Rapartisten Jesse Conable, JCBUZ, boende i Lund men hemmahörande i Nigeria uppmanar till mord på vita

BROTTSLIGHET. För ett par dagar sedan skrev vi om Jesse Conable, rapartist boende i Lund, ursprungligen kom nyheten från Samhällsnytt.  Jesse Conable är en blan ungdomar välkänd Youtubeprofil och rapartist har startat ett låst konto i sociala medier där han enbart bjuder in svarta personer. I flera videoinlägg uppmanar han till mord på vita personer i Sverige. En invandrad nigerian propagerar om rasism och folkmord till hundratals ungdomar. ”Om någon vit kille eller vit tjej försöker snacka skit om dig – skjut dem!”

”Mina bröder och systrar, mina svarta bröder och systrar jag har ett viktigt meddelande till er. Jag vill bara säga till er alla mina svarta bröder och systrar där ute – ni är speciella och ingen är som er. Fortsätt kriga.

Vi svarta ska ta över – vi ska bli nummer ett – en vacker dag vi ska bli nummer ett – vi ska ta över de här vita. Så som de här vita tog oss som slavar vi ska ta de här som slavar och behandla de ännu värre.

Men just nu vi bara kämpar igenom, vi ska vara smartare, vi ska vara snabbare, vi ska vara bäst på allt. Vi ska deras bitches och vi ska ta deras pengar. Vi ska bli helt ärligt bli den bästa rasen någonsin. Det här är bara början, det börjar litet men tro mig vi kommer växa och bli större. Vi kommer vara den starkaste gruppen i Sverige – ingen kommer våga jiddra med oss. Bara vänta, en vacker dag.

De vita försöker jiddra med oss – då du vet vad som kommer komma fram [pistoltecken med fingrarna]. Vi ska visa de hur vi gör. Vi är krigare förstår du? Vi är afrikansk warrior – de är inte på våran nivå. Det här är bara början, black power, black power.

Om någon vit kille eller vit tjej försöker snacka skit om dig – skjut dem! Om de snackar skit om din familj – skjut dem!”

Jesse Ekene Nweke Conable, är 22 år gammal och folkbokförd i Lund. Enligt Skatteverket invandrade han från Nigeria år 2008 och har numera svenskt medborgarskap.

-Pettersson säger att det är obegripligt tyst från svenska etablerade medier.

Internationellt börjar hoten sprida sig

En invandrad nigerian som uppmanar till mord och förslavande av svenskar är tydligen ingen nyhet för Aftonbladet, Expressen, SVT, TV4 med flera.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

21 thoughts on “Rapartisten Jesse Conable, JCBUZ, boende i Lund men hemmahörande i Nigeria uppmanar till mord på vita

 1. Här har ju de PK-sjuka chansen att visa att de menar allvar med allas lika värde och att vi alla är lika inför lagen! Men själv tror jag det är större chans att finna en nazist uniform i Stefan Löfven garderob..

 2. Jag är mest orolig på lång sikt över de myndigheter, som tar in dessa individer i landet. Är det sossarnas avtal med SMR, som driver på vansinnet, kan man undra.

 3. Säpo, politiker, polis
  tidningar ??
  var är de nu, när en rasprofilerade immigrant uppmanar att mörda svenskar och vita, våldta slå sönder samhället.
  PK samhället har inte mod att yppa ett jädrans ord, ty de är för rädda att förolämpa våra bidragstagare och råka få ett upplopp utan dess like från dessa galningar.
  fy f.. tjänstemanna ansvar/insikt era galna politiker, det är vad som behövs innan den stora katastrofen kommer.
  det är inte ni som kommer drabbas det är folket och då har ni tagit första planet med era och våra pengar och gett er av.

  • Felet ligger inte hos invandrarna, utan felet ligger hos politikern i Sverige. Om vi hade haft politiker värda namnet i Sverige så hade vi sluppit dessa skadeinsekter.
   Man vill bara ta fram flugsmällaren och krossa denna spyfluga.

 4. Ords betydelser.är väsentligt.

  De vänsterblivna har svårt för ordet NEGER,
  De lägger in värderingar i ordet.
  Vi som med bestämdhet hävdar att
  allt har har med olika personers beteende
  att göra blir stigmatiserade fast vi inte
  fokuserar på hudfärg.

  Att sedan prata om rasifierad är verkligen att
  skilja människor åt p g a deras hudfärg.

  Att vänstern inte har förmågan att ta till sig
  ordens betydelse medför för deras del att de
  anses som mindre vetande.

  .

 5. I min hemkommun blev en alldeles nybyggd kyrkolokal vandaliserad häromnatten. Var är Stefans avståndstagande ? Var är alla fördömanden ? Var är alla fackeltåg mot religiöst förtryck ? Var är alla s.k. handhjärtan ?
  Nej, det var ju inte vår ny-adel som blev drabbade. Det var ju inte såssarnas nya kärnväljare som blev utsatta…För då j-a…

 6. Nu har Reinfeldt fått som han ville.

  Världens barbarer möter civilisationen och
  kulturkrocken är en explosion där det demokratiska
  samhället med sina virriga politiker verkar dra
  det kortaste strået.

  • Reinfeldt har all anledning att fira varje dag
   Han har lyckats att bussa ihop människorna med muslimerna.

 7. Svenska Åklagare som systematiskt blundar för dödshot mm mm, så länge Gärningsmannen har ”rätt” utländska rastillhörighet!
  Denna importerade rasistapa vill inte veta någonting om historia.
  Han och hans gelikar väljer systematiskt ut Svenska ensamma äldre, yngre eller kvinnor som brottsoffer.
  Ofta förklarar de inslagen av tortyr med att de ”egentligen ser sig som soldater”.
  Nästan alltid lyckas Rättsväsendet uppfinna något svepskäl, så de inte får något straff.
  Då duger precis allt mellan A och Ö som ”förklaring”.
  Åklagarna och domstolarna är precis lika kriminella! De är med bred marginal personligen ansvariga för att Svenskar får sina liv söndertrasade!
  Enda gången de utmäter straff är när något påtänkt brottsoffer lyckats försvara sig.
  Eller när någon av empati med brottsoffer pratat sanning om gärningsmännen! (HMF)
  Deras lagbok heter Kriminell Korruption med dubbla måttstockar!

 8. Rättssamhället blundar och håller för öronen. Politikerna ser åt andra håll. Ingen törs följa lagen.

  • Det finns två allvarliga fel här.
   1. Han är inte människa utan utomjording.
   2. Han är inte Svensk och kommer aldrig att bli.

  • Vad vill du säga med detta? Att svarta har rätt att hota oss och planera övertagande av ditt land med vapen?
   Hur är det ställt i ditt huvud?

  • Fröling lilla, det där är inte en svensk och kommer aldrig att bli en svensk. Att påstå något annat är ett rent hån mot Sverige.
   Det finns svenskar som helt enkelt inte vill ha sådana i sin närhet men det är vi som anses vara ett problem enligt dig.

 9. Hade han varit vit och uppmanat till mord på negrer hade han suttit bakom lås och bom för länge sen. Detta är alltså vad svetsarn menar med likhet inför lagen eller ….

  • Absolut är han svensk men han är också en av dom största RASITERNA här i Sverige. Tänk en omvänd situation där jag som vit svensk uppmanade alla vita svenska att skjuta SVARTA människor som jiddra om vita människor skulle du då skriva samma kommentar som du nu har gjort att vita är också människor och svensk precis som du.
   JAG ÄR SÄKER PÅ ATT DU INTE HADDE GJORT DET, SÅ VARFÖR JO FÖR ATT DU ÄR EN SVENSK HATARE PRECIS SOM HAN.

Kommentera