Göran Greider förklarar socialism


SOCIALISM. Socialdemokraten och inventarien på SVT Göran Greider förklarar att pengar intjänade genom hårt arbete tillhör socialisterna som tror att de äger rätt att kontrollera och disponera andras pengar som de vill, med känt resultat. 

 ***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 


15 responses to “Göran Greider förklarar socialism

 • Bajen666

  Man undrar ju hur mycket sprit och vin hans lever orkar med, att hans hjärna har tagit stryk vet vi ju…men den stackars levern måste ha ett helvete.

  Gilla

 • Tore

  Varje krona i lön till en sosse är en bortkastad krona.
  Varje krona en sosse tar från skattebetalarna och ger till korrupta diktaturer i afrika är stöld.
  Varje ord en sosse säger är lögn.

  Gilla

 • Svensk lösen

  “The problem with socialism is that you eventually run out of other people’s money.”
  Margaret Thatcher

  Gilla

 • G54

  Varje förslösad skattekrona är stöld från folket.

  Gilla

 • Tony

  Jag greder när jag ser Göran Greider.

  Gilla

 • Autodidakt

  I det här landet så förstår jag varenda människa som ägnar sej åt ”ekonomiskt självförsvar”.

  Gilla

 • Argus

  Varje skattekrona är konfiskering av privata medel.

  Sedan ger vi upp en andel för att säkra fred, frihet och trygghet, det så kallade samhällskontraktet som verkar vara ensidigt uppsagt. Eller rättare sagt det verkar som om den politiska klassen delvis bytt avtalspartner. Debet är oförändrad men kredit har hittat ”nya vänner”.

  Göran Greider verkar sakna kognitiv förmåga utöver det basala. Det finns en bevisad ekonomisk teori, Lafferkurvan, vilken går ut på att om man försöker övertaxera invånarna kommer istället intäkterna att minska. https://sv.wikipedia.org/wiki/Lafferkurvan Sverige har varit på baksidan i bortemot ett halvt sekel.

  Gilla

 • Weronica Selby

  ”En stold fran det gemensamma” vad anvands for att fa ett sadant tankesatt????????

  Gilla

 • Kent

  Det monumentala slöseri med våra skattepengar som Göran Greider och hans gelikar propagerar för är ren stöld från Svenska folket.

  Gilla

 • Korvgubben

  Varje godisbit han mumsar i sig är regeringens fel. Ingen höjd sockerskatt har tvingat Greider o bli tjockare.

  Greider-logik.

  Gilla

 • ossie

  Han är lika ovårdad i sitt inre som hans yttre.

  Gilla

 • andkan

  Äntligen har han tappat allt. ”Varje skattekrona som jag får behålla är en krona”. Men snälla Greider, finns inga regler om att skänka dina pengar till behövande. i ditt fall almänna arvfonden. Du har förmodligen en del på banken, vilket inte de som du pratar om. De har inte råd att gå till tandläkaren.

  Gilla

 • ulsansblogg

  Vi inväntar den dagen som Greider vill vara ytterst generös mot andra och bjuda på sin egen gottepåse. Hans snaskiga tyckande är passé och det är dags att vända blad och ta tag i hans och andras skapade problem som de har kallat utmaningar. Vila i frid från de officiella sammanhangen Göran. du har gjort ditt och dina utopier har blivit synnerligen kostsamma för den svenska skattebetalaren.

  Gilla

 • Rundvikarn

  Varje skattekrona som jag får behålla är en krona som kommer att användas förnuftigt och inte slösas på våldsamma diktaturer ,rabiata islamister och groteskt höga EU-löner .

  Gillad av 1 person

 • Fyllfinnen

  Hen menar det är en stöld från det gemensamma Socialdemokratiska löneförhöjningskontot, hen har förstått så pass mycket att om man sänker skatterna kan dom inte höja sina löner så mycket man vill något mer

  Men egentligen är en skattekrona till socialdemokraterna bortkastade pengar, ställ dig frågan ifall du har en snickare hemma och denne inte vet hur en spik eller hammare ser ut. Skulle du betala för den tjänsten, eller skulle du skicka hem denne direkt utan att betala ?

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: