick han inte bakom sin bil och kissade. Då hade ju polisen inte sett vad han sysslade med.
  Så jag gissar att han stod helt öppet och vänd mot trafiken. Och var det så, så är det ju bara helt rätt att han blev rapporterad. Att det sen hamnar i Tingsrätten beror på att mannen förnekar det polisen påstår att han gjort.

  Lite hyfs måste man ju kunna begära av 60 åringar. Och det är ju faktiskt också ett brott att stå och kissa offentligt så att andra kan se och bli förargade.

  Googlar man så ser man att bötesbeloppet är 800 kr, vilket mannen hade fått på plats om han erkände. Nu kommer tingsrättsförhandlingen att kosta mycket mer.
  Men det är klart, är han helt oskyldig till det han påstås ha gjort, då ska han inte erkänna något brott på plats utan låta rätten avgöra.

  Gilla

 • Roland Salomonsson

  Garanterat tog polisen en ”etnisk svensk”. Hade det varit en arab hade polisen vänt och flytt.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Pinka vid vägkanten ?
  Ett mycket allvarligt brott i Steffes trygga skjut och våldtäktsglada Sverige.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Pinka vid vägkanten ?
  Ett allvarligt brott i Steffes trygga skjut och våldtäktsglada Sverige.

  Gilla

  • Kenth Andersson

   Känns tryggt med en stark och effektiv kisspolis !!!!!
   Är det 10.000 nya sådana poliser politikerna ska anställa framöver ?

   Gilla

 • Tore

  Bötfäll poliser som gick i pride tåget på arbetstid för tjänstefel istället.

  Gilla

 • Nisse

  Det är en jävla tur att kisspoliserna är så duktiga spesielt när man lyckats sätta dit en kissnödig pensionär !!!

  Gillad av 1 person

 • Mm

  Stolpskott, det går bra att tigga, råna, skjuta, våldta, misshandla, elda upp samhällsfunktioner. Men Gud nåde om en vit pensionär behöver lätta på prostata trycket, då jäklar går hela rätts apparaten igång.

  Gilla

 • Olof.p

  Kan bara instämma att när man som man fyllt 60 år, trycker det på rejält i blåsan när man blir kissnödig. Kan han inte hävda medicinska behov. Tänk alla tiggarzigenare, var tror ni dom uträttar alla sina behov? Portabel toalett? Icke, där det finns möjlighet. Har ni hört att någon av alla tusentals tiggare som är här har fått böta? Skärpning polisen.

  Gilla

 • Stenbock

  I civiliserade och moderna samhällen finns idag civilklädd polis,som visat sig lönande.
  Nu kan vi ju inte begära att de Abzurdska poliser som idag beordrats gömma sig bak träd o. buskar,för att haffa jobbarna på sin väg till o. från arbetet, som kör 10 km för fort på 50-sträckan,skall klara av civilpolisernas arbete.
  Alltså behövs nyutbildade sådana i Abzurdien och till detta lär inte sketna 12o miljoner nödmynt räcka !!

  Gilla

 • Sara från Skåne

  Frågan är inte besvarad, huruvida den urinerande mannen var vänd MOT vägen eller mot naturen och i förutnämnda läge med denna kroppsdelsexponering gjorde han ev. sig skyldig till sexuellt ofredande. Det kan också ha legat ett hus intill vägen från vilket en känslig person kan ha bevittnat incidenten.

  med rådande politiska kommando över polisen kan man utgå från att kissorganet hade vit hudfärg. Även bilens storlek och fabrikat kan påverka.

  Gilla

 • SVENSK

  Den ”svenska” polisen är sjuk och kommer inte att bli friskare med dagens rekrytering. Med dumskallar som poliser går landet mot sin avgrund!

  Gilla

 • Maja

  Ser dagligen folk kissa överallt. Nästa gång skall jag ringa till 112 vid pågående brott.

  Gilla

 • Nils Dacke

  Kunde inte kling&klang bjudit på fika och skickat efter ett kompani dialogpoliser för trygghetsskapande åtgärder istället? Denna metod används ju vid andra betydligt lindrigare brott såsom stenkastning och bilbränder och hade säkert funkat på den nödige bilföraren också.

  Gilla

 • Bajen666

  Sinnessjuk pinnjakt, hoppas snuten är nöjd med sig själv jag tycker h*n ska skämmas ögonen ur sig likaså åklagaren som tar det till åtal.

  Gilla

 • centurion

  Det finns en förklaring till polisens nitiska betéende. I deras besynnerliga statistik kan man kvitta brott mot brott rakt av. Således ; ett Ouppklarat mord, eller misshandel, eller våldtäkt kan kvittas bort ur statistiken genom att man klarar upp en annan förséelse. T.ex. cyklande utan lyse, glömt körkortet hemma, eller varit utsatt för en aktiv blåsa. Ruttet så det stinker om det, men statistik-bedrägeri är ju det som Kling o Klang är allra bäst på. Det finns t.o.m. en benämning på fenomenet : ”Rädda Danne”, när det begav sig att leverera resultat innan nyår, för ett par år sen.

  Gilla

 • Ståfräs

  Du som kanske är tiggare, var pissar o skiter Ni, i sandlådor vid förskolor?

  Gilla

 • ponnsan62

  Polisen och åklagaren måste byta jobb eller helst flytta till Blåkulla.

  Gilla

 • Lellegoo

  Vad är det för poliser vi har? Visst är det ganska klart att det aldrig varit raketforskare som blir poliser. Ännu mindre nu med sänkta krav.
  Men att de (imbecilla poliser) inte kan skilja stort från smått i praktisk utövning av yrket är ju faktiskt det som är mest beklämmande.

  Gilla

 • Stenbock

  Ahdh måste vara en ny uppfunnen ”sjukdom”…
  När Stenbock växte upp på 40/50-talet hjälpte ett bra kok stryk,mot många av dagens s.k. sjukdomar ! Sedan landet nu fullständigt mesats ner av alla dessa gröna mullar,råder anarki !
  Önskar vi vuxna som vet hur sådant ska behandlas,fick tillfälle att rätta till det snedvridna samhälle som uppstått,inte endast bland de infödda !

  Gilla

 • Jag

  vårt politiserade rättsväsende behöver dra in dessa ”dolda skatter” i redan världens högsta skatteland absurdistan för att finansiera Mena-individer som begår grova brott. vi, svenska skattebetalare, är lätta *offer* och just offer bryr sig inte våra s k *politiker* inom sjuklövern om. Ytterligare ett tecken på landsförräderi!!

  Gilla

 • Kalle

  Den avundsjukan den avundsjukan var han så välutrustad?

  Gilla

 • blabaris

  va igen??

  Precis som här.

  En taxichaffis har prostataproblem och kissar utomhus mitt i natten och blir haffad av polisen mitt i ”akten”. Chauffören förklarar at han inte vill kissa ned sig pga av prostata problem men det skiter polisen i. Nu är mannen åtalad. Så ledsamt så jag dör.

  Taxichaufför tömde blåsan ute på gatan

  https://www.expressen.se/nyheter/19-arige-hassan-har-varit-misstankt-for-221-brott/

  Gilla

 • Argus

  Det känns betryggande att alla gängkriminella, alla illegala migranter och alla andra våldsverkare är omhändertagna. 😎

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: