Stenkastning mot SD och polis i Uppsala

BROTTSLIGHET. I går, lördag, protesterade Sverigedemokraterna mot bygget av ett islamiskt center i Uppsala på lördagen, uppger P4 Uppland. Vid en SD-manifestation i Stenhagen i Uppsala idag som partiet blev attackerat med stenar.

Manifestationen riktade sig mot bygget av ett islamiskt center i Uppsala och vid lunchtid på lördagen hade partiet satt upp tält och delade ut flygblad vid Sankta Maria Kyrka.

– Ganska omgående kom det fram ungdomar som hotade oss och sade att att vi skulle härifrån. Vi stod på oss och sade att vi hade tillstånd från polisen, säger partiets kommunalråd Simon Alm till P4 och påpekar att några av ungdomarna då började kasta sten. Ingen person skadades men en polisbil och en UL-buss träffades.

Enligt UNT ska både ägg och stenar ha kastats mot partiet och polisen. Ingen gärningsman har gripits för attacken, men en polisanmälan om olaga hot har upprättats.

-Pettersson säger att det är bara att lägga ned planerna på ett islamsk center, det kan byggas i ett land där stenkastning är tillåtet.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

15 thoughts on “Stenkastning mot SD och polis i Uppsala

  1. Tänk vad Löfven och övriga PK-sekten hade skrikit om ett angrepp på demokratin, yttrandefriheten och värdegrunden om det vore sossar eller något av de andra islamistpartierna som hade blivit utsatta för stenkastning vid ett offentligt politiskt möte. När sedan medlemmar ur PK-kåren kling och klang inte för något för att stoppa eländet blir det hela tragiskt.

    • Alla Moskéer ska bort, Sverige är ett kristet land !
      Bara kyrkor och Synagogor ska vara tillåtna.

  2. En viss så kallad religions fundament är att kasta stenar, diskriminera pga kön, stympa och dödsstraffa, våldtäkt mot barn osv… Yalla bye

  3. När något kriminellt händer och det står ” Ingen är gripen” kan man utgå ifrån att det är en av de 4 miljoner islamister so m vistas illegalt i Sverige som är skyldig för dom har diplomatisk immunitet och kan inte straffas.

  4. Ingen är gripen men en polisanmälan om olaga hot har upprättats. Kan gå med internposten så det behövs inget frimärke.

  5. Tror lite (S) skjut sig i foten.De tror att inflödet skulle rösta på dem. Men tänk på att männinskan är egoistisk. Hat jag fått put stoppa så ge avslag på andra ansökningar, annars får jag mindre pengar.

  6. Vad är oddsen på att det inte kommer stå ett islamist center där inom ett par år.
    Svenskens paradgrenen, vika ner sig, kommer gälla och grottmänniskorna vinna.

  7. Så länge sossarna får muslim rösterna kommer det att byggas många mosker i Sverige som blir som Iraq eller som något annat muslimskt land alltid KRIG o DÖD…….

  8. Kasta sten mot Polis och ett politiskt parti och ingen blir ens gripen! vad ger det för signaler?
    Detta visar att ”sveriges” status som islamistisk bananrepublik håller på att permanentas!

Kommentera