Oskyldig musikstudent sköts i Nacka – miste synen på ena ögat


BROTTSLIGHET. Den oansvariga massinvandringen har krävt ytterligare ett offer. En av personerna som skadades i den uppmärksammade skjutningen i Nacka tidigare i september var en student vid Kungliga Musikhögskolan, skriver SVT Nyheter.

Mannen träffades i ögat och har nu mist synen på ena ögat. Ytterligare en person skadades i samband med skjutningen. Inte heller den personen var den tänkta måltavlan utan en man som råkade komma i vägen för händelsen.

Det är en spännande tid:

  • Natten mot lördagen skadades en förbipasserande kvinna när en butik sprängdes i Lund. Kvinnan, som är student på Lunds universitet, är svårt skadad i bland annat ansiktet.
  • I Råcksta sköts Ndella Jack ihjäl i en skjutning där annan person var måltavla.
  • I Malmö sköts Karolin Hakim ihjäl när hon bar på sitt barn.

-Pettersson säger att under tiden pratar regeringen värderingar och vägrar diskutera den verkliga orsaken till våldet.

TIDIGARE 2019-09-09. Två oskyldiga skadade, de har skjutit som amatörer

BROTTSLIGHET. Vi har i åratal fått höra att skjutningarna i vårt land drabbar andra kriminella. Det är nog dags att ta tillbaka detta. I går kväll drabbades två oskyldiga, de skulle träffa en bil men har inte klarat av automatvapnet, skriver Aftonbladet

Skottlossningen i Nacka igår kväll har enligt media koppling till mordet på 18-åriga Ndella Jack som sköts ihjäl i Råcksta, Vällingby nyligen.

NDella Jack blev 18 år.

Några dagar innan mordet på NDella avrättades läkaren Karolin Hakim, 31, i Malmö en måndagsmorgon.

Naief Adawi och Karolin Hakim samt deras barn.

På Sveriges Radio P1 hör jag Morgan, Bagdad-Bob, Johansson (S) tjafsa om satsningar på några hundra miljoner och utredningar hit och dit samt skylla på tidigare regering och Sverigedemokraterna. Dock inte ett ord om det verkliga problemet med brottsligheten, för stor invandring av folk från dysfunktionella länder.

Vi har nu haft tre mord med skjutvapen och flera skadade på tre veckor, alla utom mordförsöket på advokaten är utförda av kriminella invandrare. I fallet med advokaten vet vi inte vem torpeden är.

Vi har Ikeamorden, terrordådet på Drottninggatan, mordet på Gert-Inge i Markaryd, alla skjutningar och mord i Stockholm, Malmö och på fler platser, mord, mord, mord…nästan utan undantag begångna av invandrare men invandringen ska inte diskuteras i samband med brottslighet säger Morgan och Stefan.

Vid gårdagens skjutning i Nacka sköts det hej vilt med militära automatvapen som förövarna inte behärskade ändå är det locket på från polis, media och politiker.

-Pettersson säger, tala om vad ni vet och gå ut med belöningar. Detektiv allmänhet är bättre än ni tror, men ni kanske inte vill lösa brotten för det kan uppfattas som rasistiskt…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


5 responses to “Oskyldig musikstudent sköts i Nacka – miste synen på ena ögat

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: