Partiet Nyans


Ett nytt parti tänker kandidera till riksdagsvalet 2022. Partiet är det parti många befarat, men vilka kommer att förlora mest på dess existens?

Partiet Nyans beskriver sig själva som ”partiet för landets förorter” och man tänker se till så att muslimer lockas att rösta genom att kandidera till Riksdagen med löften om särbehandling och anpassade lagar för islam. Vilka som kommer att förlora på detta?

Partiets grundare, Mikail Yüksel, uteslöts från Centerpartiet 2018, men fortsatte att kandidera till Riksdagen genom personkryss, Centerpartiet drog dock tillbaka hans kandidatur och gjorde honom därmed inte valbar.

Yüksel uteslöts från Centerpartiet när det uppdagats att han har ett nära samröre med en islamistisk organisation i Turkiet, Grå Vargarna. Det är samma organisation som Mehmet Kaplan befanns ha samröre med och just Kaplan har nämnts som Partiet Nyans kommande partiledare. Johan Westerholm på Ledarsidorna skrev om organisationen för ett år sedan och fram träder en organisation med kopplingar till internationell terrorism. Expressen tog också upp organisationen i en artikel för ett år sedan. Infiltration av myndigheter och politiska partier stod på agendan och detta borde inte förvåna någon enligt tidningen. Tyvärr är Expressen och andra medier lite efter sin tid. 2015 visade SVT den norska dokumentären ”Slaget om muslimerna” och i den uttrycker ledare för det islamistiska Muslimska brödraskapet just detta. ”Islam ska ta över världen och detta sker redan med högt barnafödande och infiltration av myndigheter”. Då skrattade folk och kallade detta för islamofobi och obefogad rädsla. Vi är där nu.

Enligt Ledarsidorna har Partiet Nyans etablerat lokalavdelningar i Växjö och Örebro, två kommuner med en stor andel muslimer. Stockholm, Göteborg och Malmö står på tur. Tyvärr är artikeln numera bakom betalvägg, men jag hann läsa den innan och det jag läste borde skrämma de flesta icke-muslimer. I lokaltidningen Växjö, kan man dock läsa en del om Mikail Yüksels och Partiet Nyans mål. ”Partiet Nyans är inget muslimskt parti”, säger Yüksel och tillägger att det bara krävs 1 200 röster för att ta sig in i kommunfullmäktige i Växjö, en region där det enligt Johan Westerholm bor runt 10 000 muslimer.

Mikail Yüksel, Mehmet Kaplan och Yasri Khan som också nämns i samband med partiet, har alla uteslutits från riksdagspartiet p.g.a. sina kopplingar till islamism. Centerpartiet och Miljöpartiet handlar det om och säkerligen hade bägge partierna en rad väljare som sympatiserade med de tre. Kandiderar Partiet Nyans till Riksdagen 2022 lär dessa följa med över, men frågan är ändå om inte Socialdemokraterna har mest att förlora?

Per Gudmundson skrev 2018 en artikel i SvD om hur Socialdemokraterna infiltrerats av Muslimska Brödraskapet. Bland annat tar han upp den skrivelse i vilken olika muslimska organisationer lovar sin trohet till Socialdemokraterna om de i sin tur lovar mer inflytande över politiken och myndigheterna. Något som avslöjades redan 2014, då Socialdemokraternas religiösa gren, Tro och Solidaritet, lovade att samarbeta med Sveriges muslimska råd, SMR.

Socialdemokraterna som tappar sina traditionella väljargrupper och som tvingas förlita sig på sin nya väljarbas man hämtar i förorter och moskéer måste nu agera för att väljarflykten inte blir större 2022. Hur?

Kommer S att föregå Partiet Nyans och utlova en särbehandling för landets muslimer? Eller kommer man agera på ett sådant sätt att man överger sin mångkulturella politik för att locka tillbaka pensionärer, landsbygdsbor och arbetare på bekostnad av den kravlöshet och generösa bidrag som omgett gruppen muslimer i Sverige?

När man ser staplarna nedan förstår man att just Socialdemokraterna har mycket att förlora på att ett muslimskt parti etableras. Först två lokala valdistrikt och sedan ett välkänt från Stockholms förorter och ett från Malmö som toppar.

Partiet Nyans kan ni läsa mer om på deras hemsida. Läs gärna texten bakom ”Vår politik” och ställ frågan om det som står bara är ett sätt att locka väljare och blidka medierna? Med tanke på Yüksels, Kaplans och Khans bakgrunder och kopplingar, ligger det nog ett och annat svar som ruvar i bakgrunden. Vi får säkert veta mer i kommande valrörelse och kanske redan nästa helg när partiet lanseras offentligt.

Trodde någon för 10 år sedan att ett parti för muslimer skulle kandidera till Riksdagen och kanske styra ett antal svenska kommuner?

Om Mikail Yüksel på bloggen…


22 responses to “Partiet Nyans

 • D Frej

  Håller med Kurt! när det går för långt med islamiseringen av sosse och company
  Nu när samhällskontraktet är brutet och de demokratiska möjligheterna inte fungerar längre, kommer systemet braka ihop.
  Då blir den enda utvägen typ Inbördeskrig eller Väpnade Konflikter kvar.

  Gilla

 • Kurt

  Ett stort kliv fram till inbördeskrig, om nu Svenne våga att slås mot den invasiva arten.
  Samförstånd kommer bara att finnas på muslimernas villkor.
  Sverige är förlorad!

  Gilla

  • Kenth Andersson

   Tyvärr vi infödda tvättäkta men tyvärr också naiva och konflikträdda svenskar kommer inte att göra mycket till motstånd, vad har vi gjort de senaste dryga 40 åren under en okontrollerad invasion av icke svenskar ?
   Ingenting mer än att knutit näven i fickan svurit tyst och gnällt hemma vid köksbordet.
   Inte svårt att vara en landsförädisk politiker i Sverige.

   Gilla

 • grunehetgrot

  Det är helt klart sossarna som förlorar mest. Om alla muslimer nu går över till detta parti så förlorar S 95% av sina röster, och hamnar under 2%.

  Gilla

 • Cinna

  Vissa sossar, centerpartister, vänster och miljöpartister kommer liera sig med nyans för att behålla makten.

  Gilla

  • Cinna

   Det ska bli ett nöje att se batik-häxornas vånda och deras diskussioner hur de ska förhålla sig!

   Gillad av 1 person

  • Erling

   Spontant tändes ett hopp. Självklart blir det ett drastiskt dränage av röstboskapen för (S)vekpartiet.

   Men det slocknade lika snabbt. Insåg ju att dess högste potentat gärna lierar sig med den Onde själv bara han får behålla makten.

   Och med denna kategori finns tydligen ett avtal sen länge. Så kanske MÖK (MuslimsÖverensKommelsen) blir nästa dödshugg på demokratin?

   Gilla

 • Stefan Holmqvist

  Tvivlar inte 1 sekund på att Sozzarna kanske redan till nästa val är ett uttalat muslimskt parti för att få makten.

  Gilla

 • Monica

  Inför valet 2018 fick det muslimska partiet Jasin inte registrera sig hos valmyndigheten och därmed kunde inte ställa upp i riksdagsvalet. Hoppas att Nyans möter samma öde. Annars är det kört för Sverige som sekulärt land inom 1-2 decennium.

  Gilla

 • Billy Boy

  Bild från: Reklamprofessorn Twitter

  Källa: elak-javel.farbrortorsten,com

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Ja, nu är det dags nu kommer Musse !
  Vad säger och tycker Sveriges just idag (efter valet 2022 vet man inte) tredje största parti SD om detta mån tro ?
  Blir definitivt en röst på AFS även i valet 2022 precis som i valet 2018 och i senaste EU-valet.

  Gilla

 • Maya

  Ja det här var ju väntat.När nu Sossarna med flera sett till att denna utveckling blev möjlig i mångfaldens namn så får dom nog STORA problem i framtiden.Vi som Svensk nation får nog se oss som ett förlorat land som bara får ha minnen kvar om hur bra vi hade det en gång.Ledsamt men sant för Svensken kommer att foga sig i vanlig ordning.

  Gilla

 • Blodsven

  Enda fördelen med denna idioti är att sozzesvinen kommer att tappa en jävla massa röster. Fast vi vet ju att de kommer att ta till röstfusket…

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Mikail Yüksel har bildat Partiet Nyans och säger att det inte är ett parti för muslimer.

  Han och partiet vill att islamofobi får en egen brottsrubricering och att muslimer ska få en minoritetsställning i grundlagen.

  Ett parti som så utpräglat spelar på en religiös tro, är inget bra val för varken demokratin eller Sverige.

  Men det finns flera politiska partier i riksdagen som har bäddat för denna utveckling. Tyvärr. Vet inte hur de ser på Partiet Nyans ”värdegrund”?

  Gilla

 • Billy Boy

  Politiska kandidater i Centerpartiet har redan långt tidigare framfört krav på anpassning av svenska lagar genom införande av särlagstiftning anpassad för muslimer i Sverige:

  Särlagstiftning 2008, Ebtisam Aldebe

  Även Ebtisam Aldebes make Mahmoud Aldebe har framfört omfattande anpassning av svenska lagar till muslimska krav. Det odaterade dokumentet (pdf) på 7 sidor utfärdat någon gång inför valet år 2006 kan läsas i sin helhet här …

  Klicka för att komma åt 2113.pdf

  Dokumentet finns säkert kvar i Mahmoud Aldebes skrivbordslåda redo att plockas fram och genomföra vid lägligt tillfälle … lite längre fram, som Stefan Löfven brukar uttrycka sig.

  Gilla

 • Kent

  Om det gäller makten så säljer socialdemokraterna sin egen mor som tjugoåring i bitar tillomed.
  Vad skulle stolpskotten som sitter i regeringen i dag få de löner och förmåner som de åtnjuter i dag. De skulle vara helt chanslösa att ens komma i närheten av det de åtnjuter i dag genom nepotism, korruption och allsköns maktmissbruk.

  Gilla

 • NALLEN

  Att dom har bildat ett eget parti och räkna med att komma in iflera kommuner på ledande positioner vilket innebär att dom kommer vara med och besluta hur kommunen ska styras, och jag tycker verkligen SYND om dom som bor i den kommun som islamisterna sitter med i kommunstyrelsen. Tack och lov att än så länge drabba det inte den kommun som jag bor i.
  Men att detta blivit möjligt kan vi tacka socialdemokraterna för. För dom tog in dom i riksdagen och gav dom styrande positioner och på så sätt lärde dom sig hur regeringen och riksdagen fungerar och alla regler som gäller och hur man ska gå till väga för att skaffa sig egna fördelar med andra ord dom vet exakt hur man utnyttja systemet och gå tillväga för att få tillgång till alla bidrag. Hade socialdemokraterna inte gjort detta möjligt genom att aldrig tagit in dom i MAKTENS korridorer så hade det nog inte funnits privata islam skolor och allt annat som dom startat här i Sverige.

  Gilla

 • grunehetgrot

  Så länge regeringen bryter mot alla Svenska lagar som finns så är det fritt fram att bilda medborgargarden.

  Gilla

 • age

  Tänk på att MEDBORGARGARDEN
  är förbjudet!

  Gilla

 • age

  LANDSFÖRRÄDARNA, socialdemokraterna
  skrev kontrakt med muslimerna 1999.

  Kontraktet säger att de, ( S ) ska bidra till att
  Sverige blir ett muslimskt land.

  Massimporten av muslimer, som ägnar sig åt
  massavling av nya muslimer var en av grunderna
  till att LANDSFÖRRÄDARNA skulle uppfylla
  kraven i kontraktet.

  => de är på väg att lyckas!
  => Sverige är på väg att bli ett islamland!

  Jag är lycklig att jag är då gammal!
  Jag är ledsen för att barn och barnbarn
  måste tvingas bli slavar under muslimerna!

  Du, som inte röstade på SD – är du stolt?
  Du, som inte röstade på SD – är du nöjd?
  Fattar du att du tillhör de 50% av befolkningen
  som är dummare än genomsnittet?
  – njut av sharialagarna dom kommer!
  – njut av att kvinnor blir våldtagna!
  – njut av att allt du äger försvinner!
  – skyll dig själv om du inte röstade på SD!

  Gilla

 • robbcos

  Jag trodde vi skulle haft ett muslim parti klart till förra valet men de är inte snabba som oss, att de lever kvar i medeltiden är ju ett bevis på detta. Men detta parti som allt annat, är inte de som invaderat som gjort fel, det är de som sov eller helt medvetet viftat flaggor under invasionen som bär hela skulden. När inbördeskriget sprider sig så är det obeväpnade svenskarna som är problemet.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: