Tack för att ni valde Sverige


MÅNGKULTUR. – Pettersson fick lära sig av farsan och farfar att stå på sig och kräva min rätt när det någon gång var bråk, men det påpekades väldigt noga att jag först skulle göra min del. Kräv din rätt men gör först din plikt.

Den innebörden har mena-broschorna inte en aning om, de kräver först och sedan kräver de mer så länge ingen säger ifrån.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


9 responses to “Tack för att ni valde Sverige

 • Maja

  Det kokar i landet. Överallt. Varför skriver inte media om det? Intervjua mannen på gatan och belysa allt som sker inom hemmets väggar gällande stölder och vanvård av våra gamla?

  Gilla

  • centurion

   Tyvärr har det käcka begreppet ”Mannen på gatan” spelat ut sin roll.
   Eftersom media missbrukar sitt uppdrag och fejkar intervju-offren, genom att placera lämpliga vänster-spöken i deras väg. Tyvärr, igen, så går många på det, men knappast någon här på bloggen – väl…?

   Gilla

 • Kapten Bölja

  Det är så tydligt araber så det liknar ingenting.

  Påstridiga, tjatiga och tjafsar på fastän man
  inte vill ha det minsta att göra med dom.

  Gilla

 • nosferatu

  Skriver jag vad jag tycker blir jag garanterad anmäld. Därför säger jag bara vad jag tycker bland vänner, bekanta och arbetskamrater då jag vet att de tycker lika.

  Gilla

 • Olof.p

  Man får ge Reinfeldt delvis rätt när han flög över skogarna i norra Sverige och tyckte att det fanns plats för afrikanska flyktingar. Det är naturligtvis där ute i skogen dessa idioter ska bo, så vi slipper se dom inne i stan.

  Gilla

 • Nicklas

  Ja nog märks det att det nya frälset inte resonerar som Pettersson dvs Kräv din rätt men gör först din plikt. Utan det är snarare som i detta klipp som gäller https://www.youtube.com/watch?v=cRupSHOyFSw

  Gilla

 • Peter Sjöström

  Är det order från högre ( högsta ) instans att inte ingripa ? Hur orkar Polisen ? Hur orkar den enskilde polismannen ??? En konspiration mot nationen Sverige och dess värderingar ! Vet vi vart detta slutar ? Vad tror ni ? Med mycket upprörda hälsningar Sjöström

  Gilla

 • Weronica Selby

  Inte kan poliserna sta ut med sadan skit det maste brista snart

  Gilla

 • Kent

  Fredrik Reinfeldt bedragare, mutkolv och idiot.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: