Den mycket mörkhyade ”cykelmannen” gripen i Eskilstuna


BROTTSLIGHET. En man i 20-årsåldern har gripits misstänkt för att ha cyklat omkring och angripit kvinnor på måfå i Eskilstuna, skriver flera medier. Mannen kunde gripas sedan flera personer tipsat polisen.

– I och med att vi fått genomslag i medierna med signalementsuppgifterna var folk på alerten, säger förundersökningsledare Fredrik Hedlund. Totalt misstänks mannen för 15 attacker enligt ungefär samma mönster: Han har parkerat cykeln, gått fram till kvinnorna och slagit till dem eller spottat på dem och även förolämpat dem, och sedan lugnt cyklat därifrån.

-Pettersson säger att det gick fort att gripa mannen efter att signalementsuppgifterna blev offentliga,kanske något att fundera över…

TIDIGARE 2019-09-13. Polisen i Eskilstuna jagar mycket mörkhyad man för oprovocerad misshandel av kvinnor

BROTTSLIGHET. Flera oprovocerade misshandlingar av kvinnor utomhus har anmälts i Eskilstuna. Sedan i måndags har polisen upprättat flera anmälningar gällande misshandlar i Eskilstuna där polisen misstänker att det rör sig om samma gärningsperson. Än så länge har fem personer lämnat uppgifter om att de helt oprovocerat har blivit slagna i ansiktet eller spottats i ansiktet av en man de inte känner.

De anmälda brotten har skett uteslutande på Söder i Eskilstuna, förutom ett som skett i centrum.

De som har utsatts för detta är alla kvinnor i olika åldrar som har gått till fots. Gärningspersonen som antingen varit gående eller cyklat, har ibland fått kvinnornas uppmärksamhet genom att ha knackat dem på axeln eller liknande.

De kvinnor som har utsatts har lämnat ett enstämmigt signalement:

  • man 25-30 år,
  • 175-180cm lång,
  • normal kroppsbyggnad
  • mycket mörkhyad.
  • Han har varit klädd i gröna byxor och svart/mörk jacka med röda eller bruna inslag på sidorna. Mannen har ibland burit en mörk keps och då han haft en cykel med sig beskrivs den som en mörk herrcykel.

Polisen vill uppmärksamma kvinnor på det här tillvägagångssättet för att förhindra att fler personer drabbas. Polisen söker kontakt med personer som har uppgifter att lämna om mannen eller händelserna, eller om du blivit utsatt men inte gjort en polisanmälan. Ring då polisen på 114 14, eller vid pågående brott 112.

Polisen

-Pettersson tackar polisen för signalementet…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

Neger här negrer där negrer every where !


10 responses to “Den mycket mörkhyade ”cykelmannen” gripen i Eskilstuna

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: