Stora narkotikabeslag i mångkulturella Brandkärr


BROTTSLIGHET. Som ni vet har det varit oroligt i den mångkulturella stadsdelen Brandkärr, Nyköping den senaste tiden. Ungdomar med rötter i icke-skidåkande länder har protesterat mot polisens närvaro genom att kasta sten på polisen, elda bildäck och begå skadegörelse. Den somaliska föreningen som nattvandrar i området försvarar ligisterna med att det var lugnt innan polisen kom.

Nu rapporterar den Eskilstunastyrda tidningen Södermanlands Nyheter att polisen att de gjort stora narkotikabeslag i Brandkärr. De har gjort ett stort beslag av knarkbjörnar, alltså godisbjörnar preparerade med narkotika. Polisen har beslagtagit amfetamin, kokain, heroin och hasch i större mängder som misstänks förvaras för att säljas.

-Pettersson säger att det är inte undra på att invandrarungdomarna är upprörda över upprepade visitationer. Jag tycker de ska slippa denna kränkning och i stället låsas in tillsammans med de föräldrar som försvarar dem i väntan på återvandring till varmare trakter.

Om Brandkärr på bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


6 responses to “Stora narkotikabeslag i mångkulturella Brandkärr

 • ossie

  Hemskt att stora stygga polisen ska störa deras kriminella verksamhet.

  Gilla

 • ponnsan62

  Somalier vad är det…är det ett folk?
  En som undrar.
  Vad har dom i så fall bidragit med för klimatet?

  Gilla

 • Bonden

  Hatet och hetsen är aldrig långt borta här inne, har ni inte tänkt på att majoriteten i brandkärr är vanliga svenskar? Detta behöver inte och är knappast invandrare. De har fått uppehållstillstånd och kanske medborgarskap, varför skulle de pyssla med dessa smutsaffärer?

  Gilla

 • Olof.p

  Kan berätta om EU toppmötet i Göteborg där poliserna höll sig borta för att inte provocera demonstranterna. Hela Avenyn och många affärer blev sönderslagna, fast polisen inte var där.
  Jävla skitsnack att polisen provocerar. Skicka tillbaka packet till Ryssland eller Mellanöstern eller var de kommer från.

  Gilla

 • turrim

  I dag gjordes marginella ändringar i regeringen. Tänk om Statsministern hade utnämnt Pettersson till justitieminister och Johan Westerholm till utrikesminister. Då hade vi kunnat se ljusare på framtiden.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: