Världens bästa Margot Wallström – tack för allt!

-Pettersson tycker inte detta är så konstigt. Margot Wallström och socialdemokraterna har gjort mer för “palestinierna” än de gjort för det svenska folket. Jag antar att hela SSU i Skåne ligger i moskén och gråter nu. 

Bilderna kommer från Svensk – Palestinska Centret I Helsingborg

Jag minns när Sverige låtsades vara neutralt men det var länge sedan…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 thoughts on “Världens bästa Margot Wallström – tack för allt!

 1. I Margot Wallströms fall hoppas jag att hon lever på sina pensioner och verkligen satsar på familjen – där gör hon minst skada framöver!

 2. Tack för allt brukar man ju skriva när någon är avliden
  men Margot lever ju, hon måste leva i många år om hon
  ska hinna konsumera alla avgångs miljoner?

 3. Kan någon komma på något som Wallström gjort som är bra för Sverige?

  Beträffande SSU och malmösossarna med Hillevi Larsson i spetsen som hade raderat ut Israel på sin T-shirt-karta, när hon belönades för sitt Israelhat, så satsar hon nu på att reglera bostadsrättslagen. Det finns olika sätt att begrava den stora otäckheten i media.

  • ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? NEJ.

Kommentera