Stäng

Immigranter kommer inte att rädda Tyskland de förstör det

DEN GLOBALA VARNINGEN

Tal i Tyska parlamentet !

”2018 var det 300 000 incidenter av migranter som begick brott – det är mer än 800″ per  DAG.”

Google översättning av talet till Svenska nedan.

Kära president, mina damer och herrar. Har inrikesministern satt rätt kurs för att lösa migrationsproblem för att upprätthålla den inre säkerheten? Ser någon på den verkliga källan till dessa problem? Eller undviks symptomen bara för att ingen vill komma till roten till problemet? Vi har fortfarande massiv olaglig migration som kommer från afrikanska och islamiska länder. Människor som är arkaiskt socialiserade, statistiskt oproportionerligt kriminella. De flesta av dem utan utbildning. Och ändå får de, utan skrupelfria, komma in i landet i hundratusentals varje år – en betydande börda för våra sociala system, vår budget och ett permanent hot mot våra medborgare. Syrer, afghaner, irakier: de har inga skäl att söka skydd när de passerar gränsen olagligt från Turkiet. 
 

 
På samma sätt är migranterna som kommer över Medelhavet inte flyktingar. Det är olagliga ekonomiska migranter som kommer från Afrika via säkra länder till Libyen och sedan plockas upp utanför kusten. De är inte behövande. De kan betala de mänskliga människohandlarna sina höga priser. De verkliga behövande dyker aldrig upp där. Det skulle vara hundra gånger mer effektivt att hjälpa migranter i sina ursprungsländer. Denna gratis inträde till Europa skapar incitamentet och de stora kostnaderna här i Tyskland. Att provokera denna migration är fel i humanitär bemärkelse, liksom att ha varit fel ekonomiskt och avslöjar den verkliga motivationen. 
 
I EU: s Afrika-resolution från den 26 mars krävde ni alla Europa för att tillåta laglig tillgång för alla afrikaner som är villiga att migrera. Var tionde dag föds en miljon människor där och hundratals miljoner sitter på sina packade resväskor redo att gå. Vad vi behöver är hemkomst. Hundratusentals syrare har redan återvänt från Turkiet. Kriget är över, men Migrant Pope of the Seas Ms Rakete vill nu också plocka upp ”Klimatflyktingar”. Klimatflyktingar, vad är det? Jag trodde att vi hade ett så dåligt klimat i det här landet att städer ställer sig upp för att förklara en ”klimatnöd”? Vad vill de här då?
 
En sådan massinvandring löser inga problem här på lokal nivå. Det förvärrar dem: stigande brottslighet, våld mot kvinnor, den långsamma krypningen av islamisering, offentliga utrymmen övertas av grupper av män som är avsevärt aggressiva. Vi behöver inte städer för att utropa sig som säkra hamnar. Det vi behöver är säkra tågstationer, säkra skolor, säkra utomhuspooler och parker. 
 
Den förutsebara demografiska utvecklingen kommer att göra integrationen omöjlig. Endast en tydlig majoritet av befolkningen kan integrera ett motsvarande lågt antal migranter. Och den kvalificerade arbetstagarnas invandringslag utan någon prioritering berövar våra egna medarbetare. Och nu får även de som har nekats asyl få tillstånd att stanna kvar. De beviljas kortvarigt uppehållstillstånd för yrkesutbildning som belöning för att ljuga. Emellertid kan majoriteten av migranterna i detta land inte vara anställda alls. Vi kommer att behöva försörja dem här fram till slutet av deras liv. Varje andra migrant hamnar redan i Hartz4 (välfärdsförmåner).
 
Dessa migranter kommer inte att rädda Tyskland; de förstör det. Speciellt döljs migrantkriminaliteten av media: bara isolerade incidenter, inhemska drama. I den islamiska världen är brott inom relationer ofta motiverade av religion. Försening för kvinnor lärs ut i islam. År 2018 var det 300 000 isolerade incidenter av migranter som begick brott. Det är 800 ”isolerade incidenter” per dag. Föreställ dig om vi hade skyddat våra gränser mellan 2014 och 2018 – det skulle betyda 800 000 ytterligare brott kunde ha förhindrats, med det uppskattade antalet orapporterade ärenden till flera miljoner. Det priset är för högt för att betala för att Merkel ska visa ett vänligt ansikte.
 
Genom att inte följa Dublin 3 och den oändliga gratis inträdet är denna regering skylden för de eskalerande kostnaderna och är komplicerad till importerad brottslighet. Herr Maaßen var tvungen att lämna eftersom regeringen behövde den högra folkmassahistorien för att distrahera från sina egna misslyckanden i Chemnitz och på Breitscheidplatz. De åtgärder som vidtas av detta ministerium löser inte problem; de skapar dem. Det är därför vi måste sätta stopp för CDU: s förälskelse av grön ideologi. Istället är AfD förnuftets parti och erbjuder politik för folket i detta land. Det är dags att återgå till ansvar och rationalitet. Varje EU-land ansvarar för sina egna skulder. Syrerna går hem och bygger om sitt land. Och Greta går tillbaka till skolan igen. Jag tackar dig. 

5 reaktioner på “Immigranter kommer inte att rädda Tyskland de förstör det

  1. Ska vi prata naivitet år ut och år in eller ska vi börja prata om det folkutbyte som är judarnas agenda?

  2. Båda var totalitära regimer så var även tsar- och kejsardömena, Ottomanska riket och Islamska staten. Dessutom delade de upp Östeuropa sinsemellan veckorna före andra världskrigets utbrott. Utan Stalins godkännande hade inte Hitler gått in i Polen.

  3. Han talade av omtanke om sin nation och sina landsmän. Sverige behöver fler av den sorten, som kan tala i klartext. Att invandringen urartat i absurda mängder. Att det är mer eller mindre svenskarna, som tvingas integrera sig tack vare nya prioriteringar och lagtolkningar. Medan svenskarna integrerar sig ska de samtidigt betala för invandrarnas försörjning. Det är en form av annektering av svenskarnas välfärd, som svenskar under sin livstid investerat i. Jag fattar inte hur det kan finnas väljare för den politiken.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: