Stäng

En spårvagn på cykelvägen

GOTT OCH BLANDAT. -Pettersson säger att Europa ska vara tacksam för denna ingenjör som tvingats flytta hemifrån och ändå är vänlig nog att påpeka att spårvagnen körs på en cykelväg. Tack Afrika.

Twitter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

12 reaktioner på “En spårvagn på cykelvägen

  1. Jag hade nog av misstag råkat komma åt gasreglaget om jag varit spårvagnsförare i detta fall…..Ops shit happens liksom.

  2. Tror att de är heliga och fridlysta.

    Här kommer jag och vad ska ni göra?

    Mohahaha – inget för diskrimineringslagarna är hårdare än alla andra lagar i samhället

  3. Så mästerligt, han är filmad i närbild, lämnar fingeravtryck och ev. dna. Alla skulle må bäst om han åker hem igen. Om hans gelikar åkt i vagnen hade de rusat ut och slagit honom sönder och samman. Men i Sverige skulle han nog vara starkt efterfrågad på den kommunala arbetsmarknaden. Myndigheterna i Sverige söker de förmågorna i sitt samhällsbygge.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: